Regisztráció Blogot indítok
Adatok
widor

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó ideje már, hogy a Nap-Kelte hétköznapi adásaiban csak két műsorvezető váltja egymást, Apáti-Tóth Kata és Betlen János. Azon szerintem nem csodálkozik senki, hogy nincs kínzó hiányérzetünk Bánó, Orosz, vagy Aczél miatt, de most új műsorvezető érkezik a stúdióba.…..
Állítólag tüntető ováció fogadta Sas Józsefet a Mikroszkópszínpadon, amiért felfügesztett börtönre ítélték, vagy talán, mert mégsem kapott Kossuth-díjat. A Vasárnapi Bors szerint sokan be sem fértek a színházba, a közönség állva tapsolt, a politikai csasztuskák…..
Többen is beküldték a CBA legfrissebb reklámújságját, azzal, hogy "ez most a népszavazási kampány része, vagy csak egy félreérthető reklámújság?" Nyilván nem a véletlen műve, hogy egy héttel a sajnálatos és értelmetlen pénzkidobás/az ellenzéki forradalom…..
Subba Norbi Rudi 2006.11.02 17:51:00
Hozta a Postás, és van annyira jó, hogy ne foglalkozzunk a Photoshop esetleges segítségével.UPDATE: A kép a Norbi Életmód Magazinban jelent meg, ami ingyen jár minden update-rendelőnek. ..
A JokerFood étlapkategorizáló felelőse olvasónk levele szerint szőrösen szereti a disznóhúst. Nem vitatjuk más emberek és homárok ízlését, mindenki ott szereti a szőrt ahol akarja, de azért mi nem szertnék torokba rakadt szőrszálakat felkrákogni az ebédünk után. Bőrkét meg…..
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
widor 2007.10.25 09:34:51
Tessék megérteni, hogy a cigányság képtelen asszimilálódni. Míg a sváb, tót, stb. tud, ők nem tudnak.
Ez nem is volna probléma, ha tisztességes emberek lennének. Miért van, hogy Sopronban az osztrák nem üvöltözik és zsebel ki mindenkit?
Miért van, hogy Záhonyban békésen tudnak élni az ukránok is? Miért van, hogy többnyire a határ mentén a románok-magyarok békésen élnek egymás mellett (Most nem a politika tudatosan gerjesztett álláspontja szerint mondom!)? Van még ugyebár egy-két nemzetiség-fajta, akik nem akarnak asszimilálódni. Azokkal természetesen van is baj. Gondoljunk Nobel-díjas emberünkre, Kertész elvtársra, aki "gyűlöli a magyarokat"!
Tehát nem kell csodálkozni, ez hosszútávú megoldást követel, amit felülről lehet csak elindítani. Amíg viszont erre nincs akarat, addig esély sincs.
El kell fogadni, hogy Fletó diktátoréknak érdekük az ellentétek feszítése, érdekük a cigánybűnözés és érdekük sok minden.
Amennyiben sikerül normális egzisztenciális állapotokat teremteni (egy hozzáértő kormány kéne), akkor el kell kezdeni megoldani a problémákat. Pl. bevándorláspolitika konszolidálása, népességpolitika komolyan vétele.
Az első lépés kell, hogy legyen, az állami harácsolás megállítása, állami javak visszaszerzése, pl. MOL részványek állam általi dömping-felvásárlása.
Kommunisták örökre eltíltása a közügyektől. Stb-stb-stb.
Bár sorolhatnáng napestig, egy a lényeg az első egy kikényszerített rendszerváltás. Ennél csak jobbat kaphatnánk. Gyurcsány Ferencnél még Kolompár Orbánt is jobban érdekli az ország sorsa!!! Szerintem ebben minden épeszű emberrel egyetértünk.
comment:com Rózsa Péter tarkója 2007.10.13 17:10:00
Szoktuk szeretni a Kultúrházat, de most mégis kiosztunk a légirégészes riport összes stábtagjának egy tockost, méghozzá, ha lehet, kínai strandpapuccsal. Rózsa Péter egy légirégészetről szóló kiállításon járt, ez betűkre lefordítva azt jelenti, hogy lóg a falon sok-sok…..
Amennyiben ők sem hajlandók bemutatni az azonosító számukat. Lajos hibát követett el, mert nem írta rá tollal a havi bérletére a sorszámát, cserébe az ellenőr megragadta a bérletét (mostanában több olyan sztorit kaptunk, hogy a szakemberek imádnak nyúlkálni-fogdosni), aztán…..
widor 2007.07.06 12:23:00
Többen arra panaszkodnak, hogy miért nem írta be a gyerek a számot időben.
Nagyon nem értek hozzá, de kb. 20 évet békávéztam és soha nem írtam be a számot... viszont soha nem is problémáztak ezen! Ez csak a belékötés egyik fajtája, amin csak röhögni lehet.

Szerintem viszont nem ez a lényeg a dologban, hanem, hogy azért van ennyi barom a metrókban, mert a bkv úgy gondolja, hogy ha ezrével küldi az ellenőröket, akkor majd azoknak a bérét beépíti a jegyárakba és kevesebben lesznek a bliccelők. Szerintem azonban a vége az lesz, hogy 1 utasra fog jutni 3 ellenőr. Ki az a barom ma, aki kifizet 5 megállóért 250 Ft-ot?
Régen az volt a probléma, hogy nincsenek P+R parkolók. Valóban, tele volt a város autóval, pedig szerintem töredékére lehetne az autósok számát csökkenteni.
Azaz már nem, mert én használnám is, de a benzin mellé még dobjam ki a fél fizumat bkv bérletre, hát ez már nem fér bele a büdzsébe. Inkább dugózom másfél órát, közben nyugis dzseszt hallgatok, s kevesebbet fizetek, mintha bkv-znék!!!!!

Ezek hülyék. Ugyanúgy a fordítottját csinálják, mint fletó. Ahelyett, hogy a munkavégzést könnyítenék, a behajtáson jár az eszük.
Ezek meg ahelyett, hogy normális feltételeket biztosítanának, pl. kinyitható ablakú combino, behajtás-behajtás-behajtás.
Ezek a rövidtávú megoldások! Máshol úgy hívják, hogy a 4 éves megoldások.

Szóval amíg ilyen barmok vezetik a bkv-t és az országot, addig autózom és kivárok. Hátha kihall az a fajta, akik ezeket szavazzák meg!
Nos, ennyi volt a véleményem, üdv.!