Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XxanaduU

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan mindenki tapasztalta, hogy a gúnynévadás egyike (volt) a laktanyai belső folklór megnyilvánulásainak. Vajmaci négy rövid életképet vázol fel, amelyek közös főszereplője egy bizonyos Kacat becenevű (akkor még) zászlós.  Történetünk szereplője XY…..
XxanaduU 2011.01.06 13:45:55
@nedecz: Tirpák fiával jártam egy osztályban még kölökgólya koromban.
Elővehetnénk a családot egy közös nevetésig:)))
A pár nappal ezelőtti krav-magás vitakezdeményhez jól passzol ez az írás, ami a jó rég beharangozott Marc MacYoung-sorozat első darabja. Itt az eredeti, alább a saját hevenyészett magyarításom, amit a könnyebb befogadhatóság (dehogyis: inkább a sok-sok kattintás, haha) miatt…..
XxanaduU 2010.01.18 10:20:05
Extratahó iwiw hardcore 2009.07.20 09:34:01
M. L. [L., B....   :            F. Kittinek utólag is boldogot! visszatértem Pécsre, Anett, küldöm,küldöm! Doloresz, hova küldjem?nekem megvan...mind a 4            ..
Subba Barna vagyok BASZDMEG!! 2009.11.07 13:16:00
Nem mindenki rendelkezhet olyan szép napbarnított bőrrel, mint Szeredenyey Béla, Pataki Ági, vagy például én, a kevésbé szerencsések barnítókrémmel próbálják meg pótolni e hiányosságukat. Néha igazán szánalmas eredménnyel, ezekről a pucsító szájú narancssárga…..
Rájöttem! Régészet 2009.09.21 10:00:00
A régészek abból élnek, hogy a földet túrják (ebben hasonlítanak a parasztokhoz), és ezen tevékenységük egyetlen kézzel fogható eredménye, hogy hátráltatják az autópályák és a gyorsforgalmi utak építését. Néha találnak valami csontot, vagy egy darab törött…..
XxanaduU 2009.09.22 00:07:09
@the dragon: Ezért lehetsz valami oltári nagy paraszt dragon...
XxanaduU 2009.09.22 00:11:04
@szanalmas:
Hülyegyerek mennyi vagy????? 15-18???
Jársz diszkóúúba??
Mit akarsz te férges? Ennyire nagy a pofád, akkor tedd a címed!!!!
XxanaduU 2009.09.22 00:24:28
@szanalmas: Látom aki nálad intelligensebb, az csak buzi régész lehet.
Nade akkor kifoglalkozik azzal a 9 millió régésszel????:D
 A haverja kiszemelt hölgyeményéből lett barátnő, majd jött a baj, ahogy az lenni szokott. Kedves szakítósok! Az én történetem sem egyszerű, mint ahogy az itt jelenlévők nagy többsége. Elkezdhetném Ádámtól és Évától, de soha nem érne véget a történet. Mindíg is…..
Az alábbi levél landolt a postaládánkban, biztos ez a retek szél fújja ki az értelmet az emberekből. Bár egy picit halványít a történeten, hogy hölgy az írója, a felvázolt történet sokkal viccesebb lenne ha férfiszerelemről lenne szó benne. Mit tegyen szegény levélíró…..
XxanaduU 2009.03.29 17:24:48
Bálint szerette volna látni, mit vesz meg, de a Media Markt eladója nem szívesen mutatja meg a vevőinek, mit is tud a termék. Majd otthon kipróbálja, aztán ha nem tetszik, visszahozza. Már jó ideje szerettem volna beszerezni egy divx-lejátszót. Többszöri nekifutás után, végül is…..
XxanaduU 2008.07.28 02:28:37
Én például E.W.-ben dolgozom, ahol mindig is voltak elvárások.
Egyébként létezik a teljesítménybér,amit persze bevasalnak rajtam,rajtuk. Mindezek ellenére az értékesítő,mint foglalkozás alapjaiban mást jelent mint az eladó.
Eladni lehet zöldséget, viszont mikor neked effektív szükséged van vamire, arra az értékesítő fog rávezetni,rásegíteni.
Ez így működik.
De képzeld el azt,amikor visszajössz nekem egy szoftverrel, h nem erre gondoltál mikor fogtad és kérdés nélkül kivitted kasszán... Aztán az én véremet szívod, h cseréljem és mellesleg vegyem vissza (miközben erre törvény is van,de persze hágjuk át), netalántán még hazudjak is... Itt nem az a baj h bunkó az ember, hanem h Darwinnak megint igaza volt..
Ha, netalántán érdekel behatóan bármi, eljöhetsz,megnézheted,kipróbálhatod,mi több akár két órát is eldiskurálok veled,ebédidőmet kitolva. És nem fogok megharagudni h "-anyád",hanem továbbsegítek amíg nem mondod h "-köszönöm". Ezt be kell látni, így működik. Csak ha valaki bunkó és csillagokat leanyázod az égről, ne számíts jóra. A vevőszolgálatos is kellemetlenül fogja magát érezni, az osztályvezető és a szerencsétlen értékesítő is,miközben kollégáimat ismerve tudom, h a javadat akarja. Bár minek is éri meg neki magára haragítani bárkit.
Hidd el, az értékesítő érted van.
Az ilyen esetek törik ketté a napot, és az ilyen esetek után próbálj kulturáltan,"minimummosollyal" odaállni a következő vásárlód elé.
És hidd el van abból is,aki bejön, adja h zseni, deee akkor minek jött mérgezni?
Mindezek ellenére élvezem.
Akinek viszont beható tájékoztatásra van szüksége, az szánjon rá egy kis időt, míg az elhavazott kolléga tisztul, és tegye fel a kérdéseit.
Nem hinném h bárki is azt mondaná h "-nem segítek".
Vagy ha egyből választ akarsz, akkor ott az internyet, vagy gyere be délelőtt 11-kor és kérdezd szemüveges monitorfejűt a kontrasztarányokról.
MM = Saturn
Másik, a vásárlók könyve érted van, tessék használni.
Attee - tolerálni is meg kell tanulni,de erre mondják azt, h a kor meghozza.:D
Ilyenek a kereskedők, ez olyan mintha azt mondanád, h minden néger kosaras AIDS-es. A jódolgodban elfelejtetted h 20 éve választhattál fekete meg fehér tv-ből, ma meg segítség kell. Azért van, használd ki, adott és még ingyen is van. Vedd emberszámba és cserébe a legjobbat kapod. Ez is üzlet és csak nyerhetsz vele. Itt nekem ez lesz az üzlet. Elégedett legyél és visszajöjj rákérdezni nagynénéd szomszédjának a "szürke kamerájára". Megpróbálom kitalálni a gondolataid, miközben lebeszéllek a hájtek monitorról, mert soha nem használnád ki. Újra elégedett leszel és visszajössz. Az értékesítő nem azért van h kibabráljon veled.:D
Gyere el Kalászra, nézz be és hidd el h létezik...
És nem sztahanovista, vagy elmebeteg vagyok, csak próbálom legjobb tudásom és becsületemmel szolgálni az igényeid.

értékesítő
Elég volt a paraszt vendégekből, mondta magában a Grill-land pultosa, aztán piros őrleménnyel állt bosszút, amiért a tenyérbemászó kuncsaft az egyik gombócra kevesebb tejfölt meg több cukrot kért, a másikra meg pont fordítva. Ki tudja, talán egy új alapétel születésének…..
A Homár elképzelni sem tudja a napfoltok zavartak be vagy az amerikai hadsereg új serkentőszerének titkos tesztelése zajlott a BalatonSound fesztiválon, mindenesetre több inkálos incidenst is jelentettek. Legrosszabbul István járt, aki érvényes jegye birtokában egy tavalyi inkálos…..
XxanaduU 2007.08.17 12:52:53
Itt már rég nem azon van a hangsúly, h ki tudja jobban fdikázni az arcot...
Ha majd a keményeknek,meg a többi inkal baráti társaság résztvevőinek is majd jól szétrugják a
pics@j@t akkor majd lehet pirosat csorgatni a kerámiába...Feltehető a fiatalember reakciója nem az volt h, -"Huhhh, de jó volt"... Ténylegesen sértve érzi magát,csak a görénykedők nem akarják megérteni,hanem még beletaposnak eg kétszer az inkalosok után.Gratula.
Nem tudjuk, honnét származik, és azt sem, hogy esetleg nem-e kamu. Ez az olvasói levél így is, úgy is érett a Subbára...
A Homár tökéletesen megérti Tamás problémáját, mert sajnos sok helyen általános nézet, hogy a vendéget az első humáninterakció alkalmával le kell húzni, és ez legtöbbször a ruhatár egy vendéglátóipari egységben. Mi másért vinné be oda a cuccait a vendég, minthogy…..
Lassan tényleg indul a szezon a Balatonon, előkerülnek a pincéből a pudvás hekkek és sorra tűnnek el a számlák a pultokról. Gőzsy Kati hol máshol, mint a siófoki Aranyparton, a Goldenes Ufer nevű büfében próbált jóllakni, de csak a félezer forintos karfiodarabbal tudott…..
Ez a hét a nemzeti érzés hete, mindjárt eldúdoljuk az úgynevezett nemzeti rock csúcsteljesítményét, majd közvetlen utána azt az amerikai dalt, amiről koppintották. No de most nem is ez a téma, hanem Egy kis szösszenet az árvai várnézegetős osztálykirándulásról... Szerintem…..
Amennyiben ők sem hajlandók bemutatni az azonosító számukat. Lajos hibát követett el, mert nem írta rá tollal a havi bérletére a sorszámát, cserébe az ellenőr megragadta a bérletét (mostanában több olyan sztorit kaptunk, hogy a szakemberek imádnak nyúlkálni-fogdosni), aztán…..