Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balazs__

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfélnek elege lett a Főkétüsz játékából. 4500 forintot kellene fizetnie, mert a lakását ellenőrző kéményseprő nem csengetett be, így nyilván az ajtót sem tudta neki kinyitni. A jelenség elég sok embert érinthet, minthogy a cégnél közölték, hogy se visszafordulni nem…..
balazs__ 2013.06.12 17:46:52
@Hoppácska: "és az nincs benne abban a k*rva jogszabályban, hogy mi van ha valakinek nincs kéménye????? "

A telefonban én is megkérdeztem és azt mondták, hogy ha van kémény, ha nincs, nekik be kell jutni szétnézni és azt is ellenőrizni.

A rendelet: net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1200090.TV

A törvény: net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1200090.TV

Sok sikert a keresgéléshez! :) Gondolom utcára vezetett konvektor miatt is be kell engedni. Nekem mindegy. Eddig minden évben csak rácsodálkoztak, hogy nincs kémény és a konvektorokkal nem is törődtek. A lényeg nekem annyi, hogy ha ott várok, akkor próbáljon már becsöngetni és nem utólag lehúzni extra kiszállási díjjal.
balazs__ 2013.06.13 10:11:02
@Kellemes Zérókomponista: A büntetés tételére nem emlékszem. Az értesítőn volt, de elég nagy volt ahhoz, hogy felidegesítsen. Valami olyasmi szöveg volt, hogy az már akkor a katasztrófavédelemre vonatkozik és akkor már ilyen olyan eset lesz. Nem emlékszem, de nem is nagyon érdekel. Végezzék el a munkájukat úgy, ahogy kellett volna és akkor zárjuk le az ügyet. Ennél lejjebb akkor sem adom, ha bíróságra kell mennem emiatt. Ha annyiban hagyom, akkor jövőre és minden következő évben ugyanezt eljátszák velem (és még sok másik emberrel is). A Fővárosi Békéltető Testületnél kezdeményeztem egy eljárást (a panasz visszautasítása után ez a következő lépcsőfok), várom a válaszukat.
Rosszqtya viszonylag sokat autózik, ebből adódóan tankolni is sűrűn jár, jellemzően ugyanoda. Eddig az volt a jellemző, hogy az üzemanyagok nagykereskedelmi árának változását követve hetente módosítottak árat a kutak. Úgy tűnik, hogy most már minden nap emelik egy-két-három…..
Sajnos már sokadik alkalom, hogy ilyen posztot kell, hogy kitegyek a blogra, ráadásul ez az eset egy barátommal történt, ami különösen bosszantó a számomra. Lacival egy ezüst vagy szürke színű autó vezetője bánt el, aztán annak rendje és módja szerint megállás nélkül…..
Levélírónk tegnap volt az M5-ös autópályán egy cserbenhagyásos baleset szemtanúja. Az ilyesmi az egyike azoknak a dolgoknak, amire nagyon tudok ugrani, pláne, hogy jelen esetben szándékosan rárántotta a 3-as BMW sofőrje az autóját a szerencsétlenül járt áldozatára, majd…..