Regisztráció Blogot indítok
Adatok
András10

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berg Gusztáv báró 1903-ban már elég ramaty egészségügyi kondíciónak nem-örvendhetett, ebben az évben napjai nagy részében jóformán csak a sezlonyon héderezett, és ez az év jelentette halálát is. Elpatkolása miatt egy új létesítmény átadását is el kellett halasztani,…..
Gordonnak vége. Bukásával pedig vége az Együtt mozgalom szerény menetelésének, de leginkább vége van a baloldali megbékélés-politikának. Nem pusztán arról van szó ugyanis, hogy Mesterházy miniszterelnöki kandidátusával kirúgta a hokedlit Bajnai ágaskodó reményei alól, nem…..
András10 2013.06.12 15:49:21
@Magnifico: Szerintem a holokauszt a világtörténelem legundorítóbb és legocsmányabb hazugsága, ahol egyes megélhetési gazemberek a fajtatársaik halálából és szenvedéséből csináltak és csinálnak üzletet és több százmilliárd dolláros lenyúlást. Ez legelsősorban az ő emléküket alázza meg és becsteleníti meg. A hamis kiválasztottságtudatnak és a szenvedéskultusznak és az ehhez kapcsolódó üzletnek sajnos már igen régi gyökerei vannak és ennek kb. a 90 %-a semmivel nem bizonyítható, meg nem történt hazugság. Idézek ez ügyben egy ismert klasszikust : Az a bizonyíték, hogy nincs bizonyíték (elie wiesel személyazonosságtolvaj szélhámos, a holokausztvallás megalapítója)
A TV2-nél tényleg elgurult a gyógyszer, és úgy tűnik, nincs egyetlen munkatárs sem, aki szolidan felemelné a bőrkanapé alól, beadná a Mokkának, a Tényeknek, meg az Aktívnak, megsimogatná a buksiját, és azt mondaná, hogy pihenj egy kicsit, nyugalom van, meg béke. Már eddig is a…..
Másfél évvel a parlamenti választás előtt megszületett a válasz. A Bajnai Gordon által bejelentett formáció, az Együtt 2014 ugyanis nem más, mint egy kísérlet annak a feladványnak a megoldására, amelyet a jelenlegi politikai helyzet fogalmaz meg a baloldali ellenzék számára.…..
András10 2012.11.02 13:28:33
Stefánia kisasszony : ön úgy hülye, ahogy van. Jó, ha tudja, hogy a Jobbik hívei az összes párt hívei közül a legiskolázottabbak. Csak az ilyen tájékozatlan fideszbirkák állítják az ellenkezőjét.

www.urbanlegends.hu/2012/06/tevhitek-a-jobbik-szavazotaborarol

www.hir24.hu/political-radical/2012/04/25/tevhitek-a-jobbikrol-(3.-resz)-az-iskolazatlansag-feltetelezese/

Hogy a Zsidesz mennyire komolyan vehető, azt jól mutatja a tiszavasvári választás eredménye : a kilóra megvett és odaszállított cigányokkal sem tudta megakadályozni a Fidesz a Jobbik toronymagas győzelmét. Bízom benne, hasonlóan alakulnak majd az országgyűlési választások is 2014-ben.
minden kapuvár Morvai Kapuváron 2012.04.15 20:19:29
Magukat nemzetinek és mélymagyarnak hazudó újnyilasok tartottak tegnap rendezvényt Kapuváron, a Lábaközi Művházban. Elmentek az ötvenesek, akik hiányolják a kádári paternalizmust. Háromféle ún. ellenség van, amelynek endlösungja  nyilvánvalóan gyógyírt nyújtana minden…..
 „… a bűvész a gyakorlatban kezdettől fogva kevéssé rejtette véka alátevékenysége valódi jellegét, és műsorának második felétmost már egészen nyíltan és kizárólag a speciális kísérletezés,az akaratfosztás és -átvitel demonstrálása töltötte ki,noha a…..
András10 2010.03.06 16:19:34
Ritka demagóg, ostoba, hazugságoktól hemzsegő, szélsőliberális stílusban megírt cikk. Szerencsére köze nincs valósághoz.
Remélem Kapuváron is sokan fogják választani az egyetlen hiteles, korrupciótól és politikusbűnözéstől mentes erőt a választáson, az országunk felemlekedése érdekében. Jó lett volna az LMP ( Legyen Mindenki Pedofil ) nevű tarkamarha, zsidó, drogos és cigányholokamu-emlékmű sikáló gittegyletről is hasonló lenéző, alpári cikket írni, már csak az egyenlő elbánás jegyében.

Arra nem vagy méltó, hogy Morvai Krisztina nevét a szádon kiejtsd. Össze-vissza keversz - kavarsz itt mindent: az akkori forradalmi helyzetből eredt TV-ostromot az ország második legnagyobb politikai erejével és a Kuruc.infoval. Tényekkel kellene dobálózni. A Jobbik hivatalos álláspontja a január 16-án kiadott választási programja. Vona Gábor arról szokott előadásokat tartani.

Egyébként pedig: ha nagyon szereted védeni a cigányokat: üres az Ózd-Hétesen általuk legyilkolt 92 éves Solymosi néni, az utolsó magyar háza. Költözz oda pár hétre és utána okoskodj és ott magyarázz a szélsőjobbról meg a toleranciáról, miután tízszer kiraboltak és megszurkáltak. Nem vagy észnél, kedves ismeretlen barátom.

Nagy tömegeket pedig pontosan a bolsevista zsidók (Kohn Béla, Sámuel-Szamuely és tettestársaik) lőttek a Dunába: 1919-ben ezt a kivégzési módot ők találták ki, ezt jó ha tudod.
András10 2010.03.07 18:45:54
Terrorizmus legfeljebb lendvaiildikó hülye fejében van és ha már valamelyik hazai politikai párthoz köthető, akkor az mindenekelőtt az MSZP és az SZDSZ, illetve a hős antifasisztáival együtt esetleg a Munkáspárt. Más szóval: államterrorizmus, közbiztonsági és emberi jogi válsághelyzet van ma az országban, a korrupción és a politikusbűnözésen kívül másról nem tudok, hogy a közéletben bármi jól működne. A pártpénzek elszámolásának, illetve el nem számolásának kérdését, aki a Jobbikot ezzel kapcsolatba hozza, azt egyrészt a moslékhírközlés hatásának tudom be, másrészt bizonyítékokat kellene az ilyen állítások mellett felmutatni ( itt nem Nyakó István és Szíjjártó Péter, vagy kolompárorbán nyilatkozataira gondoltam ).

Ha már jobb- és baloldalazunk : én jobboldali rémuralomról nem tudok. Ugyanis a kommunizmus és a nemzetiszocializmus is mindkettő szélsőbaloldali eredetű és az olasz fasizmus is az (az első kettő, mondanom sem kellene, talmudista gyökerekkel)

Ha már "holokauszt" : most nem akarok azzal a közismert viccel előjönni, hogy dehogy tagadom, inkább támogatom. Hanem ehelyett tény, hogy amit ma a zsidók annak tartanak, azt Churchill és De Gaulle a háborús emlékirataiban egyáltalán nem említette, azaz a második világháború egy teljesen jelentéktelen eseményéről van szó. Persze egy ember erőszakos halála sem megengedhető, de az az aljas zsidó eljárás különösen elítélendő, ami a sajnálatos áldozatokra hivatkozva, azok halálából gátlástalanul pénzt csinálva, semmiféle tárgyi és okirati bizonyítékok nélkül, csak egyes "túlélők" zavaros, ellentmondásos és meseszerű tanúvallomásaira hivatkozva, százmilliárd dollárokat zsarol ki az átvert világtól, amit legnagyobbrészt zsebre tesznek a holokausztipar szélhámosai és a holovallás főkolomposai. Van szerencsém személyesen ismerni olyan emberek leszármazottait, akik az auschwitzi munkatáborból visszatértek. Hogy nekik mennyi jutott a sok milliárd dolláros kárpótlásból ? Szégyelleném leírni is.
A Lehet Más a Politika a 2010-es országgyűlési választáson Győr-Moson-Sopron megye 6. számú választókerületében Borbély Tamást indítja képviselő-jelöltként. Az alábbiakban a vele készült távinterjú olvasható.     Elöljáróban mondanál pár mondatot eddigi…..
1978-ban a szilveszter nemcsak az év utolsó napja volt, hanem a Kapuvári Gazdasági Vasút is ezen a napon közlekedett utoljára. A kisvasút 1978. december 31-én szűnt meg, utolsó útjáról az alábbi képek narrálnak. Személyek azonosításához nem restellem a tisztelt publikum…..
András10 2009.12.31 12:05:54
A képek egy kisfilmből valók, mely letölthető innen : rapidshare.com/files/318060279/Kapuv__ri_GV.wmv.html vagy innen : data.hu/get/1956731/Kapuvari_GV.wmv.html

Mai tárgyi emlékek a kisvasút nyomairól megtekinthetők itt (köztük saját fényképeimmel) : www.vasutallomasok.hu/allomas.php?az=kapu

Az azonban érdekelne, hogy az itt említett kisfilm miből lett összevágva és ki készítette.
András10 2009.12.31 16:24:28
@P.mester: Irtam egy magánüzenetet, nem tudom, a rendszer átvitte-e. Választ a szoljhozza freemail levélcímre kérnék, illetve ha nem ment át az üzenetem, ide kérnék egy jelzést. Köszönöm.