Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Qwertz man

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vanabble a mogyoródi MOL kútnál autópálya matricát és benzint vásárolt, nem is először. Ahogy írja, azt már megszokta hogy a számlájukon sosem szerepel a benzinen kívül semmi egyéb, amiért fizettek, most mégis felkészületlenül érte őket, ahogy a kutas kezelte a…..
Attila egy buszon találkozott azzal a magyaros (=portáskommunista) jelenséggel, miszerint a fogyasztó gyermek, méghozzá a hülyébbjéből, aki örüljön, hogy fizethet, miközben a szolgáltató bácsi miheztartás végett lenyom neki pár sallert. Én a széplaki Ezüspart hotelben láttam…..
KoLa lőtte az alábbi csendéletet a Homár újpesti fészke mellett kicsivel, az Árpád úti fiókban, zárás után. A címe: no comment. Lehet, hogy inkább krómrudat és táncoscsajokat kéne az ilyen "kirakatokba" tenni, rögtön lenne helye a kivett pénznek is...
Hát igen jó lenne, ha lenne elég kocsi, de nincs. Jó lenne, ha kicsit kontkrétabb válaszokat kapna az utas.... Sziasztok! Én is írtam a MÁV üszo-nak levelet, akkor még nem tudtam, hogy ilyen oldal is van, mint a tiétek:). Üdvözlöm a kezdeményezést. Szerintem az én esetem is…..
Ismét nagyot alkotott a magát szoftverrendőrségnek képzelő jogvédő szervezet, a BSA. Amióta márciusban kiadtak egy közös nyilatkozatot az adóhatósággal új levéllel terrorizálják a kisvállalatokat. Azt írják, ha ismételt felszólításukra sem küldik el nekik szoftvereik…..
Qwertz man 2007.11.04 12:40:42
BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ

A BSA nevű fantomcég nem létezik. Fedőszerve az S.B.G.&K. (Suttyó Buzi Geci & Köcsög) Szabadalmi és Ügyvédi Irodák (
www.sbgk.hu) nevű cég. Ez fenyeget minket minden hatósággal!
Tehát ha bármi feljelentést (illegáláis szoftverhaszánlat, adatvédelmi biztos, adócsalás, stb.) akartok tenni, e cég ellen tegyétek!

BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ BRÉKIN NYÚZ
Mielőtt tovább burjánoznak az ilyen és hasonló levelek, szögezzük le, hogy a BSA Magyarország egy egyesület, ami semmilyen hatósági jogkörrel nem rendelkezik semmilyen adat kikérésére, feldolgozására vagy továbbadására. Arogáns Antika ennek ellenére úgy gondolta, tenger…..
A magyar közlekedési vállalatok változatos eszközökkel harcolnak az utasok ellen, de a fizikai megfélemlítés, illetve az utasok vagyontágyainak megsemmisítése, ha nem is ismeretlen, azért aránylag ritka jelenség. Éppen ezért köszöntjük karatés csatakiáltással az Alba Volán…..
Qwertz man 2007.10.10 00:14:43
Annyira örülök, hogy Az Este című közszolgálati hírműsor megveregette a meteorológusok vállát, hogy precíz előrejelzésekkel biztosították a nemzeti ünnep szakadatlanul magas színvonalú lebonyolítását. (Bár emlékeim szerint csak egy órával a tűzijáték előtt tudták…..
Ezúton is gratulálunk annak a zseniális közlekedésmérnöknek, aki az Air Race miatt lezárta a Bem utca felét, totális káoszt és agresszivitást zúdítva a normál esetben is zsúfolt rövid utcára. Alant olvasható egy fulladozó lakó levele, fotókkal. Kedves Homár! Elképesztő,…..