Regisztráció Blogot indítok
Adatok
helomi

2 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemsokára visszatér kedvenc gyökér orvosunk, és nem kell aggódni, a hatodik évad utolsó részében látottaknak nem lesz különösebb hatása a viselkedésére, tessék csak megnézni a videókat. Ja, spoileresek, persze, aki nem naprakész (mit tudom én, hol tart a Tv2), az ne nézze meg…..
helomi 2010.08.26 16:02:43
@simon says:: Oooookos! ugye hogy rájöttél magadtól is
Nemrég jelentették be, hogy a június 23-ai budapesti Depeche Mode-koncertre már elfogyott mind a 35 ezer jegy. Aki nem jutott be, most örülhet, mert kb. csak fél évet kell várnia, és ismét próbálkozhat a, hiszen 2010 január 11-én megint Budapesten játszik majd a legendás angol…..
A 18 hónapos szünet után visszatérő 24 című sorozat tévéfilmként beharangozott duplarésze (mert ez az volt, egy elnyújtott felvezetés a hetedik naphoz, mondjon bármit is a producer) kulcsmomentuma az volt, amikor az összeégetett fülű, koszos Jack Bauer majdnem pofánverte a beszari…..
helomi 2008.11.26 16:54:38
Mondta Oláh Ibolya, és milyen igaza van. Hála istennek a Bódi-klán átvette az irányítást a Sztárok a fejükre estek felett, akire ők rámutatnak, az fog kiesni. Mindenesetre a szarkavarás folyik ezerrel, Guszti meg tök nyíltan ujjong, hogy az esett ki, "aki megérdemelte".…..
helomi 2008.11.18 19:39:13
helomi "..., ki van ellenünk?!" 2008.09.24 19:19:00
fenntarthatofejloves.net/2008/09/17/greenpeace-1000-szel-veszprem-szombathely-sopron-gyor/..
Egy rajongó rakta össze ezt a főcímet a Battlestar Galactica záróévadának második fele elé, nekünk nagyon bejön, de csak azok indítsák el, akik a 4.0-val naprakészek. ..
Nemrég beszámoltunk egy hazai versenyről, amelyen minél régebbi szoftverekkel kell minél profibb oldalt készíteni. A Webnegative versenyen a helyzet éppen fordított, az indulóknak az amatőr web oldalak készítőinek stílusjegyeit kell imitálniuk.Aki elkészíti a legrondább web…..
helomi 2008.02.15 10:56:22
comment:com Hírek kávé mellé 2008.02.15 09:11:00
Az NBC érdekesen áll hozzá Carson Daly talkshow-műsorvezetőhöz: a sztrájk alatt elsőként visszatérő, és ezzel az írók konstans haragját a fejére vonó Daly íróinak nagy többségét kirúgták és költségvetését visszavették. Kellett neki hűségesnek lennie. A 24 stábja…..
Velvet-tesztelés közben akadtam a miniszterelnök adatlapjára, melyben az egyik trivia szerint: A legális letöltés híve, az iPodjához kapott programmal töltöget le zenéket az internetről 99 centért.Nos, legjobb tudomásom szerint magyarországi júzerek - ügyeskedés nélkül -…..
A Heti hetes és Körmendi János emléke című posztunkra reagálva sok olvasónk felvetette, hogy lehet, hogy megemlékeztek az elhunyt művészről, de ezt a részt kivágták a műsorból. Mi meg utánajártunk, megkérdeztük. Kérdéseinkre Ónodi György, a műsor főszerkesztője…..
Nem tudom, megfigyeltük-e, hogy a vasárnapi Heti Hetesben Sir Edmund Hillary haláláról sikerült megemlékeznie a társaságnak, de a szintén múlt héten elhunyt Körmendi Jánoséról valahogy nem. Pedig. Pedig Körmendi János egy kicsivel közelebb áll hozzánk, mint a 7 liter…..
helomi 2008.01.15 00:49:47
Apple-terméket soha nem szabad a megjelenés hetében vásárolni - intettek nálam sokkal tanultabb macian ismerőseim. Türelmesen végighallgatva, majd figyelmen kívül hagyva tanácsukat a megjelenés hetében a tengerentúlról vetettem is egy friss, új, ropogós iPod Classic-ot. Intő jel…..
helomi 2007.12.03 22:33:40
nem szabad hdd-s mp3 lejátszót venni. a besz@rt 2. gen ipodomon megtanultam annak idején. azóta nanom van.
Csak néhány kérdésem volna, miért másolják az iPodot? Miért nem próbálnak inkább valami újat kitalálni. Ki veszi meg ezeket? Például ezt az mp3-lejátszót? Amúgy játsza az ismert formátumokat, videót is, kijelzője 2,4-es és microSD-kártyával bővíthető. Ja, és perszehogy…..
Egyszerűen meguntam, hogy a Facebookot azért nem tudom rendesen használni, mert nincs fenn elég ismerős. És egy, kifejezetten a közösségekre építő virtuális játéktér csak akkor érdekes, ha vannak is ismerősök, létrejön egy közösség, kifeszülnek az avatarok közt a…..
Megvan a sztrájk első jelentősebb áldozata (mert a Cashmere Mafiát azért ne tekintsük már annyira fontosnak): a FOX által tegnap közzétett midseason menetrendben nem szerepl a 24 7. évada, Kiefer nyugodtan mehet sittre amikor akar.A csatorna azzal indokolta a meglehetősen fájdalmas…..
A Chicago Tribune legújabb listáján az amerikai tévétörténelem 25 legótvarabb sorozatát vesézgetik, muhaha, és akkor hol van az Első generáció a nagyongonosz Kamarás Ivánnal (Evil, ééérted?), és a hobbitjelmezes hekkert alakító Hujber Ferivel? Azért így akadnak gyöngyszemek,…..
Egységes vizuális struktúra, alaposan hierarchizált oldalemek, összefogott megjelenítés és tartalom, precizitás, minimalizmus, az illusztációk józan használata - ilyesmik egy jó blogdizájn ismérvei a SmashingDesign szerint. A 45-ös toplistájukból kiválogattam a kedvenceimet.…..
comment:com Kristen Bell a Lostban? 2007.08.08 11:06:00
Nagyon óvatosan kezeljük a TvGuide egyik benfenntesének értesülését, miszerint a Lost készítőpi elkezdték a következő évadra tervezett új szereplők válogatását, és egy jókor érkezett olvasói levélre reagálva Ausellio azt közölte, hogy van rá esély, hogy az egyik ilyen…..