Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buster

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz elhinni, de csak tíz éve mutatták be az első mp3-lejátszót. Az első lejátszó, ami kereskedelmi forgalomba került egy koreai gyártmány volt és az MPMan F10 névre hallgatott. 1998 márciusától volt kapható az Egyesült Államokban, 32 MB-os volt a memóriája, így elég kevés…..
Alighogy vége lett a Blu-Ray és a HD DVD harcának, egy újabb versenyző jelentkezett be. A HD VMD azzal próbál támadni, hogy sokkal olcsóbb, mint a Blu-Ray. A technológia mögött egy londoni cég áll, ők azt állítják, hogy azért lehet népszerű a termékük a nem túl módosak…..
Ezennel, tarararamm, pofátlansági rekordot döntött az Invitel az Ez Még Egy Internetszolgáltatótól Is Durva kategóriában. Olvasónktól ugyanis, aki éppen válni készül a rokonszenves cégtől, vagy az ADSL-modemjét, vagy 40 rugót követelnek. Csakhogy a modem ötezerbe került és a…..
Franciaországban az Orange hálózat nyerte az iPhone kizárólagos értékesítésének jogát - értesült a CrunchGear. A megállapodást a szeptember 24-ei párizsi Apple Expón jelentik be (bár a Guardian értesülése szerint már csütörtökön hivatalos lehet). Az iPhone november 29-től…..