Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lluxembourg

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazi szeretet igazi próbája mégis, hogy nem fél a másik ember szeretetétől, hogy elegendő benne a szelídség, a türelem és az alázat ahhoz, hogy elfogadja azt. (Pilinszky) Még a ceremónia felénél sem jártak az apostoli nuncius már többször is az órájára nézett. A…..
lluxembourg 2013.02.18 14:09:03
Ha már nem vagy trendi, divatos, akkor legalább legyél klasszikus - mondja apám nevetve. Aztán Luther Márton mondatát idézve - aki 20 évesen nem szép, 30 évesen nem erős, 40 évesen nem okos, 50 évesen nem gazdag, az tegyen le a reménységről - arról faggat hogy így 35 körül…..
lluxembourg 2012.05.02 14:04:37
 Láttam okos embereket, láttam ostobákat, rátartikat, hiúkat és láttam embereket, akiknek mélységes alázatukkal, humanizmusukkal is sikerült megtréfálni a hatalomtól, gazdaságtól megittasodott korlátolt fafejeket. Láttam magasba emelkedni trónokat és a porban fuldokolni…..
lluxembourg 2012.01.03 01:07:26
A polgármester aláírta, irányító hatóságnak elküldte, a 2,4 milliárdos Agóra program szerződését. A projektben szerepel, a Bán Ferenc féle, betonlábon forgó, műhíd, időközben helyi védelmet kapott, (VMK) felújítása és egy új, multifunkciós, szabadidős rendezvénycentrum…..
Ültem a besötétített Krúdy teremben és miközben a díszes, csillogó plafont bámultam, eszembe jutott egy régen volt ZPZs. Eszembe jutott Szták tanár Úr bíztatása, az első verseim az ÉS-ben, amihez olyan meleg sorokat írt Ladik Katalin.  Tőle tanultam meg, mit jelent az:…..
lluxembourg 2010.05.17 16:45:00
Van egy ember, akiért érdemes minden jóérzésű, magyar állampolgárnak felemelni a szavát. Van egy ember, aki példaértékű magatartásával teljesíti a kanti kategorikus imperatívusz összes kritériumát. Van egy ember, akinek sikerült megőrizni tartását, gerincét és hitét a…..
Szabolcs- Szatmár- Bereg megyében 3 választókerületben nem dőlt el első körben ki fogja az itt élőket képviselni a Parlamentben. A háromból két kerület ,pedig Nyíregyháza területén található. A megyeszékhelyen így minden választásra jogosult állampolgárt vártak a…..