Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Helló Leó!

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jelenre kell koncentrálnia annak, aki békésebben akar élni. A szakember olyan stratégiákat tanácsol, amelyek legyőzik a stresszt és segítenek a rossz mentális szokások megváltoztatásában. Egy példatörténet szereplője, bizonyos Giacomo nyugtalankodik egészségi állapota miatt. Keresgéli az…..
A hölgy nevére nem emlékszem, nem azonnal írtam le a randink történetét, mivel akkoriban zavaros heteim voltak sok eseménnyel/találkával. Mire hetekkel később oda jutottam, hogy megírjam a naplómba a vele történt találkozómat, már nem emlékeztem a nevére. Nevezzük őt J-nek. Dereng, hogy Jázmin,…..
A sorozatrandizó Szappanopera 2019.03.11 07:36:03
Volt egy 22 éves csaj tinderről (Noémi), aki annyira tipikus, mai huszoneleji csaj, hogy még külön posztot is lusta voltam írni róla. Teljesen átlagos, szőke, kék szem, plázázó kis csaj. Annyi volt, hogy kavartunk három hétig, azaz csak kefélni járt át hozzám. De a végén megpróbált féltékennyé tenni…..
A bemutatkozó szövegmezőbe azt írta, hogy „légy kreatív”. Vérszemet kaptam, elvégre én az volnék. Írtam is neki, amire hamarosan válasz érkezett és beszélgetni kezdtünk. 20 éves. zöld szem, barna haj, hipszter szemüveg, átlagos testalkat. Nem az a főnyeremény, de az a típus, akit levarrnál párszor.…..
Az IKEA egy kiforrott vállalkozás, de náluk is becsúsznak húzós bakik. Pedig hányszor esünk a jól felépített fogyasztói pszichológia csapdájába, mikor beugrunk egy 150 Forintos hot-dogért az Örsre, aztán a végén mégsem ússzuk meg a kiruccanást 20 ezer alatt. Vagy a felismerés, hogy eddig minden…..
Réka fotóin egy nagyon dögös csaj mosolygott rám, be is jelöltem. Nem sokkal később kiderült, hogy neki is szimpatikus vagyok a képeim alapján, ezért írtam neki. Tizennyolcnak írta magát, és a sminkes képein nagyjából annyinak is tűnt. Persze rákérdeztem, hogy valóban annyi-e, mire igennel felelt.…..
Az általunk is fogyasztott sós chips egy nem túl bonyolult, mégis komplex folyamat eredménye. Minőségét a burgonya kora és persze a technológia befolyásolja. Kíváncsiak voltunk, hogy a vakteszten a  márkás chipsek, hogy szerepelnek.  10 márkás és sajátmárkás rágcsálni való vaktesztjét végeztük…..
A sorozatrandizó Randivonal 2018.02.26 05:57:38
A randivonal a hazai társkeresés egyik alfája, a legrégebbi oldal, még én is kipróbáltam tizenx évvel ezelőtt. Elég sok olyan posztot is írtam már, amely úgy kezdődött, hogy ezen az oldalon ismertem meg a lányt. Ez a teszt elég nagy idő intervallumot fed le, hisz 4 éve is használtam és hogy friss…..
A sorozatrandizó Nők és a sport 2018.01.22 06:06:25
Jázminnak hívták a lányt és egy ismerkedős applikáción láttam meg. Az egyik képen egészséges sütit csinált, zabpehelylisztből édesítővel, meg ilyesmi. Mivel rendszeresen edzek és figyelek is az étrendemre, ezért ezzel kapcsolatban kezdtem el csevegni vele. Megvolt a közös téma, edzések, étrendek,…..
Ez egy kicsit eltérő poszt lesz. Összeszedem azon tulajdonságokat, viselkedésmintákat, kifejezéseket, jeleket, amelyek alapján, az adott nőt inkább érdemes elkerülni, mint ismerkedni vele.  Persze ilyen listát bármelyik férfi tudna írni, főleg olyankor, mikor hosszabb ideje nem jönnek össze a…..
Helló Leó! 2018.01.10 12:51:09
Az "elmúlt harminc, és elképzelhetetlen elvárásai vannak" kategóriához hozok én is egy példát. Olyat, amitől majdnem agyvérzést kaptam.
A csaj a Randivonalon ismerkedett. Egyetlen (!) fotója volt csak, azon is csak az arca látszott. 37 éves, és ha jól emlékszem, még gyereke is volt. Szóval, nem a pasik álma a csaj.
A Randivonalon az alap adatoknál ki lehet azt is tölteni mennyit keresel és azt is, mennyit keressen az ideális társ. (Szerintem elég gyökér dolog ez, de mindegy, van ilyen opció, de nem kötelező kitölteni.) Be kell jelölni előre megadott összegeket: 100.000-től 200.000-ig, vagy 200.000-től 300.000-ig, stb., a legnagyobb összeg úgy néz ki: 500.000 Ft felett.
Na, a csaj beikszelte, hogy az ideális partner fizuja legyen 500.000 Ft felett, de a szöveges bemutatkozásában (ami jó hosszú volt egyébként) ezt írta:

Komoly üzletemberrel politikussal orvossal vagy ügyvéddel közgazdásszal ismerkednék.Ha csak annak hiszed magad az lehet hogy kevés lesz.

jaj nekem olyan nem kell aki kiirja hogy 500 e fölött keres
nekem olyan kell akinek tényleg van :))) és mivel nagyon sokan vannak itt efféle elvárással nem szeretnék beleolvadni a tömegbe , mert elég szegényesen hangzik és semmiképp sem szeretném ha megsajnálnának.
Az én elvárásom 1,5 - 2 M fölött (de ilyen lehetőséget nem dobott fel a randivonal.)
Havi 500 semmire sem elég én pedig boldog kapcsolatban szeretnék élni.
A sorozatrandizó Képzavarban 2017.12.11 06:11:34
Két olyan randiról írok, amelyeknek közös pontja a feltöltött képekkel kapcsolatos. Szedhetném külön posztba mindkettőt, ezzel is növelve a posztok számát, de nem szokásom. Régebben is volt, hogy 2-3 randiról egy posztban írtam, mert annyira semmit nem lehetett írni egyikről sem, hogy nem lett volna…..
Nem kell ahhoz tágas és tekervényes agyi kapacitással rendelkezni, hogy az előrelátó országvezetés erre szakosodott emberei rájöjjenek, hogy november-decemberben megnő a csomagküldési kedv. Így volt ez az átkosban is, és a mostani átkosabban sem megy másként. Miután mindenkit kiebrudalt a nemzeti…..
Tavaly is volt szültésnapi poszt: http://sorozatrandizo.blog.hu/2016/11/07/szulinapi_poszt_320 Hát most sem marad el. Aki rendszeresen olvas az tudja, hogy a randik jelentős része a tinderről jött össze. Az alkalmazás sokat változott pár év alatt és életem egyik legszebb időszakát is ennek az…..
Helló Leó! 2017.11.08 10:10:17
Boldog szülinapot Sorozatrandizó! :)

Fura, hogy milyen változásokat érzékelsz a Tinderen, nekem nincsenek ilyen hullámhegyek-hullámvölgyek. De az is igaz, hogy Te régebb óta nyomod, én csak egy éve. Sosem fizettem elő és mindig vannak párjaim.

VT135-nek (aki azt írta: konkrétan nulla visszajelölése volt Tinderről) üzenem: akkor bezony valamit nem jól csináltál!
Én az átlagos fickó és a jóképű között félúton vagyok kb, de sok párom van / volt a Tinderről. Ha neked egy sem volt, akkor nagy valószínűséggel nem jó fényképet tettél fel.
Próbálok kicsit segíteni:
Egy fotód van csak? Nem jó, több kell.
Napszeművegben vagy a képen? Nem jó, vedd le!
Nincs egész alakos képed? Akkor legyen!
Bárgyún mosolyogsz? Ne már! (Megnéztem párszor a pasikat ott: bekaksiztam, annyi harmincon felüli hülyegyereknek tűnő pasit láttam.)
Nincs kiírva semmi magadról? Akkor legyen! Legalább az, hogy milyen magas vagy és hány kiló. Mindig ki vagyok bukva azokon a lányokon akik a Tinderen kiírják: ennyi kg vagyok és ilyen magas, csak mert ez itt fontos. Úgy megkérdezném mindegyiktől: ITT fontos? Nem bébi, nem itt fontos, hanem mindenhol! Élőben mi az amit elsőre látsz egy lányon? Azt, hogy milyen magas és milyen alakja van. De ez ugye a Tinderen nem derül ki, hiszen sokan csak arcképet töltenek fel, de az egész alakos kép is sokszor csalóka, sokszor magasabbnak tűnik képen a nő, mint amilyen élőben. Még egy fontos dolog: írd ki, hogy komoly kapcsolatban gondolkodsz. Több találatod lesz! Sőt, minél több dolgot írsz magadról, annál jobbak az esélyeid.
Két-három naponta nézel csak rá a Tinderre? Nem jó, minden nap be kell lépni, hiszen azokat mutatja első körben a rendszer, akik aktívan használják azt. Logikus is: miért mutatná azokat, akik egy hete/hónapja nem léptek be?

Volt egy másik gondolata is, amin felkaptam a fejem: "megmondom őszintén, én talán, ha egyszer fizettem elő. Az eredmény? Pont ugyanannyi, vagy még kevesebb, mint más esetben."
Bammmeg, ideje rájönni, ha férfi vagy, akkor bezony a társkeresés pénzbe kerül. Ha szórakozóhelyre mész, ki kell fizetni a belépődíjat, ha netre mész, az előfizetési díjat. Vaaagy hasznlhatsz ingyenes társkersőt is, mondok is egyet: randik.hu. Nade! Olyan rút lányokat még életemben nem láttam, mint ott. Komolyan mondom, ott egyetlen jó nő sincs! Logikus, miért: a pénzt "befektetni" nem hajlandó sok hülye pasi mind ott lebzsel, ha egy jó nő oda beregisztrál, százezer levelet kap egy nap alatt, de azt mind gyökerektől. Ki is törli onnan magát már másnap.
Úgyhogy bátran fizessél csak elő egy normális helyen, legyen rendes reglapod és írogass leveleket. Persze nehéz lesz még így is...
Először is egy közérdekű közleménnyel kezdeném! A múltkor a Falu című film véleményezése kapcsán kicsit indokolatlanul nekirontottam Shyamalan úrnak, de legfőképp azt a két művét becsméreltem amikre még büszke is lehet. Bár a Sebezhetetlenből továbbra sem emlékszem szinte…..
Abszolút félreérthető a BKK FUTÁR rendszerével felszerelt autóbuszokon a hangos utastájékoztatás. Az utasok sokszor rossz helyen szállnak le a félreértés miatt, de a központot ez nem érdekli, eszük ágában sincs változtatni a rossz rendszeren. Hogy mikor fog rendesen működni…..
Helló Leó! 2013.12.05 14:31:08
@gmihaly:
"Nem hajánál előrángatott példa volt ez a szösszenet?"

Nem!
A Margit hídnál (ahol nincs semmilyen végállomás) is így mondja be.