Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gelso

758 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Suzanne Paul: A ​világ titokzatos meséi Mit is írhatnék mást, mint amit még nem írtak le előttem?Nem tudok újat hozni, sajnos.És mivel nem vagyok egy manga rajongó, azt sem tudom igazán megállapítani, hogy ezek eredetleg annak készültek-e?Viszont szép és kamaszoknak készült a borító, a tartalom –…..
Nicholas Sparks: Minden ​szívdobbanással Csodálatos könyv a kitartó és állhatatos* szeretetről.Megkapó a történet és annyira valóssá és valódivá teszi az az írói fogás, hogy az író beleszövi saját magát – mintha saját, tulajdon ismeretségéből halászta volna ki ezt a szép, megható, magával ragadó…..
Trux Béla: A ​torony titka Ez egy nagyon kedves könyv, nagyon élveztem a humort, a három gyerek tündéri. A testvéri szeretet ábrázolása nagyon kellemes a lelkemnek.Manapság talán ritkaság a történelmi regény műfaja kicsiknek – ill. a kisebbeknek – gondolok itt a kiskamaszokra, akik még vagy a…..
Mészöly Ágnes · Molnár T. Eszter: Az ​emberek országa - Kalaallit Nunaat Állítólag tudom magamról, hogy sem az utópiát sem a sci-fit nem szeretem – aztán Zágoni Balázs Gömbje jó két évvel ezelőtt ezt megkérdőjelezte; az idő múlásával nem kerestem az ilyen témában íródott könyveket – és most…..
Berg Judit: Az ​őrzők Ez nekem – bár felnőtt vagyok –, nagyon tetszett!Nagyon izgalmas volt és igen érdekfeszítő.Nagyon érdekelt a nyomozások mindkét iránya.Ezek a gyerekek igen belevalóak! Talpraesettek, merészek, kíváncsiak, ötletesek, kezdeményezőek.Számomra minden, a történetben szereplő…..
Solymos Ákos: Frici, ​Fülöp és a hackerek - Történetek az Internet sötétebb oldaláról gyerekeknek és felnőtteknek Sajnos, ez a könyv is inkább nem tetszett, mint tetszett – pedig annyi potenciál lenne benne!Sajnálom, hogy nem lett kihasználva – de a szerző mellett szólok annyiban, hogy fontos…..
Nyáry Luca: Vigyázat, ​törékeny! Óh, ez nekem öngyilkos olvasás volt… :-( valahányszor elolvastam a napi adagomat, egy pisztoly odaszorítását éreztem a halántékomon, annyira lehangoló volt! Nem adnám egyetlen fiatal kezébe sem, mert inkább érzem rávezető, mint (ma divatos szóval) érzékenyítő…..
Fiala Borcsa: Balatoni ​nyomozás Hát sajnos, nem voltam túlontúl oda ettől a könyvtől, pedig annyira akartam szeretni és kedvelni! (Mindenek előtt Huba miatt..)És a szerző miatt is, pár évvel ezelőtt olvastam már tőle a Szerinted? c. ifjúsági regényt, és kíváncsi voltam a további könyveire; és…..
Szabó Erzsébet Mária: Olasz ​tesztek - társalgási témakörök szerint Egész éves gyakorlásra választottam – mivel nem szeretném elveszíteni a már megszerzett olasz tudásomat, ezért azt tervezem, hogy a meglévő sok gyakorlókönyvemből évente egyet kiválasztok és feldolgozom – és sikerült is…..
Galla Miklós: Különbusz ​Kristóf, avagy száz csónak is egy a vége A nagy szóvicckönyv Kapcsolatunk Gallával nagyon vegyes, de összességében inkább jó és pozitív, mint rossz és negatív. Ezt a könyvét is a nyáron a nyaralás alkalmával egy hirtelen ötlettől vezérelve vettem meg, mert nagyon…..
Hartay Csaba: Köszönöm ​a befogadást!  Viharsarki kattintós Összességében elégedett vagyok a könyvvel, bár a középső résszel nem tudtam sokat kezdeni – nem nagyon értettem, ezért el is távolodtam a könyvtől – jól jött a befejező rész – visszahozta az kedvemet és érdeklődésemet – és a vidámságot:…..
Nikodémusz Elli (szerk.): Ég ​és föld között Szovjet írók új elbeszélései Olvasás előtt végigböngésztem a tartalmat és első látásra kiszúrtam Tokarjeva, Velembovszkaja, Belov nevét, a fordítók közül pedig Rab Zsuzsáét, Makai Imréét és Karig Sáráét – hát aztán nagyon vegyes képet kaptam.Tokarjeva…..
Szabó Magda: A pillanat Sajnos, vagy nem – de nagyon örülök, hogy végeztem A pillanat olvasásával – amely számomra nem egy pillanatig tartott…nagyon elhúztam, sokat szenvedtem, szinte sosem nyitottam ki érdeklődéssel és komoly odafordulással – ezért elnézést is kérek Szabó Magdától, és magától…..
Morag Prunty: Használati ​utasítás fiúkhoz Lehet, hogy 20-30 évvel ezelőtt jópofa volt, de most már alaposan eljárt az idő a könyv és az abban közölt tippek és módok felett – pedig, ha jobban belegondolok apáink és nagyapáink//anyáink és nagyanyáink is így csinálták – és mégsem… Kíváncsi lennék,…..
Szabó Magda: Abigél Számomra nemrég lett nyilvánvaló, hogy még nem olvastam gyerek- kamaszkoromban. Valahányszor vetítették a tévében, mindig megnéztem – bennem él Bessenyei higgadt, nyugodt hangja, Szerencsi Éva vadóc, fiatal alakja, Ruttkai Éva szemtelenül csillogó szeme, Garas Dezső mindig…..
I. Grekova: A hölgyfodrász Grekova két könyvét, A hölgyfodrász-t és A tanszék-et egy, (talán a YouTube-n látott) kóbor video miatt vettem meg; sajnos, már nem találom. Az volt az apropó, hogy egy középiskolai magyartanár a diákjaival színpadra vitte ezt vagy azt a művét Grekovának. Bevallom,…..
Király Anikó: Strand, ​papucs, szerelem   Ez egy nagyon jó könyv, szerethető karakterekkel, működő poénokkal – semmi egyéb, nagy, világot rengető szándék nincs, csupán a szórakozás és a szórakoztatás a lényeg! És ennek maradéktalanul eleget tett a szerző, akinek szívből gratulálok! Most indulunk…..
Majoros Nóra: Pityke ​és prém Hú, nagyon hosszú történeten és vaskos könyv olvasásán és befogadásán vagyok túl! De sikerült! Vegyesek az érzelmeim, mert oly sok kérdés és dilemma merül fel bennem, annak ellenére, hogy a könyvet minden könyv- és mesés történetet kedvelőnek ajánlom! Pl. ilyen…..
Jeli Viktória · Tasnádi István: Kettős:játék Elolvastam, de egyáltalán nem tetszett. Nagyon sajnálom, hogy a gyerekek ennyire befelé fordulva élik a maguk világát és valahogyan azok vannak onnan leginkább kirekesztve emiatt a befelé-fordulás miatt, akik az életükhöz alapvetően…..
Rácz-Stefán Tibor: Élni ​akarok!  Nagyon féltem a téma miatt a könyv elolvasásától, de végül kellemeset (ha lehet ilyet írni) csalódtam. Nem, vagy csak igen ritkán olvasok betegséggel kapcsolatos, beteg emberekről szóló könyveket, mert félek, hogy nem fogom lelkileg bírni a hasonló témájú…..
Gabriella Eld: Talpig ​feketében (Legendák a Bagolyvárosból 1.)  Kellemes meglepetés volt számomra ez a könyv – egy, számomra alapvetően nem egy szimpatikus világban játszódó, és nem hétköznapi történet; futurisztikus elemekkel, adottságokkal, melyekről egyébként az X-men és világa jutott…..
Ecsédi Orsolya: Banyavész (Kell egy csapat! 1.)   Kedves Orsi, kedves egykori zsűritársam, @Littlewood, csodás történtet alkottál! Fantasztikus a történet, amelyben jógyerekek a szereplők (titkon mindig erre vágyom, róluk olvasni, és oly ritkán sikerül) – az egészet átjárja a lélekmelegség, és a…..
Igaz Dóra: Egy ​fiú a csapatból  Nagyon sajnálom – véleményem szerint ez egy meddően félresikerült próbálkozás; nagyon fontos, nehéz és kényes téma, de a gyerekek nem fognak érte kapkodni – úgy érzem, ezt nem így kellett volna… Szívfacsaróan fájdalmas történeteket kapcsol össze az írónő – de…..
Valeria Screwy: Miss Screwy csavaros árvái Aranyos kis könyv. Az a szülő, aki Mary Poppins történetein nőtt fel, meg Copperfield Dávidon és a többi klasszikuson túl van – 100%, hogy a gyerekei kezébe fogja adni, disztópiája ellenére. Számomra nehezen indult a történet, ami aztán Miss Valériában…..
Tasnádi István · Jeli Viktória · Vészits Andrea · Gimesi Dóra: Az ​ellopott időgép (Időfutár 7.) Ez egy nagyon jól kitalált sorozat, ahol visszatérő, (gondolom, már az első kötetben megismert) szereplők csöppennek bele újabb és újabb kalandokba a történelem során.Emiatt is mertem belevágni a…..