Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnitaV

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Judit érdekes kérdést vet fel Christine múltkori posztja kapcsán, amikor gyermeke szemén keresztül írta meg a határátkelés élményét. Vajon van-e ideális időpont arra nézve, amikor egy gyerek viszonylag zökkenőmentesen átültethető egyik kulturális közegből a másikba? Vagy a…..
AnitaV 2015.05.28 08:01:28
@~~Babette~~: nyilván nem tavaly, ha a felnőtt Judit gyerekkoráról ír ;)
Mindig azt mondjuk a pároknak, hogy a szerető megjelenése tünet. Tehát bár nagyon fájdalmas, ha kiderül, sokszor reparálhatatlan bizalmi válságot okoz, de mégis azt a legfontosabb tudatosítani, hogy mindig az eredeti kapcsolatról szól, nem arról, hogy a harmadik szereplőnek túl bájos a mosolya. A…..
AnitaV 2015.02.26 20:07:45
Ma három nagyon különböző posztot választottam a heti ajánlóba, ennek megfelelően próbálunk állampolgárságot intézni Olaszországban, átadunk egy hidat Svédországban, majd bambuszraftingozunk is egy jót Indonéziában. Kezdjük az olaszokkal, már csak azért is, mert biztosan…..
AnitaV 2015.02.01 11:14:17
@fhdgy: végre egy gondolkodó ember válasza. Hálás köszi érte, jobb lett a napom tőle!
A határátkeléshez mindig elszántság és bátorság kell, de valamiért azt gondolom, fokozottan igaz ez 50 éves kor fölött. A mai poszt szerzője, Kata 53 évesen még csak most kezdi németországi életét, Magyarországon fejlesztőpedagógus volt, most egy idősotthonban…..
AnitaV 2014.08.11 15:21:03
@Rg: a konduktor meg a fejlesztőpedagógus két teljesen külön káposzta. olvass utána.