Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teddystyle

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze mindenki a zavargásokat nézi, esetleg a Herkulest az RTL Klubon, de azért körülnéztünk, hogy mit is hagyunk ki a tömegoszlatás miatt. A Tv2-n a Fő a káosz című vígjáték ment volna, de helyett ugyanez megy, csak Budapestről. Az HBO-n éppen a Bosszú és újrakezdés megy, az…..
Miközben újra dübörög a banda/csőcselék/megbántott magyarság/játéktehénhez imádkozó pogánysereg a budapesti utcákon, tankokat köt el, és sorozatvetővel lövik őket a rendőrök, a három közszolgálati adó kizárólag az állami ünnepséget közvetíti. Zúgnak a…..
Eddig csak kis hazánk újdonsült versenyzőit vizslattuk árgus szemekkel, de most elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy megnézzük: mivel kábítják Joe Smith kamionsofőrt az amerikai tévéadók szeptembertől. A tendenciát elnézve ezek a sorozatok (legalábbis a jobbak) előbb-utóbb…..
Teddystyle 2006.10.22 03:36:08
A szombati sportdömpingből ma a Pick Szeged férfi kézilabdázóinak BL meccsét ajánljuk, drukkoljunk a srácoknak ezerrel, megérdemlik. Az m1 közvetít 16:00-tól. A sport1/spor2/sportklub aranyháromszög adását most nem vesézzük ki, minden bizonnyal már 13:00-tól…..
Teddystyle 2006.10.22 03:23:51
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..
Ma ingyen lehet utazni a BKV-n, úgyhogy a nap hátralévő részében se tévézzünk, inkább metrózzunk! De azért nézzük, miről maradunk le, ha a fogaskerekűzés mellett döntünk. Visszatért a nyári szünet után Alföldi Róbert és portréműsora. Eddig főleg színészekkel…..
Teddystyle 2006.09.22 22:15:00
Teddystyle 2006.09.22 22:52:42
A Comment:com információi szerint az RTL Klub kirúgta Urbán Flóriánt, aki futball-szakkommentátorként dolgozott a csatornánál. Úgy tudjuk, az RTL Klubnak nem tetszett, hogy Urbán részt vett a Magyar Televízió hétfő éjjeli ostromában, ráadásul az első sorban pogózott, és…..
Van egy nagyon idegesítő trükkje Havas Henriknek, néha a beszélgetések legvégén odafordul a kamerához, és elmondja a Véleményét, úgy, hogy a riportalanyok már nemigen tudnak reagálni. Kicsit mintha levonná a konklúziót, kicsit mintha kihasználná, hogy övé az utolsó szó, és…..
A zavargások legjobb poénjára négy napot kellett várni. Innen nincs tovább, persze Toroczkai László még végigfuthat tüllszoknyában a Körúton a rohamosztag elől menekülve. Császár Attila az imént élő adásban odarohant egy autóhoz, hogy a bent ülőktől számon…..
Teddystyle 2006.09.22 22:04:26
comment:com Mit nem nézünk ma? 2006.09.20 19:16:00
Tegnap meg akartam nézni a Misi Mókust dvd-n, ehhez képest az idióta csürhét kellett nézni, és azon gondolkozni, hogy ezeknek nem kell dolgozni másnap? Úgyhogy hiába lesz ma is egy-két normálisabb műsor, valószínűleg a Hír Tv-n fogunk kikötni. Akkor vegyük sorra, miket nem…..
A TV2 Híradója kapta telefonvégre Rudi Zoltánt, az MTV elnökét, miközben begőzölt futballhuligánok ostromolják a köztévét, utcakővel dobálják a rendőröket és az ablakokat, aztán roppantul csodálkoznak, hogy erre nem rózsaszirom, hanem könnygáz a válasz. "Próbáljuk…..
comment:com Ora et labora 2006.09.12 18:34:41
Mikor is láttuk utoljára A piszkos tizenkettőt? Biztos, ami biztos, az RTL Klub ma este negyed tízkor megint leadja; pénzbe már nem kerül, nincs még negyven éves se, és végül is jobb film, mint egy Hangyák az anyádban három. Még ennél is régebbi lelet a Duna TV-n nyolckor kezdődő…..
Teddystyle 2006.09.12 22:56:11
Na milyen nap van ma, gyerekek? Az bizony, szeptember 11. Ma harminchárom éve került hatalomra Augusto Pinochet. Ja meg a WTC, igen, ma van a WTC-nap, a történelemtudatosabb tévék megemlékeznek a merényletről. Az m1-en 22.30-tól lesz a Panoráma különkiadása, arról annyit, nyilván…..
Teddystyle 2006.09.11 23:22:38
comment:com Sziklázd a testem! 2006.04.18 16:04:00
Csak éppen hogy elkezdtük kattogtatni a távvezérlőt, máris sikerült belefutnunk egy orbitális baromságba, pedig a Budapest Tv-re a maradandó szervi károsodás elkerülése érdekében még csak nem is kapcsoltunk. Mint később megtudtuk, a Cool délutáni betelefonálós, emelt díjas…..
Tök véletlenül kaptam el hétfő éjjel a Coolon Majka új, azt hiszem botrányosnak szánt műsorát, a Vad csajokat, ami üdítően egyszerű koncepcióra épülő sorozat. Majka megy - ebben az adásban egy mikrobusszal - és megpróbál rávenni csajokat, hogy mutassák meg a mellüket. Technikailag egy úgy néz ki,…..
Először azt hittük, hogy nem igaz. Aztán mi is megláttuk. Minden idők legdurvább kifelejtett betűje. Mert, hogy van úgy, hogy az ember nyomja, de hiába, vagy, hogy még csak nem is nyomja, de hogy valaki megrendel egy szpotot, megnézi, ámul, hogy „olyan fiatalos, trendi, mégis…..
A péntek a kocsma és a szórakozás napja, de ha valaki mégis tévézni akarna, hát tessék, mi segítünk. Kezdjük sporttal csak azért is, vizilabdát ajánlunk, magyar huszárok a spanyol torreádorok ellen a vízben, istenem milyen képzavar ez! Az ütközetet 20:15-től láthatjuk az…..
Ötéves évfordulót ülünk, ilyenkor mindenki megemlékezik mindenről, és van aki óvatosan filmet is forgat a dologról, mint az ABC tette azt egy új minisorozattal. (A meghatározás kissé csalóka persze, mert egy kétrészes filmről van szó, de ez a hivatalos terminológia szerint már…..
Teddystyle 2006.09.11 22:46:01
Eva, rapid és laju: igazatok van. Én is épp most akartam írni, hogy a zsidók nem mentek be melózni aznap, mert felhívták őket, hogy ne tegyék (micsoda véletlen). És ez nem urban legends.

Más:

Nem akarom a többieket leszidni, de sajnos olybá tűnik, hogy pblue és a többiek a Fókuszból tájékozódnak.
Az pedig hogy lebuzizzák és lehülyézik a három másképp gondolkodót, az minden csak nem érvelés.
De persze ez őket (pblue és haverja) minősíti.
Amerika a saját maga ellensége egyrészt, plusz nem hiszek egy olyan országnak, aki demokrácia néven haláltáborokat tart fenn.
De ezen se gondolkodott el még senki. Ja, mert a Fókuszban azt nem mutatják a marsi anikóék!
Ahogy a szétszaggatott libanoni gyerektesteket se.. Pedig a zsidógyerekek alkoholos filccel üziket írnak a bombák csúcsára, és a félbeszakadt kisfiú megkapta az üzenetet!
Pblue és társai azért ilyen nemtörődömök, mivel ők a kényelmes kis fotelből nézik a manipulált Híreket és ugye nem nálunk van (még) bombázás, ergo ki nem szarja le a világ - tőlünk nem is olyan messzi - pontján élő emberek baját/sorsát. Neki megvan a kis söre, reggel melóba megy, este lerogy a színvonalas Aktív és a hasonló műsorok elé és onnan nyomatják neki a szelektált, kényelmesre, szalonképesre faragott "híreket".
Megjegyzem pblue se nagyon írt egy indokot sem, csak a többieket buzizta, amihez csak gratulálni tudok.
Pblue nem tudja milyen az, amikor valakit a saját hazájában, otthonában álmában ölnek meg, vagy a bomba tépi szét a gyermekét, pblue ilyet nem tud, mert nem ezt látja. Pblue azt sem tudja milyen az, amikor elrabolnak és börtönbe vetnek és megaláznak, megerőszakolnak, megcsonkolnak, kínoznak, mert más a vallása stb. És ha azt hiszed, hogy ez egy félperces procedúra, hát tévedsz. A palesztin börtönökben napi jelleggel mennek át a katonák a nőkön, naponta kínoznak nőket és férfiakat és nem eminem zenéjével.. Az alvásmegvonás is lightos azokhoz képest. De nem baj.. pblue összerakja a Híradó "objektív tudósítását". Lát egy robbanást (nem 9/11, akármi)és mutatnak egy mecsetet, szájbarágják neki, hogy kiket is kell felelőssé tenni és utálni. Valószínűleg nem rendelkezik ismeretekkel az Iszlámról, illetve jól leplezi, netán azt is a Fókusz/Aktív műsorokból tette magáévá. Valójában semmit sem tud más emberekről, csak amit a tv mond neki, hogy ezt kell tudnod róluk és egy sor negatívum.
Pblue csak a székből okoskodik, mert azt kényelmes és könnyű tenni.
Pblue-nak persze jogában áll ezzel nem egyetérteni, de nekem meg jogom van leírni.
És véletlenül a terrorveszély is mindig akkor emelkedik, amikor a bush népszerűsége meg csökkenőben van, hogy aztán előbújjon (coming out? :)) és hősködjön és utána mindig bedőlnek neki sokan és kicsivel jobb lesz a népszerűsége. Csak sok az ilyen véletlen. Olajbiznisz, az afgán haver, akit elnöknek tettek meg, már colagyárat is avattak (hogy elvitték a szabadság eszményét az afgánoknak, figyelitek?). Vajon mi volt eddig az afgánokkal colagyár nélkül? Hűű!
Meg a Maliki sem áll a helyzet magaslatán. Szóval a bush meg a kis bandája nem áll túl jól.
Pblue, már Korán-szakértő is vagy? :) (Ahogy a magyarok 90%-a :))
Van úgy, hogy egy bulvár téved, kiderül, hogy Galambos Lajos nem is táncolt vidéki rajztanárnőnek öltözve, részegen a körúton, esetleg hiába írták meg, VV Anikó mégsem házasodott össze titokban Ibizán Schmuck Andorral, vagy teszem azt, bár többen is felismerni véltek, mégsem…..
Hol vannak már azok az idők, amikor a Nők Lapját olvasta anya, lánya és még a nagyi is, szegmentáció van a női lap piacon, egyre pontosabb targetálás, meg újsághoz fóliázott mintatampon. Mert ugyebár a negyvenes háziasszonyok vallási oldalra, szabásmintára, meg receptekre…..
Teddystyle 2006.09.09 18:02:56
comment:com Moslék a sitten 2006.08.24 09:30:00
Írtunk már róla mi is, sztárolták ezerrel, ez folyt a csapból is - itt a Szökés, a tavalyi évad egyik meglepetés-sorozata, az ártatlanul elítélt testvérét a sittről kimenekítő Michael Scofield története. Az RTL egy-két promója elég otrombán lelőtte az első rész végének…..
Tegyük fel, hogy az ember párja elmegy valahová vidékre, és ránk zárja az ajtót, se kulcs, se telefon, szombatra marad a tévé, mert már minden könyvet olvastunk, a net meg nem megy valamiért, kurvaélet. Teljes napra szóló programot kínálunk hát, lássuk milyen lenne egy szombat a…..
comment:com Csintalan visszatér! 2006.09.08 12:10:00
Már alig várjuk. Főleg, amióta láttuk a rövid, de a kábeltelevíziós piacon egyedülállóan látványos, tizenöt másodperces reklámot, amiben a tűzből jön, (Hol volt eddig? A purgatóriumban?), és végül cafatokra robban. CS2. A kommunista csinovnyik visszatér, hogy a kamerák…..
Teddystyle 2006.09.09 01:06:44
Teddystyle 2006.09.09 16:49:01