Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vladdika

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Discovery Channel áldokumentumfilmje a Megalodon: The Monster Shark Lives közel 5 millió nézőt érdekelt, ami egyértelmű rekord a speciális cápás hét 26 éves története során. A Discovery diadalmenete a közösségi médián folytatódott. Vasárnap este, a premier napján a…..
Vladdika 2013.11.02 11:57:17
Coine kétszer is hibázott, amikor megpróbálta összevonni tévé és internet előfizetését a T-Home-nál. Először előbb mondta le meglévő szolgáltatásait, mint ahogy az újat bekötötték volna. A másikra majd rájön, ha bekötik.Valamikor augusztus közepére érett meg bennem, de…..
Ezekkel a kuponokkal mindig csak a baj van. Péter 20%-os vasárnapi kedvezményéről az Alleeban található Guru étteremben fizetéskor derült ki, hogy a palacsintára és a bagettszendvicsre vonatkozott. Biztos sokan ismerik az Allee vasárnapot, amikor az Allee bevásárlóközpontban…..
Az az alapszabály, hogy mindig van rosszabb, Roland viszont a jelek szerint elérte a 21. századi vezetékes internetszolgáltatás mélypontját. Tavaly ősszel a Fraktál helyét a Drávanet vette át, akik - bár egy évre előre ki volt fizetve az internete - visszamenőleg másodszor is…..
Stevie optimista előfizetőként azon már meg sem lepődik, hogy egy tízezer lelkes településen nem tud telefonálni a XXI. században, az ügyfélszolgálatosok különböző álláspontú válaszait azonban már nem tudja összerakni. De legalább megtudtuk, hogy legalább négy különböző…..
Belsőség Meg vannak barmulva 2011.05.18 06:00:00
A sors fintora, hogy miután elintéztem a dolgomat, egy sarokkal odébb éppen elém került, így a piros lámpánál szépen ki is szálltam a kocsiból, hogy megvitassuk a kérdéseket. Vélemények az azonos című írásunkról...
A május 10-én induló Szerelem a legfölsőbb szinteken című napi, párkereső valóságshow-ban szerepet kap várhatóan Olivér, Szandika, Anikó, Gombi, Gigi és Éva is - már amennyiben Alekosz rábólint a felkérésre. A VV4 után rögvest beköltözik a villába tizenhat, 19 és 44 éves…..
A Fox News egyik amerikai társadójának bemondója annyira lelkes lett Oszama bin Laden likvidálásának hírére, hogy lányos zavarban összekeverte a néhai terroristavezér nevét az amerikai elnökével. Mentsége nem sok van, talán csak annyi, hogy a képernyő alsó felén látható…..
Vladdika 2011.05.03 10:12:24
@csoko20: Az ovális szoba az nem orális szoba akart lenni vajon? Mondjuk ez esetben nem egy pici fehér folt maradna hanem agyvelő a falakon. :D
Habzó szájjal ordibálva lökdösték ki Liviát és párját az Álommester Team termékbemutatótúrájáról, amikor megpróbálták nem átvenni egy kisebb összeg befizetése esetén kedvezményes vásárlásról szóló nyereménykupont. A Budapesti Békéltető Testület néhány…..
VV Olivér, VV Zsófi és VV Gigi kapott lehetőséget arra, hogy jelenlétükkel támaszt nyújtsanak a még bent lévő játékosoknak, aki persze egyelőre mit sem tudnak az egészről. Olivér természetesen VV Alekosz és VV Éva duóját erősíti majd, Gigi Jerzynek nyújt testi-lelki…..
Májusban jön Steven Spielberg Terra Nova című sorozatának állítólag húszmillió dollárt felemésztő duplarészes pilotja a Fox műsorára (szeptemberben meg a folytatás), újabb trailerünk van, pár friss jelenettel. Áprilisban az amerikai premier után egy nappal már nálunk is…..
Ha egy sorozatnak az a címe, hogy Svindlerek (The Real Hustle), akkor igazság szerint azon sem nagyon lehet csodálkozni, hogy a készítők a nézőket is átvágják benne - csak éppen nem úgy, ahogy azt ígérték. A nálunk a Spektrum adásán látható széria a készítők és a hivatalos…..
Zseniális írást találtunk a Borsban, egy nő meséli el, hogyan csalt ki tőle 28 milliót egy jósnő, akit egy látóval kerestet. Minden szava kincs, tessék elhinni. Újságban hirdette, hogy jóslással, sorsteremtéssel javít mások életén az Sz.-né Ildikóként bemutatkozó asszony,…..
Már érződik a rend szele Budapesten, amit mindenki a saját kárán fog megtanulni betartani: Este hét óra után 3 azaz három perccel érkeztünk a Katona József Színházba, és már nem engedtek be az előadásra. Nem kicsit lepődtünk meg, hiszen pokrócos, ingyen teás,…..
A Tv2 Tények című műsorának szerkesztői között feltehetően albán, esetleg kelet-timori nemzetiségű szakemberek vannak többségben, akik a magyart csak alapfokon beszélik - más magyarázatunk nincs arra a bakira, amit egyik olvasónk talált a január 30-i adást nézve. Autós…..
Egy kedves olvasónk lőtte az átszabott Magyarországot mutató RTL-képet, köszönet érte. A kertévének meg gratula, reméljük, a Való Világ lakóit nem a térképet készítő szakember tanítja a héten...
Január elsején indul a Pro4, ami magát általános szórakoztató csatornának mondja, de nyugodtan ki lehet róla mondani, hogy a a TV2 férfi csatornája lesz. A sat-tv-radio.hu infói szerint a Pro4 Patrick Swayze legutolsó munkájával, a Fenevad (The Beast) című sorozatával, a Walker, a…..
A Való világ tegnapi adásában sikeresen bizonyította be a végtelenül cinikus RTL, hogy ez az egész beszavazósdi a jelöltekkel meg a szavazatokkal csak parasztvakítás. A műsor atyaúristeneinek megvannak a jelöltjei, és ha netán nem az a versenyző kerül be a villába, akit ők is…..
Tökéletes üzleti modellről készített fényképes bizonyítékot R. köszönet érte, ha lesz egy kis indító tőként, mi is hipermarketláncot alapítunk. A lényeget R. szavainál tömörebben mi sem tudnánk visszaadni: Ezt ma fényképeztem az Auchanban, a pénteken lejáró kenyeret…..
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
Vladdika 2010.09.10 08:36:09
Index anyánkon tegnap beszámoltunk a Hallmark Channel átnevezéséről: mostantól Universal Channel néven, megújult külsővel, új logóval és fiatalosabb tartalommal jelentkezik a csatorna, ami eddig is az NBC Universal tulajdona volt, csak mostantól már a nevében is tudatosítják…..
Legendás lehúzós balatoni hely az Ördögtanya, ahol az a trükk, hogy a meghirdetett  - eleve nem olcsó - grilltálakról nem árulják el, hogy az ár csak a húsra vonatkozik, ami mellé az utolsó dísz salátalevelet és zöldségdarabot is gyémántárban számolják el. K. korábban…..