Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qqriq

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenek előtt elnézését kérjük minden olvasónak, Várhalmi A. Miklóst már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna ismernie az országnak. Sajnos azonban a Változás és Megújulás Bajáért Egyesület vezetőjének polgármesteri kampányfilmje csak most jutott el hozzánk. Nincs…..
comment:com Hajós nem gondolkodik? 2006.09.25 10:37:00
Valljuk be, mindannyian vártuk a vasárnap estét, hogy mégis hogyan fogják szólítani Hajós Andrást a többi hatok. És hát úgy szólították, hogy hülye. Na jó, ez így nem lett kimondva, csak valami olyasmi, hogy nem tud, vagy nem szokott gondolkodni, de hát én meg…..
Arról már az index is beszámolt, hogy állítólag jól kicsesztek Szaddám Huszeinnel, és levetítették neki a South Park mozifilmet ördöggel, vibrátorral, seggbekukival együtt, a film címének megfelelően vágatlanul. Biztos nagyon szar lehetett neki, bár a tárgyalások…..
Először kommentként érkezett a Zugügyvédhez az alábbi, valószínű kissé kiszínezett, de mindenképp tanulságos történet egy peches szmókerről. Ha van valakinek még hasonló, kínálgatós sztorija, a Zugügyvéd szeretettel várja. Egyik régi gyerekkori jóbarátom…..
Karcsi, a szökésben lévő benzinkutas egy régi rendőri trükkről mesél. Megéri-e beismerő vallomást tenni ártatlanul, az előzetesből való szabadulás reményében? A jelek szerint nem igazán.  Tisztelt Zugügyvéd,Egy benzinkutat üzemeltettem még a kilencvenes években.…..
Csáp Géza Tibi bácsi hátulról 2006.08.16 13:55:00
Az ismert mulattató úgy, ahogyan Ön talán még sohasem látta. Hogyan keveri be T. Bácsi a Life is life-ot? A közönséghergelés évtizedes titkai. Mire jó egy pöttyös labda? Öregnek tartja-e magát D. Tibor? Eszter videójából minden kiderül. Ha nem menne a lejátszó, akkor itt…..
Lenullázott bankszámla, packázó APEH ügyösztályok, figyelmen kívűl hagyott elektronikus adóbevallás.  Ami a legszörnyűbb: még az ügyintéző is bevallja, hogy sajnos náluk sincs mindenki tisztában az elektronikus bevallások használatával. Mi vár ránk jövőre,…..