Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zulu1111

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszakadó rubel, összeomló költségvetés, menekülő tőke, lefújt Déli Áramlat, infláció, áruhiány, pánik: pár nap alatt megrendült az elemzések illiberális sztárja, Oroszország. Pár nap múlva lesz a 15. évfordulója annak, hogy Vlagyimir Putyin először Oroszország elnöke…..
A Daniel Cohn-Bendit interjú meghamisítása miatt ismét előtérbe került a sajtószabadság problematikája. A vicces az, ahogyan az ügy kapcsán mindenki átugrott a ló túloldalára. A korbányimádó majmok a sajtószabadságra hivatkoznak, az ellenzéki cerkófok pedig -és most figyelj!-…..
zulu1111 2011.04.18 12:13:48
@BPHead: Közszolgálati tv-nek, közszolgálatot kell ellátnia, én pénzemből, nekem kell hiteles információt közölni. … legalábbis az idealizmusom szerint így lenne helyes.
No, ilyet a fent nevezett csatorna az elmúlt húsz évben nem tudott elkövetni… (természetesen „demokráciánk” ellőtt sem)… ez van sajna.

Ez a csatorna mindig is eltorzított hanggal, képpel volt jelen a médiában. Torzulásokat ki mennyire hallotta, mindig a pártszimpátia határozta meg. Itt sincs ez másként!
Most lettél vájt fülű, régebbi zörgések nem jutottak el a füledig…. Ennyi a történet.

Jó lenne, ha a demokrácia a többség diktatúrája maradna, jó lenne, ha felesküdött Emberek a megfelelő pozícióban, megfelelő tudással és elhivatottsággal.. és főként felelősségre vonhatósággal rendelkeznének….stb. –folytassam? Jó lenne egy párt semleges közszolgálatokat ellátó Tv csatorna. Kevesebb cinizmussal, vagy éppen aktuális ellenzék kiszorítása nélküli működéssel tevékenykedne… miközben a pártok a műsorokban nem politikai tökét kovácsolnak maguknak, hanem meghallgatják egymást higgadtan és meg is hallják a partner érvelésében rejlő igazságot… esetleg előre mutató lehetőséget…stb.stb.stb.

- Jó lenne, ha jó lenne… de sajna, nem jó!
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
Nem elég, hogy az idióta sms/telefonos-szavazás miatt az X-Faktor adásai elviselhetetlenül hosszúra és unalmas nyúltak, az egyetlen igazi tehetségétől megfosztott műsor utolsó két kiadásától csak annak nem lesz tele a töke, aki ún. fanatikus rajongó.Szombaton még csak egy…..
Az előző cikkhez kapcsolódó újabb érvek a videóbíró mellett: Lampard meg nem adott gólja a németek ellen:   Tevez gólja a mexikóiak ellen:  ..
zulu1111 2010.06.29 07:57:13
Csalódott vagyok. Mélyen csalódtam a magyar társadalomban és a politikai szereplők nagy részében. Előre leszögezem, itt nem azon fogok keseregni, hogy miért szerepelt ilyen rosszul az MSZP, (sőt ez determinált volt) Vagy miért nem lépte át az 5%-os küszöböt az MDF, vagy miért…..
zulu1111 2010.04.26 21:53:47
@eml: Az akkor volt, OV 35 évesen nulla tapasztalattal, vérszegény szakmai támogatással, megörökölt kolonc zabálokkal a nyakán próbált tenni valamit,- akármit, de legalább megpróbálta.
Egyébként szerintem akkor is jobb gazdája volt a fidesz az országnak, mint az elmúlt nyolc évben az mszp…. De nagyon szomorú lennék, ha csak annyira lennének képesek, mint 2000-ben.
No persze, ma már elvárom, hogy az akkori hibákból okulva és az mszp áldatlan tevékenységén nem csak felháborodva, de lépjen is az itt élő kisemberek boldogulásáért.
Most meg van minden, hogy léphessen,.. De most már jól (jót) is kell lépni!
Nem taknyos kölyök már, tapasztalt róka lett. Akinek tudni kell, hogy ki és miért (mennyiért) mit szeretne elérni, akár narancsmezbe öltözve is. Most már ismerni kell olyan „szakikat” akár a gazdasági életben, akár más területeken, akik nem a saját gesztenyéjét akarja csak sütögetni.- Kell, hogy legyen olyan, aki akar, és főleg tud is tenni az országért!

Summa – summarom, optimista vagyok. Nem is tehetek mást,… meglátjuk. Megkapták a bizalmat, most már csak drukkolhatok a partvonalról; Mindennapjaimat befolyásoló nagy magyar mérkőzésért.