Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pooocok

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy mennyire lehet komolyan venni a bulvármédiát, azt szerintem már eddig is illett tudni. De ez...Most olvastam egy e-mailt "Ányy" nevű kommentelőmtől (nagy köszönet!) és majd kiesett a müzliszelet a számból.Ha esetleg valaki nem értené a lényeget:Decemberben…..
Mielőtt letöröltem volna ezt a katsztrófát, észrevettem, hogy a bejátszások megnézhetőek külön-külön Windows intézőben is. Szóval felvettem nektek ezt a kolosszális outrot. Ezért simán megéri végigvinni,nem? Érdemes megfigyelni a neveket is. Ezek szerint szinte 2 ember rakta…..
Neten böngészve találtam egy másik Barbies elemzést. Érdekes a koncepció, ugyanis végig szövegfelolvasó mondja a szöveget és ez helyenként nagyon befosatós :D Nagyjából ugyanazokat kritizálja mint én, de látni a későbbi pályákat is, amiket nálam nem láthattatok. Szóval…..
Ahogy már korábban írtam, többrészes videókat eggyé szerettem volna összevágni, azonban nem is olyan egyszerű az, mint gondoltam. Sokszor olyan szusszal beszélek a videók végén, hogy elég nehéz folyamatossá vágni. A Heat és a Deathbringerekből már megvan a 2-ből 1, de még…..
Rövid leszek. Videó készül, alakul egy másik nagyon szuper dolog is, amely nagy dicsőség lenne a blognak. Illetve EB kezdés mellé, Lionel Hun ajánlásával egy nagyszerű ajándékot adok nektek, ugyanis küldött egy remek honlapot, ahol régi játékokat lehet játszani, anélkül, hogy…..
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..
pooocok 2008.04.13 17:11:34
ZeroCool őrületes stuntvideója. Az ilyenekért is szeretjük a GTA-t. Nagyszerű videó, nagyon zenére optimalizálva! ..
pooocok 2008.03.29 18:16:18
Nos, megtaláltam a beküldőnek az e-mailjét, és írtam neki.Úgyhogy most már tényleg vége! :)A videóban sajnos nem lehetett túl jól elolvasni pár szöveget, ezért mindenképpen ajánlom, hogy töltsétek le a képeket.Páran panaszkodtak, hogy nem kommentáltam a videóban. Ha jobban…..