Regisztráció Blogot indítok
Adatok
utolsóelőttisenki

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kedves olvasónk újabb összeesküvéselméletre hívta fel a Homár figyelmét. Téli ablakmosó ugye elvileg fagyálló, mert elég vicces lenne, ha menet közben fagyna rá a szélvédőre. Levélírónk pedig épp ilyen esetekre lett figyelmes és környezetében is többen jelezték, hogy…..
Hogy ne csak mindig vásárlói panaszok legyenek, álljon itt egy tanulságos levél egy olyan ügyféltől aki még nem telejsen készült fel a 21. (20.) század kihívásaira, úgyismint banki átutalás, így aztán csak Allah irgalmában reménykedhet: Hadd továbbítsak feléd egy email…..
utolsóelőttisenki 2007.12.15 13:49:05
igazából levélírónak szerintem ilyenkor tájékoztatni kellett volna leendő ügyfelet, hogy problémái megoldása nem az ő hatásköre, legyen szíves kérni a bank (vagy akárki más) segítségét.

ponnt a németekről tapasztaltam azt (igaz másról semmi tapasztalatom), hogy még ha képesek is valamire, nem végzik el , ha az nem az ő feladatuk. márminthogy munkavégzés során.

mindezt csak azért, mert őt x dologra alkalmazzák, minden pontosan le van írva hogy mit, s hogyan kell csinálni.
munkautasítás, minőségbiztosítási elvek....blablba
kész. pont. ezért kap pénzt.

régen szerették a magyarokat nagyon, mert tudtak és szerettek dolgozni.
a festőtől a programozóig.
addig amíg csak annyitt közöltek velük, hogy ez a feladat, ekkora legyen kész.

amióta megszabják (a lehető legnagyobb haszon érdekében) azt is hogy hogyan végezzem el a feladatot, azóta már nem igazán tudunk rendesen együttműködni.
hangsúlyozzák persze, hogy az én érdekem is, merthogy könnyebben látszik majd, hogy ki dolgozik (jól) és ki nem, kié a felelőség, ha elmarad a haszon.


és pont ezért, nem fogja a kapitalista programozott rabszolga (vagy idomított maLYom) más helyett megsinálni azt ami neki még csak teher se lenne.

én cockney meglátását osztom, mert ahogy most folynak a dolgok, a vége az lesz, hogy ha valaki szeretne valamit kapni, elintézni, még csak megkérdezni se fogja tudni, mert annyira hülye lesz a dologhoz.
autózz! Anyázik a Centrum 2007.12.12 09:57:00
Csaba kapta lencsevégre az alábbi képet, amin érzésem szerint ő felháborodott, amikor meglátta. Szerintem meg ötletes. Provokatív, de az ábrával együtt humoros is, abszolút figyelemfelkeltő, a cél pedig egyértelműen ez volt. Kérdés, hogy akiknek szól, azoknál bármi hasonló…..
Arrogáns Antal teljesen ráfixálódott, hogy valaha is válaszadásra bírhatja a BSA-t, így az APEH elbocsátó szép üzenete után most az adatvédelmi biztos állásfoglalását olvashatjuk közbenjárásával. Érdekes megjegyezni a második bekezdést, miszerint "a felhasználó…..
utolsóelőttisenki 2007.12.04 14:25:00
Csak erős idegzetűek nézzék meg. A "munkahelyi balesetek megelőzése"-tematikájú weboldalon egy rakás többé meg kevésbé vicces, de egyformán brutális animáció élvezhető végig, éljen Kanada! És köszönjük Stöckinek...
utolsóelőttisenki 2007.11.26 13:27:24
utolsóelőttisenki 2007.11.26 14:28:15
index.hu/x?cbl=1&c15_00=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fvelemeny%2Fjegyzet%2Ffeltud2%2F

szerinted ha az itt említett problémára megoldást lehetne találni könnyen, akkor mire várunk, vagy kire. mitől félünk, hogy ennél csak rosszabb lehet?
ha nem betanított cirkuszi majomként vagy programozott robotként tekintenél arra akitől "veszel" valamit...
talán az adni jobb mint kapni szerint sok kicsi dolog amit kapsz, az sokra megy.
kérsz kapsz. ahogy kéred, úgy kapod.

Szata úgy tapasztalta, hogy nem csak hipermarketben lehet venni gazdaságos termékeket, hanem pl a Rossmannban is. Bizonyára az erős illatok megfékezésére raktak ezekre a mécsesekre kevesebb anyagot:Nagyon dühös lettem ezért billentyűzetet ragadtam. Kb. 2 hete vettem a Rossmannban egy…..
Az izishop segítségével már két szegedi étteremben is lehet fizetni mobillal. A bankkártyát helyettesítő mobil fizetőrendszer egyszerűen működik: a vendégnek el kell indítania egy Java alapú szoftvert, amelynek a menüjében kiválasztja az adott éttermet, majd megadja a…..
utolsóelőttisenki 2007.11.24 00:45:17
{}
Zoltán szomorúan konstatálta, hogy az olcsó tintasugaras gépeket azonnali eldobásra gyártják, és mint ilyenek, a szerviz sem kezd velük semmit, azon felül, hogy hozat egy cseregépet a világ végéről:Ez év márciusban befektettem egy canon pixma mp160-as multifunkciós készülékre.…..
utolsóelőttisenki 2007.11.23 14:01:59
.
Minden idők legdurvább vállalati himnuszát találta nekünk Csabu még egy hónappal ezelőtt, a Homár pedig majdnem elszabotálta a világhírt. Szerencséjükre (?) most vágatlanul nézhetik és hallhatják a munkaügyi felügyelők kórusának előadásában a "Fili-felügyelő,…..
utolsóelőttisenki 2007.11.22 13:57:33
Egy könnyen megjegyezhető tanulság az internetes kereskedelem világából Györgytől: aki TeszVeszen árul, annak 2 hete van negatívra értékelni a nem fizető vásárlót, utána fizetheti a jutalékot, akkor is, ha rárohadt a termék:A TeszVeszen hirdettem sok-sok kacatot, eddigi…..
Meg házat. Ha közlekedni akarnak, ott a BKV - bruhaha - meg a motorozás, bár az utóbbi révén az elviselhetőnél többször kell túlfejlett egóval és alacsony fizetéssel ellátott orvosokkal találkozni. És mesélhetnék a robogószerelők gyilkos trükkjeiről is. Szóval minden…..
Elérkezett a pillanat, amikor már nem érdemes úgy önmagában a fáradságot venni, hogy melegebb éghajlatra küldjék a Centrum káefté fantomtartozásai miatt zaklató behajtókat, úgyhogy ezennel egy újabb versenyt hirdetünk meg, aminek - újabb történelmi fordulattal - ezúttal…..
Egyáltalán nem értjük, miért csodálkozik az, aki egy multinacionális telefoncégnél akar munkát vállalni, de interjú helyett a kapunál várakoztatják úgy, hogy le sem ülhet. Attila ezen kibukott és távozott. A kérdés: Attila volt-e a hülye, vagy éppen ellenkezőleg? Tényleg…..
Miklós története még a békés természetű Homárt is ollónyitogatásra ingerelte. A Bécsbe tartó naiv ügyfél az osztrák vasút szerelvényére szállt volna bicajával, amit a kaller érthetetlen okból megakadályozott, majd az időközben helyszínre érkező rendőr igazoltatása…..
utolsóelőttisenki 2007.09.06 20:37:24
ÚT Kellett nekünk kapitalizmus? 2007.09.03 13:48:00
Kellett nekünk kapitalizmus?     5 éves voltam, amikor Kádár hatalomra került, elmondhatom tehát, hogy a nevével fémjelzett rendszerrel együtt nőttem fel. Hozzászoktam az olcsó élelmiszerhez, ruhához, üdüléshez, ingyenes egészségügyi ellátáshoz, a viszonylagos…..
utolsóelőttisenki 2007.09.04 16:42:53
szebb jövőt nektek!

(
index.hu/politika/belfold/szc0904/

nekem érdekesnek tűnik,
ha bürokratikus eljárások nélkül , mindig a vádlottnak kellene az igazát bebizonyítani, akkor hamar kivetné magából a társadalom a szemetet
utolsóelőttisenki 2007.09.04 16:50:06
w.blog.hu/2007/09/03/nem_a_haverom_a_kalauz

Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte.
Maratoni étteremtesztet pöndörített Balázs az Öreghegy Fogadóban tapasztalt drámai állapotokról: Amennyiben érdekel valakit, hogy mit főznek erdésznéből, hogy mi a különbség a bors és a paprika között, hogy miért "faszszopó geci" az, akinek nem felel meg a…..
Világszenzációt jelentő fax jutott a birtokunkba. Közel 60 millió AIDS-es beteg gyógyulhatna meg, de Gyurcsány Ferenc akadályozza! Dr. Vida Richárd Emil vagyok. 2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen általános orvosként. Számos találmányom van, amivel jobbá tehetem az emberek…..
Azt persze mindig tudtuk, hogy a szó átvitt értelmében feltétlenül megéri írni a Homárnak, most kiderült, hogy a dolog konkrétan is igaz. Olvasónk, B. korábban megírta, hogy a légitársaság december 25.-ére is eladott Dublin-Budapest jegyeket, pedig az ír reptér akkor tudható…..
Péter kicsit meglepődött, amikor az őt igazoltató rendőr azért büntette meg a szélvédő mögött pihenő első rendszáma miatt, mert úgy emlékezett, egyszer már megbüntette hasonló ügyben, ezért visszaeső: tegnap este belefutottam ismetelten ugyanabba a rendorbe aki kb. 2 honapja…..
utolsóelőttisenki 2007.08.23 17:22:27
annyi köze van az anyagi helyzetedhez, hogy...
inkább :
totalcar.hu/magazin/kozelet/rendor16!2

butaság felháborodni, lehet, hogy segteni akart, azaz a bírság csökkentésére lehetőséget adni
 Tegnap lõttem ezt a hirdetést egy buszmegállóban, ami szerintem kicsit morbid egy biztosító részérõl. Bocs a minõségért, de telefonnal készült este. Üdv,KP Metálosan hangzik, de a biztosítók nem szoktak metálosok lenni. Az Avivának elég furán súgtak, elnézve "a…..
Skaresz azt mondja: Ez az oldal a burkolt prostitúció illetve "Légy kurva ma!" valóságshow része. Ugyanmár. Luxuskurvákat keresnek. Minek ezt szépíteni ?? "Amit a való életben nem tennél meg"-szöveg jól hangzik. Mit is mondhatnék erre ? Na mit is? Önök szerint…..
Elég volt a paraszt vendégekből, mondta magában a Grill-land pultosa, aztán piros őrleménnyel állt bosszút, amiért a tenyérbemászó kuncsaft az egyik gombócra kevesebb tejfölt meg több cukrot kért, a másikra meg pont fordítva. Ki tudja, talán egy új alapétel születésének…..
utolsóelőttisenki 2007.08.21 08:14:59