Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RohanóPatak (törölt)

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tilos az Ä 2008.05.22 15:51:00
Nem tilos az ä!!! Mitha megváltoztak volna a budapesti utcatáblák a napokban. A pöttyök egyre csak terjednek. Te láttál már? Ha találkozol vele, fényképezd le és küldd el a blogra. A jelenség megosztja a közvéleményt, egyesek valamilyen új közösségi…..
RohanóPatak (törölt) 2008.07.19 14:33:33
Az alábbi sztori azért érdekes, mert megmutatja, hogy a legdörzsöltebbnek hitt emberekben mennyi naivitás rejlik. A Naiv Ügyfél ebben az esetben Bogád kolléga, a hétpróbás belpolitikai riporter volt. Barátunk a 906-os éjszakai buszon ült, amikor egy bájos jelenet tanúja lett. Az…..
Végre jó magyar meccs a tévében. Győr-MTK. De velünk, tévénézőkkel szemben az épülő ETO Park töküres lelátói ásitoznak. Két világoszöld, láthatósági mellényes pasi ácsorog odaát két pulóveressel. Ennyit mutatnak a kamerák. Senkisem kíváncsi az egészre? Közönség…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
RohanóPatak (törölt) 2008.03.19 11:59:32
Vérlázító módszerre lett figyelmes Luca bankjában. Naiv ügyfél csak egy hónappal később vette észre, hogy a Raiffeisen egyik lekötött betétjével fizette ki egy másik számlán jelentkező tartozását:Azért írok, hogyha van Raiffeisen bankos ügyfél olvasótok, az alaposan…..
21:59  Elcsendesedett a Vértanúk tere, lehet, hogy ma estére vége a forradalomnak. Bevesszük magunkat a Tulipán Presszóba, a 2006. őszi forradalom műveleti és spirituális központjába. 21:48  "A kormányfő szerint bíztató, hogy több mint 4 millió embernek sikerült…..
Aupair olyat látott, amitől egy Dexteren edzett szociopata is lemerevedik. Igaz, nagy divat mostanában a lassítás meg a halottak újrahasznosítása is trendi, azért mindenképpen ingerküszöbfeszegető olyan társadalmi hirdetéssel tudatosítani a KRESZ-t, amiben halott kislány kéri az…..
RohanóPatak (törölt) 2008.03.06 19:16:21
reklamfuggo.blog.hu/tags/k%C3%B6zleked%C3%A9s

itt a többi hasonló!!!
nagyon jók!
Gondolkoztam egy sort azon, hogy ezt a bejegyzést ide tegyem, vagy inkább a VárosKözbe. Végül arra a következtetésre jutottam, hogy biztosan lesz, aki lefikáz a téma miatt, és azt a blogot nem kellene kitenni ennek. Viszont valamiféleképpen szeretném eljuttatni ezt a - szerintem -…..
RohanóPatak (törölt) 2008.03.06 18:44:00
mechba újabb írása: Mechba tegnap este megpróbált vonattal utazni. Még jó, hogy előreváltott jegye volt...A Keleti pályaudvar melletti parkolóban szakszerűen leparkoltam, majd a naaagy óra alatt bementem az épületbe. Kerítés, kertkapu, sárgamellényes bűnöző elkéri a…..
RohanóPatak (törölt) 2008.03.06 11:44:46
Hóbelevanc Gruppen a gitárosokkal 2008.03.06 09:22:00
Tegnap megvolt a mosóporos kettes legújabb – fizetünk, hogy milliók előtt legyél hülye – szórakoztató műsornak álcázott produkciója. A TV2 most már taktikusan megoldja, hogy ne tudjuk mikor mehetünk a reklámblokk alatt vacsorázni vagy a fürdőszobában, így két műsor…..
RohanóPatak (törölt) 2008.03.06 11:17:45
Tejesember egy minőségi termék haláláról értesült közvetlenül a gyártótól. A Homár sajnálatos módon nem is találkozott a termékkel egyáltalán, csak látásból rémlik vmi. Ha van tippük kevésbé szar tejre vagy ismernek egy tuti biogazdálkodást, ne habozzanak bekommentelni.…..
Tamás csak dolgozni szeretett volna, de a büfés bürokrácia megakadályozta. Kedves MÁV ideje lenne, ha végre a büféskocsit üzemeltető cégek körmére néznének, mert a kocsik büdösek, retkesek stb, stb, stb. Ja és egyik másik büfésnek szappannal ki kellene mosni a száját, mert…..
RohanóPatak (törölt) 2008.03.04 10:26:51
Lélekmelengető, úgynevezett emberi történet, amit régebben rézmetszeten örökítettek volna meg, a mai pixelizált korban pedig, ahogy nézzük, kamerás telefonnal. Az Ember, akinek feladata a Köz megtisztítása a fizikai szennyeződésektől, néha elfárad, megadja magát a Zsarnoki…..
RohanóPatak (törölt) 2008.03.04 08:19:40
Siránkozhattunk volna egy kört arról, hogy "bezzeg, amikor mi még kigyerekek voltunk, volt rendes foszlós kifli a boltban, aminek kalácsszerű tésztáját szinte szét lehett tekerni és úgy mártogatni a napközis kakaóba", de nem siránkoztunk, inkább röhögtünk egy nagyot és…..
RohanóPatak (törölt) 2008.03.03 15:32:33
A nap posztja, percek óta kacagunk, és nem tudjuk, hogy egyszerű hülyeség, túlfejlett humorérzék vagy úgynevezett személyre szabott pályázat búvik-e meg a Borsodi Lancelotok páncélinge alatt. Muhaha...
RohanóPatak (törölt) 2008.03.03 14:27:54
Boglárka elmondása szerint a Jysk bútorüzletben tanúja volt, ahogy az üzletvezető némi ordibálással egybekötve elhajtott egy nyugdíjas vásárlót a kerti székével együtt. A cég honlapján 2 év szavatosságot vállal minden termékére, jótállást viszont csak a 10 ezer forint…..
Katatu levele szerint az OBI fakeret beszállítója nem veszi figyelembe a megrendelésen szereplő cikkszámot, és a kért termék helyett sokadszor is egész mást küld. Még szerencse, hogy a keretező alkalmazott tud fenyőből bükkfát csinálni. Január 18-án megrendeltünk a Fogarasi…..
Ashi Valkoinen újabb beszámolót küldött, amely szokás szerint részletes, de most rávilágít egy-két tévhitre. Akkor egy újabb összefoglaló. Ezúttal nem konkrét példákkal, nem egzakt hibákat és pozitívumokat keresve. Ezúttal a vasúton szolgálókkal beszélgettem, hogy ők…..
Új MÁV blog Only weather... 2008.03.03 07:32:30
Vihar után a firkás fiúk marha viccesnek gondolták magukat..... Helló! Tegnap este készült a kép. Szomorú, hogy össze van firkálva, viszont akkor, a viharban nagyon röhögtünk rajta egy kollégámmal. (Angolul kevéssé értk kedvéért: Minket már csak az időjárás állíthat…..
Verespálné imázsépítő hete után térjünk vissza a dolgos, szakításokkal széttöredezett hétköznapokhoz, amikből kiderül, én is válogatok. A hétfő első posztja mindig megadja a heti alaphangot: a műszakis találkozik a zongoristával. Plusz a kedvencem: romantikus séta a…..
RohanóPatak (törölt) 2008.03.03 08:10:32
A készenléti rendőr lényege, hogy szinte folyamatosan készen van. Na nem úgy, mint én a pompás Bajuszblog-buli után, hanem a rendfenntartásra. Ebbe a melóba úgy látszik, nem tartozik bele, hogy a kollégák a saját házuk környékét autótolvaj-mentesen tartsák. Egy kétségbeesett,…..
RohanóPatak (törölt) 2008.03.03 08:04:09
Vwkpeti szerezte ezt a vidám szórólapot és az ötlet azonnal burjánozni kezdett. Miért ne lehetne mindent elintézni otthon? Már előre csattogtatjuk ollóinkat egy jó ravatalért a nappaliban a tévé előtt, de a hamvasztás sem lenne utolsó mondjuk a fürdőszobában. (Tényleg, van aki…..
RohanóPatak (törölt) 2008.03.02 16:46:28
Többen is beküldték a CBA legfrissebb reklámújságját, azzal, hogy "ez most a népszavazási kampány része, vagy csak egy félreérthető reklámújság?" Nyilván nem a véletlen műve, hogy egy héttel a sajnálatos és értelmetlen pénzkidobás/az ellenzéki forradalom…..
Mennyire naiv az az ügyfél, aki hagyja, hogy a szakemberek javítás gyanánt leolvasszák a hűtőgépét? Bizony, hájtek "no frost" eszköz is meg tud hibásodni, a leolvasztás pedig az ellen nem véd:Elromlott a no frost hűtőm, 7 után. Egyszerűen elfelejt hűteni. Aminek lett is…..
RohanóPatak (törölt) 2008.02.29 12:56:47
Történelmi csapást mért a HC Csíkszereda a Steaua Bucurestire. Élt a lehetőséggel, és már az első fővárosi mérkőzésen kiharcolta a döntőbe jutást a román bajnokságban. A döntőben csíkszeredai rangadó lesz, hiszen a Sportclub már korábban bebiztosította a…..
RohanóPatak (törölt) 2008.02.17 20:29:24