Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hársfa

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KatPol Blog Mitikus katonák 2010.04.25 11:00:00
By Rammjaeger83 & SchA Az emberek a történelem hajnala óta vívják háborúikat, és azóta merítenek ihletet a küzdelemhez különféle mitikus harcosok hőstetteiből. A görög Akhilleusz és Herkules neve valószínűleg ismerősen cseng minden olvasó számára,  de szinte minden…..
Könyv, könyvtár, könyvkiadó, szerkesztő, lektor, nyomda, ezek komoly dolgok. Könyvbemutató, dedikálás, könyvfesztivál, olyan hivatalos, legitim, felkent, privilegizált ügyek. Ha már valakinek megjelent egy könyve, az valaki. Vagy már az ötödik vár a kiadásra! Katalógus,…..
Na, most aztán végleg elegem lett a Matchból! Itt már leírtam, hogy mennyire szeretik eljátszani azt a "trükköt", hogy amikor a polcokat feltöltik, akkor a frissen kitett árut jól hátrateszik, elől meg otthagyják a "lejárat-közelieket".Nem is járok már egy ideje…..
Fővárosi Blog Kerék, pár ügy 2010.04.24 07:36:00
Az április 24-i Critical Mass eléAsszem még Bogotánál ragadtunk le a múltkor kerékpáros ügyekben. Most néhány problémát szeretnék felvillantani, amire várom mindenki hozzászólását, megoldási javaslatát. A Critical Mass alkalmából íme néhány probléma 2009-2010…..
Tudod milyen jó érzés, ha érted is azt, amit angolul tanulsz? Az új angol nyelvtanulási lehetőség: Tudd meg miért van az, hogy sokaknak nem megy az angol nyelvtan ! A mai nyelviskolákban és az iskolai nyelvtanórákon azt feltételezik, hogy mindenki képes hallás után leutánozni az…..