Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoliké

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autóbalesetben elhunyt Ryan Dunn, a Jackass egyik szereplője, a szakállas pasas, aki arról volt híres, hogy még 2002-ben, az MTV extrém valóságshow-jánal első moziváltozatában játékautókat dugott fel a seggébe. Jó mélyen. Ha erről nem ugrana be, kiről is van szó, ő volt az is,…..
zsoliké 2011.06.21 00:42:48
@Wernherr vonn Braun:

nekem se szokásom kommentelni de ha annyira undorító amit csinálnak a srácok akkor nem tudom, mért szeretik csak a facebookon 14.371.141-en! gondolkozz el magadba h kinek rossz vagy undorító a humora... szerintem benned van a hiba..

www.facebook.com/jackass
 Nah megint itt reggel elaludtam tízkor keltem fel és és tízkor indult a buszom szóval mentem a 10:20 :D:D és nem is mára kellet a házit csinálni. de meg se csináltam :D:D:D gyakszin forrasztottunk... szét égettem a kezem :) de nem baj holnap dogát írunk elméletből és…..
 Elégunalmas volt a délelőtt...  felkeltem 11 fele és reggeliztem de szerintem ebédeltem. :D:D nah mindegy. délután mentünk a rokonokhoz felköszönteni a lányokat. :D felköszöntöttük bemutatkozott a barátja is, aki egy katona. :D:D:D olyan jól laktam, h még mindig nem…..
Sziasztok! Régen írtam azóta  volt egy két fontos eseményem :D majd rá fogom magam szoktatni hogy mindennap írjak. :D A nyáron dolgoztam nagy bátyámnál! :D dinnyében elég kemény volt de túl éltem  sajnos elkezdődött az iskola... de nem baj :D:D nyáron vettem telefont de…..
Sziasztok! Néztem a TV-t és látam, hogy a film főszereplője blogot ír gondoltam nekem is így könyebb. Azért mert már kaptam hideget melegett az élettől.. csalódtam és egyebek de most vagyok túl egy nehéz szerelmen azt hiszem felfogtam mert már lassan egy másfél hete volt... de…..
zsoliké 2010.04.29 22:48:26
:)
Ez a napi is elment gyorsan :D de az egészhét holnap 4 órám lesz de jónekem már 11kor jövők haza :D.  Háát ma a suliban kockáztunk robival haza fele bubuval nagyon béna vagyok még kockaterén :D de kell egy hét és pro leszek =) szerintem haza fele 3-assal jöttem fel :) így…..
Ez a napi is jó volt kockáztunk a suliba. :P Haza jöttem függtem idáig most meg itt ülök :P nézem a TV-t az ágyból nagyon nem történt velem semmi annyi, hogy megfáztam valamelyiknap és tiszta takony vagyok fáj a torkom meg minden... ez van sajna :/ és járok így is suliba megtudtam,…..
Jól kezdőtt a napom! Felkeltem aztán felöltöztem olyan 40 perc alatt :D aztán elindultam suliba lezajlott minden haza fele a helyibuszon összefogtunk kígyósiak 13.31-volt és 13:30 kor indult a busz megállítottuk :P felszáltunk a piros lámpánál jó volt kifáradtunk robi meg mutatta,…..
Ez a nap is jól kezdődöt... majd nem elaludtam reggel, de sikerült elérnem a 7.40-es buszt. = P haza jöttem egyik lány barátommal. :)  csináltam tükör tojást életemben másodjára :P nagyon el delekítázotam de meg ettem.. és olyan három óra fele elakartam menni venni…..
Sziasztok! A hét számomra mozgalmas lesz. :) Holnap nem lesz első órám, :D 2 hete úgyan így volt és késett a buszom és késtem a matek óráról :P de nem is baj = P. A héten lesz egy disco amit én fogok csinálni az általános iskolába, már 3 hete mondják, hogy most pénteken…..