Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keng

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szcientológus Facebook-csoport oldalán megjelent, hogy párkapcsolati szeminárium lesz Hubbard okosságai alapján hamarosan (a második dinamika = párkapcsolat, szex). Már elemeztem Hubbard nézeteit a szexről (itt), de úgy tűnik, hogy a hölgy még rátesz egy lapáttal. A…..
Vö. a szcientológusok PR-oldalán található (tuddmegazigazsagot.hu LOL) vetítéssel a vallásszabadságról, a toleranciáról stb.Ha jól értem, L. Ron Hubbard egy űrtechnológia nagy F-je (Forrás), és MINDEN (csupa nagybetűvel) földi jobbító mozgalom hozzá vezethető vissza. Biztos…..
Szombathelyi hír:http://www.alon.hu/szcientologusok-mar-az-iskolakban-vannak..
keng 2012.05.15 20:03:22
@bot23: nyugi testvér ne parázz, dobj be pár üveg sört, lazulj el - tudod hogy a sci látszat szervezet, belül üres, én voltam benne :-)
ne feszülj rá a semmire
keng 2012.05.22 00:06:32
@3.0: ezzel a hozzászólásoddal elárultad ám magad, eléggé gyenge próbálkozás volt - három pont nullás :-)
A hétvégén megkezdődött "Magyarország legnagyobb drogellenes rendezvénye", a Drogmentes Maraton. A jeles eseményről profi videó is készült a YouTube-ra, és a kommunikáció mestereivel sajnos továbbra sem lehet interakciót folytatni (=le vannak tiltva a kommentek).A…..
Tovább folytatódott a spártai játék (lényege: mindenki adjon egy [vagy több] milliót)...Ld. bővebben itt: Cilinderes spártai kommandóval a Clear MagyarországértEgy ismeretlen olvasónk beküldte az összefoglalót, ami a rendezvényről készült. A vágatlan verzió (csak a téma…..
Februárban országos reprezentatív kutatást végzett (1000 fő megkérdezésével) a Szegedi Tudományegyetem szociológiai és vallástudományi tanszéke és az Ipsos arról, hogy hogyan is döntenének a választók az egyházi státusz odaítéléséről. A kutatás eredménye itt…..
keng 2012.03.12 23:26:44
@dr. birca max:
te... ezt most poénból írtad vagy komolyan? remélem poénból :-)
Előzmények:http://objektivszcn.blog.hu/2012/03/01/nezett_hirmusorban_egett_az_egyhaz_az_usa_banMagyarul is megjelent az OSA weboldalán az egyház reagálása Debbie Cookra:(változtatás nélkül átemelve)Debbie Cook igaz története 2012. február 15. - NEMZETKÖZI SZCIENTOLÓGIA…..
Sok szeretettel küldeném a Borsnak a Debbie Cook-ról szóló előző bejegyzéseket, valamint Jeff Hawkins "Hamis álmok" könyvét. Abból kiderül, hogy a szcientológia mennyire épül a szeretetre és mások megbecsülésére.Ez a pozitív hangvételű cikk jelent meg a Bors Online…..
keng 2012.03.06 22:27:56
keng 2012.03.08 19:46:06
@bot23: látom kicsit készen vagy bot :-)
Előzmények:Perli a volt vezetőt a szcientológiaMeghátrált a szcientológiaAz ABC "Nightline" műsora (késő esti hírműsor, a saját idősávjában az egyik legnézettebb) hosszan foglalkozott Debbie Cook ügyével. Sok újdonság nem hangzott el, viszont nagyon jól össze…..
keng 2012.03.01 22:18:18
@Scn.Hun:

ezek szuper dolgok ám, hip hip hurrayyy 3x :-)
Ha nem látom a képernyőn megjelenni, el sem hittem volna a legújabb húzást.A hvg.hu hozta le a hírt:http://hvg.hu/hvgfriss/2012.07/201207_religious_freedom_szektaceg Religious Freedom: szektacég?Central-European Religious Freedom Institute Nonprofit Kft. néven új társaságot hozott…..
Előzmények:Perli a volt vezetőt a szcientológiaÉrdekes fejlemény történt. Az előzményekben írtam a Debbie Cook-per első napjáról. A téma az "egyház" indítványa volt, amely lényegében arra kötelezte volna Debbie Cookot, hogy a peres eljárás végéig ne nyilatkozhasson…..
keng 2012.02.20 19:36:40
@Scn.Hun:

bakker ez nagyon kemény ám élőben... a hit megöli a józan észt :-(

ez a nő nem ment volna bele ilyen marhaságokba ha nem scientó, megszökik, utána visszaviszik meg hasonló marhaságok, egy átlagos munkahelyen hol van ilyen?

nálam két hétig tartott a sea org "kimenetel", addig ott tartottak dolgoztattak (valójában én voltam fasz mert ugye a hit...) amikor erre kitisztult fejjel rájöttem igen dühös lettem.

a kurva anyjukat :-)

mostani fejjel, persze nem lenne para eljönni egy vállvonással... na, jó volt azért élettapasznak :-)
Egyik olvasónk jóvoltából megszereztem a tavaly novemberben minden nagy adományozónak kiküldött anyagot, mely további adományokra buzdít az "ideális org" projektre.Íme:..
keng 2012.02.14 19:42:44
@dubai_tennis:
Affinitás Realitás Kommunikáció - a megértés összetevői

ezek együtt működtek, ha az egyik esik vagy emelkedik hatással a másik kettőre

Az a vicc az egészben hogy olyan szinten érthetetlen és bonyolult néha a sci szöveg, hogy egyszerűen lehetetlen megérteni :-)

a legjobb átbaszás az alapok előadásaiban van amit több száz ezer forintért árulnak, sok helyen előfordul hogy "az előadás ezen a helyen megszakadt az eredeti felvételben" - majd egy teljesen más téma és szöveg folytatódik, és onnantól kezdve vaskapu...
:-)
Forrrás:http://inforadio.hu/hirek/bunugyek/hir-480084Az átvett MTI-hír:Bűnszövetkezetben elkövetett csalásért összesen 600 ezer eurós pénzbüntetésre ítélte csütörtökön a párizsi fellebbviteli bíróság a Szcientológia Egyház két legjelentősebb franciaországi szervezetét,…..
keng 2012.02.04 13:27:47
@bot23: igen valóban hátha egyszer, úgy legyen!
töretlenül add meg neki az infókat, egyszer biztosan használni fog. :-)
ha folyamatosan viszed be ezeket az infókat, finoman nem erőszakolva, a fejében lévő programot meg tudja rendíteni egy idő után...
Kb. 10 napja szcientológus reklámok jelentek az amerikai TV-adók legdrágább reklámhelyein. A Village Voice olvasói szerint a Golden Globe díjátadó gála, a Miss America szépségverseny és egy amerikaifoci-meccs közben is megjelent egy ilyen reklám, majd 1 hétre rá az American Idol…..
A '90-es évek közepén az akkor még "Budapesti Missziónak" hívott budapesti szcientológia szervezet a humor fegyverével próbálta meg a pszichiátria ellen felvenni a harcot.Beleznay Endre szcientológus "celeb" is fellépett ezeken, egy pszichiátert…..
Meglepő fordulat: a "hazugságok cáfolatára" dokumentumok jelentek meg a magyar szcientológia nemrég létrehozott weboldalán.A nemzetbiztonsági kockázat kérdéskörével kapcsolatosan például dr. Lenkei és az NBH levelezését tették ki, íme (nagyobb felbontásban…..
Először is boldog új évet kívánok a blog minden olvasójának!Izgalmasan kezdődött 2012 a szcientológiaellenes mozgalom szempontjából. Debbie Cook, az egyház központi szolgáltató szervezetének volt vezetője (17 évig vezette "a szcientológia Mekkájának" nevezett…..
A jelek szerint a magyar szcientológusok elkezdtek reagálni az utóbbi idők támadásaira.Indítottak például egy blogot:http://tuddmegazigazsagot.wordpress.com/Sok újdonság nincs ezen, a már ismerős propagandaanyagokat használták fel újra, sőt még Urbano Alonso Galan, "XXIII.…..
Előzmény: A szcientológia székházvásárlásának története (2001 - ?), I. rész, II. részEz hangzott el a tegnapi rendezvényen (ez került ki a Szcientológusok Facebook-csoport oldalára):..
keng 2011.11.14 21:36:19
@Kétrét:
John Travolta
Ez jutott el hozzám. Úgy tűnik, már megvan az egyház terve az "elnyomás" kezelésére (egyháztörvény + a mi tevékenységünk).Feltennék rá egy nagyobb összeget, hogy pénzgyűjtés lesz a vége, egy 10 és 25 millió körüli összeg kell majd az egyháznak, hogy…..
Végre megírhatom azt a bejegyzést, amelyet szívem szerint már 3 évvel ezelőtt megírtam volna.Az utóbbi időben nem sokat írtam a blogra - ennek oka az volt, hogy írtam egy könyvet, felvállalva a valódi nevem, a szcientológiával kapcsolatos "élményeimről", valamint…..
Előzmény: Újabb lázadó elem...A múltkor már volt szó róla, hogy a jelek szerint van pár elégedetlenkedő elem az egyházban. Újabb e-mail ment tőlük a tagságnak: Szcientológus barátaim!Köszönöm a sok bíztatást, az építő jellegű észrevételeket!Látszik, hogy nem csak…..
keng 2011.10.27 22:08:44
Szcientológus thetánok!
Köszönöm a sok bíztatást, az építő jellegű észrevételeket, valójában azt sem tudom miről beszélek!
Látszik, hogy nem csak nekem nem nyílt fel a szemem, vagytok még egy páran, akik David Miszkevics tiszta útmutatását szeretnétek követni, ami mindig egyezik azzal, amit hazai vezetőink próbálnak velünk elhitetni.
Azért nem tűntem el eddig, mert nem tartottam attól, hogy megállítanak az egyház érdekében való ténykedésemben. Tudom, ha nem találnak rám, nem lépnek fel ellenem keményen, mert nem érzik pozícióikat veszélyben. Félnek, hogy David Miszkevics tudomást szerez az itt nem folyó belső hatalmi harcokról. Én már nem mindig bízom abban, hogy egyszer Clear Ország leszünk, de hiszem, nem a jelenlegi vezetés juttat minket oda hanem Én. Kudarcot kudarcra halmoztok. A drog futás sikeressége után röviddel jött a NYAK eredménytelensége. A Sziget Fesztiválon és a Béke Napján sem tudtuk a tömegek figyelmét igazán megragadni, csak a drog sátor volt tele. Ezen a rendezvényen nem csak lézengtek az emberek, hanem teljesen kifogytunk a készletből! Teljesen kivagyok! Az 1%-ot felajánló két ember támogatásával mihamarabb adjuk be regisztrálási kérelmünket, csak nem tudom hova! Hagyjuk elveszni David eszméi alapján itt, Európa szívében elért eredményeinket, ne biztosítsuk egyházi státuszunkat. Van mitől félni, nem rendelkezünk kellő társadalmi támogatottsággal. Nézhetjük tétlenül, hogy vezetőink gyáván megfutamodnak. Hiszem, a társadalom nem bír minket!
Hárman fellépve haladjunk a valódi cél (le)felé, ahogy azt David is tenné! Írjatok!
keng 2011.10.27 22:18:58
@mazsi6000:
basszus, kis hazánkban is meg kellene alapítani, mekkora üzlet!

a logójuk se gyenge...

TIR – Traumatic Incident Reduction
Traumás Esemény Redukálása
Előzmény: http://objektivszcn.blog.hu/2010/04/23/mire_semmi_sem_marad_magyar_felirattalForrás: port.huM1,  2011. október 30., 21:30Míg végül semmid sem marad (port.hu ajánló hozzá)Idézet:Az igaz történet egy német családról szól, akiket prédaként ölel át és fon be egy…..
A birminghami szcientológia szervezetből "kikerült" egy köteg e-mail a netre (forrás: Anonymous fórum).A legérdekesebbnek ezt a képet találtam, amely Hubbard anyagainak eladására buzdítja a Michelle nevű birminghami könyvértékesítőt. A feladója a New Era Publications (az…..
keng 2011.10.06 22:09:12
@Kétrét:
persze!

Office of Special Affairs or OSA
különleges ügyek osztálya

:-)
keng 2011.10.13 20:25:32