Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bélféreg

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két évvel ezelőtt nagyon hasonló módon próbáltak engem is lehúzni, csak akkor nem autópályán villogtak le, hanem egy út mellett álló segítségkérőnek álltam meg. Attila és barátnője is elég hamar levágták, hogy miről van szó, de hogy én ilyen helyzetben nem ajánlottam…..
Bár Aaron történetéből már tudjuk, a Cetelem nem szívesen járul hozzá a hitelre való vásárláshoz, íme egy újabb gyöngyszem a hitel-elutasítás történetek közül. Naiv ügyfél levelét a Cetelemhez alább olvashatják. (Az azonban sajnos nem derül ki a történetből,…..
Na, gondoltam, hogy ez lesz. Akárhányszor rakom be a szavazásba a Dungeon Mastert, nem végez első helyen, bezzeg az Eye of the Beholdert rögtön megszavaztátok heti játéknak. Ez a kiforrott játékok előnye a műfajteremtőkkel szemben: többen ismerik őket, és sokszor nagyobb sikert…..
Tegnap megvolt a Pixelhősök parti, ahol egyedülálló produkciót láthattak a nézők: egy asztalnál olyan veterán gamer újságírókat, mint CoVboy, Martin és Shy. Volt velük egy kicsit szétesett kerekasztalbeszélgetés is, ebből következik egy részlet. A kérdés az volt,…..
Bélféreg 2010.12.06 00:00:33
@Celtic: Az a link, amiről letöltöttem, megszűnt, viszont a gépemen még mindig megvan, így feltöltöttem. addat.hu/41e41368/guru.lha.html

A kibontással nincs gond, a gond azzal van hogy most ezt hogyan lehetne elindítani. Amiga OS4-hez nem értek, csak a winuae-hez. Így max a .MOD zenéket lehet meghallgatni. Ha esetleg valakinek meglennének az eredeti Guru lemezek, ne habozzon szólni, megvenném :)
Igazi BKV-s horrorkomédia közepébe került Zoli. Éppen a friss büntetését fizette be, amikor kiderült, hogy a nyilvántartás szerint még 2006-ból van egy ki nem perkált bírsága, így 2000 helyett hirtelen 26 ezret követeltek tőle. Zoli tudta, hogy akkor nem büntették meg, így…..
Az AR.Drone, az iPhone-nal irányítható kamerás, kb. 86 ezer forintos helikopter (kvadrikopter) egyébként is a legjobb játékok egyike, korábban itt írtam róla. Ha azonban ezt még megfejeljük egy augmented reality appal, akkor aztán igazán durva lesz az eredmény:Elképzelem, ahogy a…..
Bélféreg 2010.11.20 08:18:43
Na, hogy újra megtaláltam a blogom, meg a passwordom, kommentelgettem pár általam is olvasott bloghoz, eszembe jutott, hogy tulajdonképpen ide is írhatnék még. Nem csalás nem ámítás lesz ez, inkább a szomorú valóság. Vonszolom a seggem az utcán még decemberben, abban a rohadt…..
Budapest, 1992. Tizennyolc éves vagyok. Leszálltam a Déli pályaudvaron és leültem a jegypénztárak mellé egy padra. Mivel húsz perc után sem történt semmi amiből rájöttem volna, mihez is kéne fogjak most, metrózni kezdtem. A Deák téren átszálltam a hármasra, mert annak a…..
Aki tagadja, hogy van cigánybűnözés, azt a Jobbik börtönbe csukná. A miniszterelnök hétfőn a parlamentben világossá tette: ha valakit csak a származása okán tekintenek potenciális bűnözőnek, maga is tiltakozni fog. Tehát Orbán szerint sincs cigánybünőzés. Pedig egykor volt…..
Bigyóblog Az új Commodore 64 2010.08.27 11:33:00
A Commodore USA a piacra dob egy gépet Commodore PC64 néven. Intel Atom processzor lesz benne, 4GB RAM, 1TB merevlemez, HDMI kimenet és opcionáliosan választható hozzá dvd író vagy Blu-Ray olvasó is. Hogy hű legyen a nevéhez, pont úgy fog kinézni, mint az eredeti C64. Állítólag még…..
Bélféreg 2010.08.27 19:07:42
A Gazzetta mellékletében, a Sportweekben egy jó kis interjút olvastam Carlo Pedersolival. Beszélt úszásról, vízilabdáról, autóversenyzésről és persze Bud Spencerről. Utóbbi kapcsán mondta: ,,Ha találkoznék vele, elverném!"Itt van néhány részlet, hátha van még…..
Név:"Bádog" Borozó SörözőCím:BudapestXIX. ker., Lenkei utca, Üllői út sarok, a Lajosmizsei sorompónálNyitvatartás:H-P: 05-22Sz-V: 06-22Csapolt:Arany Ászok 220 FtHelyiség, kat.:Ez egy kis luk, kívülről piros fémbódé (lásd a ragadványnevet), nemrég nyílt újra.…..
Bérférgek, tahók, szinglik, homoszexuálisok, füveznek és imádják a celebeket. És ők veszik a Magyar Hírlapot. ..
Bélféreg 2010.08.03 12:17:52
A japán vasútközlekedés messze földön híres megbízhatóságáról és pontosságáról. Azonban a csúcsidő maga a pokol, bár ez így van a legtöbb nagyvárosban, de azt hiszem, mondhatjuk, hogy ez Japánban extrém méreteket ölt. Aki még nem tapasztalta meg, nem tudja mit jelent a…..
Minden évben van egy-két olyan hír, hogy valamelyik szerencsétlen távol-keleti játékos holtan fordult le a székről, miután 15-20 órát játszott egy netkávézóban. Ennek fényében kész szerencse, hogy hat holland túlélte azt a rekorddöntési kísérletet, amit még pénteken…..
Bélféreg 2010.07.22 14:21:38
@Aurian: Ha nem dolgozol, ők tartanak el, akkor jogosan szólnak, hogy ugyan ne játssz már egész nap, hanem csinálj valami hasznosat, mondjuk menj el dolgozni. Ha dolgozol, beleadsz a közösbe, akkor nem szólhatnak bele hogy mit csinálsz.
IDDQD Heti retro: Prince of Persia 2010.07.22 08:30:00
Jordan Mechner 21 éves volt, amikor elkezdte csinálni az első Prince of Persia játékot, ami éppen 21 éve jelent meg. Számmisztikusok biztosan ki tudnak hozni ebből valamit, én inkább felidézném gimnáziumi emlékeimet, mert nagyon élénken él bennem ez a játék (többek között…..
Úgy tűnik, nem mindenkinek egyértelmű, hogy ha bárhol ott kell hagynia az autóját akár egy percre is, akkor azt nem szabad nyitva hagyni, mert van, aki csak erre vár és már ki is pakolják az értékeket a kocsiból. De van, hogy ez sem elég. Feuer levelében azt írja, hogy az sem…..
Bélféreg 2010.07.21 12:15:17
@Reggie: Honnan rendeled? Mennyire lehet hatásos egy ilyen önvédelemre? Van valami rendelet ami tiltaná a viselését?
Bélféreg 2010.07.21 12:15:53
@kovi1970: Erre szokás azt mondani hogy inkább bilincsben vigyenek, mint hullazsákban.
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..
Bélféreg 2010.07.17 21:15:33
@huvosvadasz: Miért, olyan büdös voltál? :)
Bélféreg 2010.07.17 21:17:04
@A kód neve Merkúr: Az lenne az igazi, ha valami vadbarom agymentes gyalogos találkozna a szintén vadbarom agymentes autóssal, aztán addig gyepálnák egymást míg mindketten kifekszenek :)
Na, akkor tegyük fel, hogy egy afrikai, vagy latin-amerikai országban, esetleg valami kis távoli óceániai szigeten úgy dönt a parlament, hogy ezentúl a helyi kultúrának, hagyománynak és éghajlatnak megfelelően mindenki köteles anyaszült meztelenül járni.- Nincs abban semmi –…..
IDDQD Szerdai retro: Street Rod 2010.07.14 12:12:00
Múlt héten megint olyan játékot szavaztatok meg, aminek – akárcsak a Defender of the Crownnak – nincs nagy rajongótábora angol nyelvterületen, így alig tudtam valami kis infót előásni róla. Azért belefutottam egy meglepő dologba: eddig nem tudtam, hogy a Street Rod lengyel…..
City Interactive játék, amely ezúttal nem kifejezetten bosszantó, hanem legfőképpen kínos és U-NAL-MAS  ..
Szeptemberben már sok process futott, kezdve a bugos pókerterem fosztogatásától, a roboton át a kaszinók reklámozásáig. Gyakorlatilag megvolt a havi bevételnek való, sínre került az üzlet. Volt már egy elég szép pókertőke is, megint elgondolkodtam azon, hogy játszani kéne…..
Bélféreg 2010.07.12 11:09:56
 Igen, jól látjátok. Az új iphone4 kapható itthon, reméljük meg is veszik gyorsan!!! (Főleg, hogy mennyire profi készülék!)Aki nem tudta kivárni az itthoni forgalmazást, és annyira debil, hogy képes volt Párizsba menni ezért a marék kakiért, és még részletesen…..