Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kvi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tízéves voltam, amikor kijött az új Bon Jovi dal, ami hatalmas sláger lett. It's My Life a címe – talán ismered. Mindenhol ez szólt, a rádiókban, plázákban, a tévében, a buszon a walkmanekben... Elképesztően népszerű volt. Én is imádtam. A széttorzított, vaskos gitárriff az elején, a tökös verze, a…..
kvi 2019.07.25 10:49:11
@b4ss1st: Tetszik az "Amerika Eddája" kifejezés, különösen annak fényében, hogy a Gömöry ott volt, és utóbb minden fórumon végigfanyalogta, hogy Jon rosszabb volt, mint egy karaoke énekes :D
Magyarország–Olaszország 3-4  2011.04.23. 22:06 kultúrmisszionárius..
kvi 2011.04.26 12:13:55
@Ringleader: A 208-ban ültem, ha konkrétan érdekel, de a füttyszó szerintem mindenütt jól hallható volt.
@FrankK: Ha figyeltél, nem is azt írtam, hogy a Hetényi a hibás.
kvi 2011.04.28 12:34:33
@pakero: "Máig vártam, hogy reagáljak néhány gondolatra, hátha nyugodtabban tudok fogalmazni. Néhány ember itt eléggé el van tájolva, csak írogatja a hülyeségeket. Szidjátok Satort (ti biztosan sokkal jobbak lettetek volna), lehúzzátok Palkovicsot (mindig arról volt híres hogy nem küzdött), szidjátok a taktikát (gondolom a füzetetekben volt a jó csak elfelejtettétek elhozni és oda adni az edzői teamnek)."
Már Kercsó mester megmondta ezelőtt jó sok évvel, hogy a szurkoló azt mond, amit akar, ha már megvette a jegyét. Pedig őt szidták rendesen. És képzeld, nem kell jégkorong szakedzőnek lenni ahhoz, hogy valakinek legyen véleménye. Ami nem kell, hogy találkozzon a tieddel...
A szurkolók két csoportra oszthatók: vagy a játékvezető ítéleteiben látják a legnagyobb problémát, vagy egyéni hibák miatt egyes játékosokat említenek a vereség forrásaként. Szerintem az az igaz, ami az igaz: azért vesztettünk, mert lassúbbak voltunk a szlovénoknál. Mondjuk…..
Okosabban kellett volna játszanunk, voltak buta kiállításaink, ami eddig nem volt jellemző ránk. Néhány játékosunk nem megfelelően állt a mérkőzéshez, döntő helyzetekben elsősorban fejben szenvedtünk vereséget, pedig korábban éppen ebben voltunk erősek. Énekes Lajos…..