Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bence028

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Graffiti blog Szülinap! 2009.07.13 10:45:00
2008 Július 13-án, 10:45-kor jelent meg a Graffiti Blog első posztja, habár maga a blog technikailag jó két nappal előtte született meg, és szinte a teljes köztes idő a dizájn elkészítésével, illetve beállítgatásával telt.  Ezen 1 év alatt épp 101 cikket olvashattatok itt,…..
bence028 2009.07.13 13:36:49
Elkészültek a Mindennapi Betevő matricák, amiken a mindennapibetevo.hu cím is rajta van. Hamarosan elindul, de egy darabig még biztos át lesz ide irányítva. Nyomattunk pár ezer darabot, ha szeretnétek, adunk szívesen. De pár szórakozóhelyen is ki lesz téve, no meg a csinos,…..
Ezt a remek street artos műalkotást barátunktól, a Kultplay-től vettük át pár nap elcsúszással, ami eredetileg a spejz.hu által készített videó egy gyönyörű utcai műről. Oldalukon interjú is olvashatő a művésszel. Nem akarom elragadtatni magam, de ilyen street art és…..
Kalligráfiának a (görög καλλος kallos „szépség” + γραφος grafosz „írás” szavakból) a díszes, szép kézírást, annak művészi fokú gyakorlását nevezik. Ráadásul napjainkban mintha…..
Graffiti blog Pimp my can 2009.02.22 21:06:00
A Monster Colors festékgyártó cég Pimp my can címmel versenyt hirdet, melynek fődíjja nem más, mint 120 kanna a legújabb Monster Premier márkájukból. A címnek megfelelően egy Monster kanna külsejét kell felturbózni dizájnilag, ezt megtehetitek akár közvetlenül a…..
bence028 2009.02.25 20:59:03
Sokáig gondolkodtunk, hogy milyen frappáns, mégis pszichopatológiailag megalapozott kommentárt is fűzhetnénk ez alábbi képhez - és végül feladtuk. Ezen a képen minden tökéletes: a tekintet, a tetoválások és persze maga az aktus, ami klikkelés után tárul elétek. ..
Na ki van itt? Egy hét se telt el, és máris újra riogat a vetkőzős rém! Úgy látszik, hogy tényleg igaz a tény, kabalánk úgy reagál az alkoholra hogy akár hol van vetkőzik. Állat! Vajon nyár végéig hány fotó érkezik még be róla? ..
Majdnem kész a videó, holnap be fogom fejezni. Csak este tudom befejezni és beleszámítva a youtube-os feltöltési és elfogadási időt, nem kizárt, hogy csak kedd reggel tudom kirakni a blogra, de ezen már nem fog múlni szerintem.Utóbbi heteim/hónapjaim zűrösre sikerültek, de…..
Tök jó, hogy a sorozattal/velem kapcsolatosan készülnek rajongói munkák, amelyeket sok apró bejegyzések helyett, összegyűjtöttem egybe. Új videó munkálatai elkészültek, az egész játékot kb 20 perc alatt végigvittem(csak hogy érezzétek a játék komolyságát), nagy szar, csak…..
Azt hiszem, ehhez nem kell mit hozzáfűzni :P DJ Sanyee küldte ezt a remek képkockát a Rome TW-ből Ez a hétvége az e-mailek olvasásával/megválaszolásával telik, 145 még hátravan.....
Subba Géza, aki jogász 2008.02.29 15:44:03
Egyfelől úgy tűnik, hogy a - magyar - Playboyban átvették az irányítást a rendőrök és ennek köszönhetően a hivatalos hatósági közlemények robothangneme végre megjelenhetett a lap fülledt hasábjain is. Másfelől, Géza, aki jogász, elvárja a nőtől, hogy lenyelje az…..
bence028 2008.03.02 21:00:36
Írjatok dalt a No Thanx-nek! Itt a lehetőség! Májusban jelenik meg a NoThanx új albuma, amelyen az egyik dal szövegét akár Te is írhatod. Jövő héten kerül ki az oldalra a meghallgatható és letölthető zenei alap, amelyre a szövegeket várjuk. Szakmai támogatást adunk a szöveg…..
bence028 2008.02.19 20:51:17
Hogy miért vasárnap írtam a karácsonyi üdvözletem? Hát mert hétfőn jön a Nerd ünnepnapi különkiadás második része :) Figyelem, nagyon alternatív! Aki nem érti, mit parodizál ez a két rész, az keresse meg az egyik leghíresebb karácsonyi regényt ;) És írjon be egy elégtelent…..
Este néztem a német tv-t és reklámszünetben nem kapcsoltam el eléggé gyorsan más csatornára. De rögtön az első reklámban volt egy jelenet, ahol nem voltam biztos, hogy most káprázott-e a szemem, vagy ezt most tényleg láttam... Már direkt kerestem a reklámokat, hátha újra látom,…..
bence028 2007.12.14 12:46:02
Tegnap kaptam egy e-mailt TKB-től, hogy próbáljam ki a következőt: Inditsd el a telpitest,majd probalj kilepni.Kilepes elott olvasd el az uzenetet!:)Eddig nem tettem ilyet, mert eszem ágába nem juthatott egy ilyen szenzációs játék telepítésének a megszakítása, de most kipróbáltam.…..
Pár száz "drágalátos tüntetőnek" köszönhetően nem tudtam ma reggel elmenni ahová akartam, szóval inkább befejeztem a második videót. Kicsit "szakmaibb" lett mint az első része, így itt (szerintem) kevesebb a poén, de informatívabb. Mint mindig, az otherworld…..
Egy képaláírás miatt vetett be könnygázt és vízágyút a rendőrség csütörtökön reggel az egyik bulvárlap szerkesztőségében, értesült a Magyar Távirati Iroda. A Rendészeti Biztonsági Szolgálat parancsnoka a nemzeti hírügynökségnek elmondta, hogy a parancsot maga az…..
bence028 2007.10.25 20:35:28
Tegnap ugye meséltem az etikátlan Irate Gamerről. Elmondanám újra, nem azzal van a baj, hogy ő is csinál bemutatókat, ez mindenkinek a szabad joga. De ő tagadhatatlanul sokszor egyszerűen lenyúlja más szellemi termékét, és eladja mint saját. Ez plágium (Plágiumnak nevezik azt a…..
Hogy mi a legújabb hype a You Tube-on? Létezik egy viszonylag nem túl régi amerikai sokk-szájt, a "Két csaj, egy pohár dotkom" (még csak nem is japán). A következőkben bemutatott kedvcsináló videók története: gyanútlan embereket ültetnek le egy laptop elé és megnézetik…..
Rossz PC játékok sorozat X-Boksz 2007.08.30 22:27:00
Új gazdaságos fotót kaptam. Most "moRti" talált valami érdekeset.Ezt az új konzolt szerintem a Word helyesíró-programjának köszönhetjük, nekem is rendszeresen átjavította a boxomat boksz-ra. Csak hát, könyörgöm, azér mégsem kéne ezt így kirakni...És mintha ez nem…..
Világszenzációt jelentő fax jutott a birtokunkba. Közel 60 millió AIDS-es beteg gyógyulhatna meg, de Gyurcsány Ferenc akadályozza! Dr. Vida Richárd Emil vagyok. 2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen általános orvosként. Számos találmányom van, amivel jobbá tehetem az emberek…..
Túl azon hogy mindegyiknek le kellene törni a kezét, rég röhögünk ilyen jót, mint ezen a videón illetve a kommenteken. Ahogy az angol és a magyar kis teggelő gecik oltják egymást, na az valami fantasztikus. HerkGraffiti:you bite my tag glock aswell you fuckin TOY!!…..
bence028 2007.08.22 12:10:51
Klaudia küldte nekem ezt a borítót és esküszöm, mintha Tiger Woods-ra bokszkesztyűket erőltettek volna.Annyira beizgultam ettől a borítótól, hogy mindent megteszek, hogy egyszer letesztelhessem.Tökre meghatódtam, hogy egyesek még nyaralás közben is gondoltak a kis blogomra.Csaba…..
Megvan. Sikerült. És még pont "megélem", mielőtt folytatnám a nyaralást :)Ha belegondoltok, a legelső videót a "Mesterlövészt" április 17.-én töltöttem fel. És július 24.-re egymilliószor nézték meg a "Rossz PC játékok sorozat"…..