Regisztráció Blogot indítok
Adatok
denke

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két főútvonaltól (Üllői út, Ferenc körút) egy utcával beljebb kezdődik az élet a Középső-Ferencvárosban. Érdemes megtenni ezt a távolságot, mert hihetetlen dolgokra bukkanunk. Több mint húsz év telt el a rehabilitáció kezdete óta, s az eredmény több mint biztató – s ennek megfelelően az ingatlanárak…..
denke 2017.04.09 20:54:38
Szeretünk itt lakni! Közel a Belváros, csak három metrómegálló! Nem kell autó tartani, mégis mindent elérsz a közösségi közlekedési eszközökkel (munkahely, színház, mozi, szórakozóhelyek) . Ha autóra vágysz, akkor ajánlom a Greengot (www.greengo.hu/), itt sorakoznak az utcákon az elektromos autók! Szép belső udvarok majd minden lakótömbben. Mindenféle bolt gyaloglási távolságra elérhető. Persze még minden tömb nincsen felújítva, de látszik a fejlesztés iránya. A fejlesztendő tömbökben épülő házakban vannak még eladó lakások, amelyből Te is választhatsz. Mi itt laktunk kisebb lakásban és nagyobba költöztünk, mivel kinőttük az előzőt. És befektetésnek sem utolsó...
Előszeretettel figyelgettem az utóbbi időben, hogy több szinte színmagyar településen nincsen magyar helységnév felirat, így van ez az Esztergommal határos Párkány (Stúrovo) városban is.  Egy darabig csak simán azt hittem, hogy nem tettek, és majd úgy is tesznek, de egy idő…..