Regisztráció Blogot indítok
Adatok
w21

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
59 év után ismét van MTK-s férfihoki, legalábbis az ifjúsági korosztályban. A szakosztály 1951-es megszűnése után 2007-ben a női csapat indult ugyan a bajnokságban, de fiúfronton most kezdte újra a háromszoros magyar bajnok. Sok sikert nem hoztak az első lépések, a Vasas elleni…..
w21 2010.09.26 21:06:31
w21 2010.09.26 22:12:23
@MeLa: Köszönöm szépen, és gratulálok a II. csapatnak.
A kölyökbajnokság egyik selejtezőcsoportjának három mérkőzésével megkezdődött a 2010/11-es magyar jégkorongszezon. Az Erzsébeti Farkasok, a Bp. Stars 2 és a MAC Népstadion 2 14 éven aluliakból álló csapatai körmérkőztek az egy közvetlenül feljutást jelentő helyért. A 2x15…..
Eggyel bővült, 19 csapatos mezőny gyűlt össze az U14-es magyar bajnokságban, ahol az eggyel kisebb és az eggyel nagyobb korosztályhoz hasonlóan selejtezőt írt ki a szövetség az A csoportba kerüléshez. Ahogy írtuk is, a felső ágon 10 csapat versenyez majd a bajnoki címért,…..
w21 2010.09.02 09:33:19
@MeLa: Meg fogom tenni.
w21 2010.09.02 09:48:05
@Tillasz:"Ha szeretnél ebben a hihetetlen munkában személyesen is részt venni, hidd el találnának Neked munkát. Hogy csak a mostani példánál maradva, készítsd el a Kölyök VK, a menetrendet, majd egyeztesd az összes érintett egyesülettel. És utána hajtasd is végig ezt rajtuk. És amikor a saját egyesületedet kell fegyelmezni, állj a szülők elé, és mondd el miért kell is nekik most többet fizetni."

Ok.Vállalom.
w21 2010.09.02 10:38:14
@Tillasz: Mail ment
Lehetne protekció nélkül?:-)
Három felkészülési mérkőzést rendeznek ma Magyarországon, három Mol ligás csapat mellett EBEL-képviselőnk is játszik. A Dab.Docler a HK Trnavát, a Miskolc a HK Spisska Nova Vest fogadja, mindkét meccs 18 órakor kezdődik. Székesfehérváron egy órával később házi csatára…..
w21 2010.08.31 21:47:02
@bazilika: Sajnos nagyon jól ismerem...

"én csak annyit tudok,hogy még senki nem tárgyalt a jégbeosztasrol a ferncvarosbol."

Ezt is rosszul tudod!A szerződés csak a FERENCVÁROS részéről nincs még aláírva. Ugyanis ha megtennék, akkor ki is kellene fizetni akkor is, ha nem időben mondják le a lekötött jégidőt!!! Amennyiben érdekel a téma és a vezetőid hozzáállása olvasgass itt:

forum.index.hu/Article/showArticle?t=9195332&la=93653335

csak néhány kommentet kell visszaolvasnod.Én azt gondolom, hogy inkább ők szeretnék az egyik "legzöldebb" egykori csapatkapitányukat ellehetetleníteni. Ezután megértem az aggodalmaidat!!!

Mindenkinek bocs az OFF-ért
w21 2010.08.31 22:18:47
@facsipesz: Akkor miért akar Csabai G az erzsébeti jégpálya üzemeltetője lenni, miért adta be a pályázatát és miért mozgatnak meg minden követ, hogy ezt elérjék.Új pálya...ugyan már...
w21 2010.09.01 11:19:22
@szorgalmas: Bemásolom , bocs az off-ért

"Aggasztó információkhoz jutottam a Pesterzsébeti Jégcsarnok ügyvezetői pályázatával kapcsolatban, lehet, hogy egy jól működő utánpótlás csapat létét fenyegeti a háttérben húzódó piszkos politikai alku, valamint egyéb büntető kategóriába tartozó szándék.

A jégcsarnok rövid, ámbár sokszor igencsak viharos élete közismert a hokit szeretők körében, a két dudás egy csárdában esete forgott fenn, annyi különbséggel, hogy itt csak egy dudás volt, a másik csak amolyan vuvuzelás.

Azonban ahogy az lenni szokott, a mérhetetlen bosszú és hatalomvágy ha kellő tőkével, elszántsággal párosul akkor hegyeket mozgat meg. Így lehetett egy olyan ember vezetője az ország egyik legpatinásabb /egyéb szélhámosok által tönkretett/ hoki klubjának vezetője, aki kb. 30éves koráig jégpályát sem látott, de még nem is hallott felőle.

Az időközben elnökké avanzsált „hokizseni” szemét persze szúrta, hogy a Farkasok edzésein tömegével vettek részt a gyerekek, míg az „akadémia” edzésein csak lézengtek a fiúk-lányok, leginkább a Farkasoktól lemorzsolódott, elcsábított játékosok. Nagyon csodálkozott, mert olyan fantasztikus kvalitású, nagy tapasztalatú edző vezette az edzéseket, mint J. Gyuszi.

Persze a „nagy csapat” újraélesztésével nagyobb ambíciók is párosultak, több helyen olvashattuk a hangzatos nyilatkozatokat, a kész tényként közölt új jégcsarnok építéséről.

Csarnok persze nem épült, mert minek építeni, ha van egy, igaz elég kicsike, nem is a IX. kerületben van, de mint a narancs, a miénk.

Fokozatosan vették birtokba a Pesterzsébeti Jégcsarnokot a dilettáns, korrupt, veszteségeket termelő ügyvezetés asszisztálása mellett. Szegény takarítók nem győzték a sok radírforgács összeszedését…..

(aki hallott már jégidő elszámolásról, tudja mire gondolok)

Ez év tavaszán már hallani lehetett arról, hogy átveszik a csarnok üzemeltetését, és itt kapcsolódik a történetbe a politika. Az önkormányzat által megbízott jelenlegi ügyvezető az mszp. kipróbált, de a jégcsarnokban igen csak odakozmált embere, poziciója, a jelentős veszteség miatt tarthatatlanná vált. Az ország legdrágábban működő, és így szolgáltatásait is arany áron nyújtó jégcsarnoka a Pesterzsébeti. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az építtető is megéri a pénzét.

Mivel az „elnök úr” hatalom átvételi szándéka támogatókra talált a „győztes” oldalon, ezért az önkormányzat menteni a menthetőt alapon kiírta a pályázatot, az ügyvezetői poszt betöltésére. A felügyelő bizottság „független”jolly jokere nyilatkozott a jegkorong.blog.hu/2010/07/06/ugyvezetoi_palyazat_erzsebeten cikkben a fő szándékokról, a két csapat közötti harmonizációt kialakító, felelős, független ügyvezető szükségességéről.

A pályázat kiírását érdekes módon /jelezve az átalakuló politikai erőviszonyokat/ azonban mintha egy emberre szabták volna , az időközben a Fradi szakmai igazgatójává kinevezett, fehérvárról „tragikus hirtelenséggel” eltávolított Csabai Gábor önéletrajzát véve alapul.

A zöldek biztosra mennek, már belül szinte minden zöld, a csarnok legértékesebb reklámfelületén, a kezdőkörben szép nagy, szívemnek is tetszetős fradi címer, + a harmadokban a régi diadalokra emlékeztető embléma. /vajon mennyit fizettek érte ?/.

Még az étterem is zöldre váltott, megérezve az új idők szelét. Magabiztosan, igazi gazdaként rendezkednek a csarnokban, a farkasos gyerekek már sokszor a folyosóra szorulnak.

A politika táncikál, az mszp-től még időben lefarolt /akkori döntése tiszteletre méltó/ polgármestere már a jövőjét építi, ennek fényében nem húz újat a „győztesekkel”, saját vagy korábbi pártjának maradéka pedig a káderük bebetonozásáért szállt síkra.

Állítólag a 6 pályázó közül 3 pályázatot nyilvánítottak érvényesnek, a jelenlegi állás szerint a versenyben, a Fradi szakmai igazgatója, Csabai áll az élen, /mikor szólal meg OCSKAY GÁBOR!!!/ , második helyen a jelenlegi ügyvezető áll, /akinek az alkalmatlansága miatt kiírták a pályázatot!/, míg a harmadik helyre egy kívülálló ismeretlen pályázót soroltak.

A képviselő testületben kiegyenlítettek az erőviszonyok, ezért a zsebek rendületlenül nyitva állnak. Figyelembe véve a „győztesek” pártfegyelmét, pár megvásárolt /mint tudjuk ez nem olyan lehetetlen vállalkozás wieszt etc/ baloldali szavazattal jöhet a zöldár.

Igazából nem értem a „győztes” párt helyi embereinek elkötelezettségét Csabai és a Fradi mellett, mi az érdekük ebben? Lehet, hogy egy kis kárpótlás a Videotonhoz irányított /eredetileg a Fradinak szánt/ szponzor pénz miatt?

Én is azt mondom, legyen a Fradinak saját hoki arénája, akár állami pénzből is, nagyon megérdemelnék, de ez így egyszerű einstand.

Már látom magam előtt a nagyívű nyilatkozatokat a csodaszép tervekről, a paradicsomi állapotokról.

Persze lehet, hogy győz a politikai matematika, és minden marad a régiben, megdicsőül a jelenlegi, bukott ügyvezető, ilyen végkifejlet a Fábry sóba való lenne.

A pártok és a katonáik a csatatéren felsorakoztak, aztán a kapott júdáspénzből jót söröznek, és elosztanak egy-két zsíros, tejelő állást a kerületben.

A jolly-joker fb elnök nyilatkozta „Nem titkolhatjuk, volt konfliktus a két csapat /FTC-Farkasok/ között, az új ügyvezető feladatai közé tartozik, hogy ezt feloldja.” Ne legyen senkinek kétsége, feloldja, a Farkasoknak, és azok fanatikus vezetőjének a vérét veszik hosszan, elhúzódva, mint egy pióca, apró kis harapásokkal, de ne aggódjon senki, egy perc alatt át lehet öltözni zöldbe.

Kell a pénz is az ígéretes csapathoz, kitudja meddig ér a takaró…., decemberig, januárig?

Talán olvassa valamikor még időben olyan is az írást, aki hatni tud a kibontakozó folyamatokra, talán van olyan helyi és felső polcon lévő politikus aki az asztalra csap.

Egyre jobban undorodom a politikától…"

folytatása itt:

forum.index.hu/Article/showArticle?t=9195332&la=93653335
Szeptember 5-én 10.15-kor Bp. Stars 2–Erzsébeti Farkasok kölyökbajnoki selejtezővel kezdődik a magyar bajnoki idény. A serdülő (U16), a kölyök (U14) és az előkészítő (U12) bajnokságot kétcsoportosra írták ki, egy erősebbre és egy gyengébbre. A jelentkezők szeptember…..
w21 2010.08.28 10:59:14
@Tillasz: Vagy nem értesz, vagy nem akarod megérteni, hogy mire gondolok.Az évtizedes tapasztalatod segíthetne ebben!

A korrektség felülírja az elismerést az én értékrendemben.

@túlbuta: Ezért lenne korrekt, ha TÉNYLEGESEN a gyengébb játékosok lennének nevezve a 2.számú csapatokban!Remélem így már megérteted.
w21 2010.08.30 23:16:56
@MeLa: Persze, hogy az utolsó pillanatig harcolhassanak a srácok az a "A" csapatos tagságért... Remélem a MAC is lelkiismeretes lesz.Tényleg, minden rossz indulat nélkül!!!
w21 2010.08.31 20:29:31
@MeLa: Amen. Bízom a lelkiismeretükben ( na meg persze a Buciban :-)))
"Semmilyen mértékben nem befolyásolja a Telepy utcai jégpályánk építését a Ferencvárosi TC elnöki posztján történt változás" – nyilatkozta blogunknak Kovács Miklós, az FTC új elnöke, aki az Orangeways Zrt. vezérigazgatójaként amúgy is közel áll a…..
w21 2010.08.26 10:40:57
@F. Kapus: Rieb György már history, Kovácsot meg nem szeretném temetni, de reálisan nézve Ő sem marad túl sokáig. Én inkább a mostani Jégkorong szakosztály két vezetőjétől várnék egy megnyugtató nyilatkozatot.A szakosztály igazgató nagyon közlékenynek tűnik, Ő biztosan szivesen válaszol erre a kérdésre.Meg tudod kérdezni, és le lehetne ezt hozni, hogy mindenki megnyugodjon?
w21 2010.08.26 11:22:52
@kerusz: Meg.Persze garancia akkor sincs rá, talán majd szembesíteni lehet a felelőst, ha véletlen még sincs rá pénz.Viszont ha megvan a fedezet, akkor azt nem értem, hogy miért akar Csabai Gábor üzemeltetési vezető lenni az erzsébeti jégcsarnokban.
A Telepy Károly Testnevelés Szakosított Általános Iskola és Gimnázium udvarán épülhet fel a Ferencvárosi TC új jégkorongpályája, erről döntött a ferencvárosi önkormányzat nyári szünet előtti utolsó ülésén. A testület Hardi Róbert előterjesztése alapján arról is…..
Branko Mamic augusztus végéig kapott lehetőséget arra, hogy bebizonyítsa, helye van egy Mol ligás csapatban. Érdekes a helyzet, hiszen Hakan Nygrennek aligha tud újat mutatni, lévén, hogy a svéd mester keze alatt dolgozott korábban a Partizan Beogradban. Augusztus 15-én sorsdöntő…..
w21 2010.08.10 13:43:32
@hokikori: És Budán lesz.
w21 2010.08.10 16:09:06
@Tillasz: :-)))5-6000 lesz.majd F.Kapus informál.Még nem nagyon publikus, így nem is csigázom a kedélyeket tovább.
w21 2010.08.10 16:33:52
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Örüljünk inkább együtt, hogy a bő 3 év múlva megnyílik majd a létesítmény.Nem kell minden részletet idő előtt tudni...Éljen a Köztársasági Elnök Úr!
"Két esetben kötnék kompromisszumot: ha egy nagyon jó ligába hívnának kevés pénzért játszani, vagy ha egy gyengébb bajnokságba nagyon sok pénzért" – mondja a még mindig klub nélküli válogatott kapus. Szuper Levente 2009-ben magyar, 2010-ben német bajnok lett. Ám…..
w21 2010.08.10 10:46:34
@Rettenet tábornok: Pont erre gondoltam.A kapustábor jó ötlet volt, a "segédek" viszont nem lettek kellőképpen megbecsülve. Nem csodálkoznék, ha teljesen más lenne az edzői stáb.
Két korábbi válogatott csatár érkezett a Ferencvároshoz, értesült az Üllői út 129. A 30 éves Kiss Gábor egyéves újpesti kitérő után írt alá a zöld-fehérekhez. A 34 éves Sándor Szilárd négy év szünetet követően térhet vissza, de vele még csak tárgyal az FTC. Hír még…..
w21 2010.07.23 22:52:23
@forestjr: Most már csak azt kéne elérni, hogy mindenki úgy szurkoljon, hogy a 10 éves gyereket is ki lehessen vinni. Kérném azt a maréknyi lelkes ultrát, hogy ha a klub összeszedte magát próbáljanak Ők is megújulni.
@KrisztiFTC: Hozzászólásaidból ítélve egy normális lánynak tűnsz, tisztelettel kérlek próbálj hatni a barátaidra,társaidra hogy ezek a gyerekeknek ne a káromkodások garmada jusson. Köszi
w21 2010.07.24 22:09:37
@KrisztiFTC: Felejtsd el.........
A várakozásnak megfelelően a magyar jégkorong-szövetség elnöksége egy évvel meghosszabbította a felnőtt válogatott élén az amerikai edző mandátumát. A juniorválogatottat a Miskolci Jegesmedvék vezetőedzője, Bob Dever irányítja. Az U18-as és az U16-os szakmai stáb…..
w21 2010.07.20 11:56:14
@Startrek: Helyes, én is támogatom!!! Végre valaki értene is hozzá........
Két hét múlva a legtöbb Mol ligás csapat már jégen edz, a Stars augusztus 9-én, a Dab.Docler 16-án megy jégre. A kilencből hét keretről már vannak részletes információk, de természetesen még sok változásra lehet számítani. A Mol Liga-győzelem máris három csapat…..
w21 2010.07.18 19:57:30
@zsolt007: hát öcsém, engem is sikerült megmosolyogtatni....te sem mindig tudod mit beszélsz.Leülhetsz..egyes!
"Az elitképzésen kívül is erősíteni kell a bajnoki rendszert, mert mi lesz azokkal a gyermekekkel, akik 12-14-16 évesen nem férnek be a Starsba, a Volánba, a Miskolcba? Arról nem is beszélve, hogy a jelenlegi keretek között az a fiatal, aki 12 vagy 14 évesen gondolja úgy, hogy…..
w21 2010.07.14 15:52:28
@AZ69a: Már nem sokat kell várni :-) Lesz jég, annyi, hogy mindenkinek jut majd!!!
w21 2010.07.15 12:00:16
@F. Kapus: Neked már mondtam... ;-)
Pesterzsébet önkormányzata pályázatot hirdetett a Pesterzsébet Jégcsarnok Kft. ügyvezetői munkakörének betöltésére. Potoczky Attila, a kft. felügyelő bizottságának elnöke elmondta, az eddigi ügyvezető, Mészáros Péter megbízatása nem járt le, de az előző gazdálkodási…..
w21 2010.07.08 08:42:15
@Viharka: Mesélj.....kezd érdekes lenni.Csak nem megint valami sumák van a dologban.....
w21 2010.07.08 13:49:51
@F. Kapus: Tényleg jó ötlet lenne megkérdezni Őket! @Viharka: Most biztos nem olvassák a kommenteket mert csapatot építenek;-)
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
w21 2010.04.24 23:24:35
@főbocs: Köszi a hozzászólást, legalább nem kell annyit írnom. Remélem más is elgondolkodik ezen...
Hátvédek, Palkó, csapat..ezek a fiúk vért izzadtak, hogy idáig juttatták a magyar jégkorongot.Köszönet érte. Hete? Sator? bennük keressük a hibát? Mi van?....A szövetség felelősége??? OB1? 1 vicc...Ki kell "termelni a játékosokat"!!! Ez az Ő dolguk és feladatuk. A lehetőség megteremtése, mert igény az igen is van rá!! Bp. nem tud összehozni egy EBEL csapatot? Ezen kéne elgondolkodni.Nagyobb kihívásokat keresve, alázattal, odafigyelve a sok száz lelkes gyerekre és a kitartó szülők támogatásával lehet A csoportról álmodozni. Különben meg csak 1 X volt Budán kutya vásár.........