Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Exxit

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor minden évben elmegy az erdélyi Tusványosfürdőre, ahol mindig tart is egy előadást. Amit azonban ma mondott a szokásos előadásnál, az eddigieknél is szörnyűségesebb akarnok-hatalmat vetít előre. A liberális demokráciának Magyarországon egy ideje vége, de csak ma…..
Exxit 2014.07.27 16:44:57
Tisztelt Orbán úr.
Én egy átlagos magyar állampolgár vagyok!
1989-ben voltam 18 éves! A középiskolás tanáraim egyszerre próbálták belém oltani a kommunizmus maradványait, és az uj szelek ígéretét!
Így liberialista lettem!
Az anyósom egy egyszerű hithű katolikus, aki 1950-ben született!
Szinte minden hónapban hallom, hogy hoyg kinézték a gimnáziumból, mert ő mert hittanra járni. Az após azért nem lett művezető egy állami vegyi gyárban, mert nem volt hajlandó belépni a kommunista pártba!!

Mind a mai napig felhánytorgatják milyen rossz volt a diktatúrában élni!

Ha a gyerekeimet nem íratom be hittanra, akkor nem veszik fel az város értelmesebb iskolájába, mehet a másikba, ami 5 km-re van 800 cigányra 5 fehér jut! Akaratom ellenére kell hókuszpókuszra járniuk!
Egy értelmes vállalkozó gyakorlatilag nem kap munkát, ha nem hithű fideszes, amit a pártnak visszajuttatott milliókkal fejez ki!

Kérdezem én egy egyszerű vidéki parasztgyerek mi a különbség a két rendszer között?
Kádár az M1-en beszélt, kérdezni nem lehetett! tisztelt Orbán úr ugyan ezt teszi! Hinti a saját téveszméit! Kérdezni persze öntől sem lehet! egy dolog azért különbözik! Kádár elvtárs nem gyűjtött vagyont, amíg ön tisztelt Orbán elvtárs már az Orbán birtokon él, úgy hogy 1990-ben büszke volt arra hogy egy Trabanttal hajtott a parlamentbe, ez volt az összes vagyona!
ha akkor nem lett volna liberializnus, ön még mindig elnyomott ügyvéd.
Ön nem a kádári diktatúrának, hanem az azután jövő 16 év szabad rablásának köszönheti a vagyonát, a hatalmát! úgy hogy kérem a diktatúrájával ne fosszon meg másokat a lehetőségtől, a meggazdagodástól! Önnek van már elég, legyen másnak is! Aki tehetségesebb, mint a jobboldali diktatórikus b, rabló banda!
A labdarúgó világbajnokság egyik legnagyobb botrányát okozta Luis Suárez, a Liverpool futballistája, amikor az Uruguay - Olaszország meccsen a videófelvételek tanúsága szerint nemes egyszerűséggel beleharapott az egyik olasz védő vállába. Ha először történt volna ilyen, akár…..
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tegnap az Egyenes beszédben magyarázta Kálmán Olgának, hogy ha valakit megütnek, és egyedül van a támadójával szemben, akkor nincsen más lehetősége, mint hogy visszaüssön. Kálmán Olga azt kérdezte Kolositól, hogy olyan volt a…..
Exxit 2014.06.13 13:18:48
@Pic: Így van már ma reggel meg is írták a lapok, hogy a Fidesz közeli varga valaki akarja megvenni az Origo-t!!
Ez a bátor újságírói kiállás?   A HVG.hu átlépett egy határt. Mert lehet és kell is egy demokráciában kritikával illetni a Miniszterelnökséget vezető minisztert. Lehet újságírói véleményként akár patás ördögnek is beállítani, sőt le kell leplezni -  ha vannak -…..
Az országgyűlési és az európai parlamenti választások jelezték, hogy a baloldalnak a nagyobb önkormányzatok közül néhány megyei jogú város (pl. Szeged és Miskolc) mellett a fővárosban és annak kerületeiben van csak esélye az önkormányzati választásokon. Előállt hát a…..
A Szabadonébredők oldalon találtam egy cikket, amiben 9 érdekes és kevésbé közismert tényt lehet olvasni a magyar nyelvről. Nem nehéz kitalálni, hogy ez ismét egy olyan "tény" gyűjtemény, mint például amiről a "Mire is legyünk büszkék?" című bejegyzésemben már egyszer írtam. Ezúttal nem fogok…..
Varánusz Kémkedünk, Béláim?! 2014.05.20 11:25:35
Mennyivel szórakoztatóbb ez a mostani kormányváró időszak, mint a legutóbbi. Négy éve ilyenkor Kósa és Trubadúr Péter döntögette a forintot, most meg azon megy a találgatás, volt-e kompromittáló buziskodás, esetleg travikurvázás azon a bizonyos horvátországi nyaraláson, és…..
Exxit 2014.05.20 17:12:01
@DarthVader:
Így van!
Miközben oldaltó függően megy, hogy vajon KGBéla, tényleg kém vagy nem, addig szépen megfeledkeznek arról, hogy a szélsőjobb, hirtelen szélsőbal lett!!

Ennek az ügynek az igazán erős aspektusa, hogy Vona és Putyin nyálat cserélt, mint ahogy Brezsnyev, és Kádár!

Hogy mondta Hofi: Pénzért mindent szopok, nyalok gombot varrok!
Mennyi? 3-5 milla az ára a jobbikban egy alelnöki posztnak? Egy követhetetlen múltú kommunista ennyit fizet! ebből kiindulva egy cigány 2-300 000 forintért lehet egy város szervezet elnöke. Egy buzinak , aki vállalja is 500 000 megyei elnököt adnak? Izraeli állampolgárságú, zsidó: 20 milla????
És Gyurcsány, vajon 25 milláért lehet a Jobbik alelnöke? :)

Ezzel, ha a Fidesz borította ki a bilit, ha nem a Jobbik szépen belesüllyedt a magyar politikába.
Ezek után nem kommunistázhatnak, mert ők csókolják pofán őket!
Megbüntetjük a politikusbűnözőket! Nosza hajrá, lássuk!!
Védjük a hazát! Melyiket, ezt vagy az Oroszt?
Utáljuk az Uniót, még nem tudjuk hogy az Európai uniót, vagy az Ázsiai uniót!
Nem vagyunk pénzéhesek! Ja, én meg a pápa vagyok!
Következesek vagyunk! Na ezt még ők se hiszik el magukról!
A legritkább esetben sem szoktam a Magyarok Világszövetségének minden bizonnyal hasznos és pótolhatatlan tevékenységét figyelemmel kísérni, ettől függetlenül vagy talán éppen ezért megrökönyödéssel olvastam az alábbi sajtóhírt: kiborult és pinázik a Magyarok…..
Alacsony vagy magas részvételi arány a kedvező? Nekünk vagy az országnak? Okosabbak vagyunk-e, ha sokan vagyunk? Áltudományos okoskodás, melyben a szerző igyekszik senkit sem megsérteni! A vasárnapi eredményhirdetést követően megindult a bűnbakkeresés, a vádaskodás és a…..
Exxit 2014.04.11 15:11:22
Nekem tetszik a poszt! Viszont nem minden megállapításával értek egyet!

Nagyon vidéken élek, BP.-től 210 km-re. nagyonborsodi kisvárosban!

Itt mintha nem is lett volna kampány! Egy középiskolai diákigazgató választás nagyobb felhajtással jár, mint amit a politikusok műveltek.

Ha nem volna internetem, nem érdekelne a dolog akár azt is hihetném hogy az LMP hasonló párt, mint az SMS,ÚMD, meg a franc tudja mik! Ha nem volt kampány, akkor mégis mi alapján szavazott az átlag. Egyrészt a beágyazottság! Gyakorlatilag meg lehet mondani melyik körzet vörös, és melyik narancsos. Ez évek óta így van. Azokban a körzetekben, ahol jellemzően a cigányság él, szinte mindenhol tarolt a Fidesz, és ott is ahol a környékhez képest jobb módúak élnek. Egyet értek azzal is, hogy a jobbikra főleg a dolgozó, de a munkahelyét, kevéske megélhetését féltő emberek szavaztak, vagy azok akiknek elegük van az etnikai többségből. Az ismerőseim között rögtönzött közvélemény-kutatást tartva, a fiatalok között is tarolt a Jobbik! Sokan már csak hagyománytiszteletből szavaztak a baloldalra, és ennyi! Szerintem ők ezért nem is tudtak tábort növelni!

Az LMP? A magamfajta, liberális, internetet bújó, kevéske!

Sokan elmisztifikálják, de az eredményt együttesen befolyásolta a pártok töketlensége, és az egyoldalú média. Gyakorlatilag azt hogy mit akar a Fidesz mindenki tudta, ha nem jött volna le az elmúlt 4 évből, akkor lejött a médiából! És pont itt a vége! ide vidékre semmi más infó nem jutott el, hogy miért is kellene kormányt váltani, vagy miért ne a Fideszre szavazzak! Itt most nem a sehol sem publikált Rogán balhéra gondolok, hanem arra, hogy ha netán nyer az LMP, vagy az MSZP, akkor mi lesz! Márpedig aki ígérni sem tud, az igazán szegény! Én ilyen szempontból megértem a Jobbik előretörését! Eleve mindenki előtt kezdték a plakátolást, nagyon jól felépítve a mondanivalót, de minden egyes plakáton volt valami ami megfoghatta a választót! "Szebb jövőt, jobb fizetést!" Iszonyat demagóg, betarthatatlan, viszont látszik, hogy ők legalább akarnak valamit! A Fidesztől láttuk Viktort, és ennyi, a baloldal sem vitte túlzásba, egy név a plakáton, és annyi hogy kormányváltás! de hogy miért?
Azt hittétek a nép, majd megint kitölt egy biankó csekket?

Az LMP kapott még egy esélyt, de ha 4 év múlva ismét be akartok jutni ettől több kell! Igazi párttá kell szerveződni, vidéken is! Üzenet kell a választók felé, és azt el is kell hozzájuk juttatni! Nem a Budai domboldalról kell jogot védeni, hanem el kell menni oda ahol a probléma van! Meg kell győzni az embereket, hogy tudjátok a problémákat, és a megoldást is! Tényleg máshogy kell politizálni, mint az MSZP, vagy a Fidesz teszi!
Egy TV2-vel kapcsolatban álló énekstúdió arra bíztatja az énekeseit, hogy az érvényes x-faktoros szerződésük ellenére nyugodtan jelentkezzenek az ősszel induló Rising Starba, írja a mai Blikk. Az újság birtokába jutott egy körlevél, amiben az énekstúdió kéri a…..
Megismétlődhet-e a 2002-es bukás a Fidesz számára, tettük föl a kérdést néhány hete. Most ismét ez a kérdés, csak most abból az aspektusból, hogy a ron werberi taktika megint érvényesülhet-e, megint lehet-e manipulálni a szavazókörökben az eredményt. Nos, a hírek szerint…..
Exxit 2014.03.23 07:23:14
Ezt a posztot egy olyan ember írta, akinek kb. fingja sincs, hogyan is működik egy választás!

Ugye aki nyer annak az viszi a szavazatait. A többiek maradék szavazatait össze adják, és abból lesz az országos kompenzációs lista!
tehát ha a Fideszes jelölt nyer, tök mindegy, hogy 1 szavazattal vagy 100-al. Itt nem műxik a csalás amit leírtál. Ha nem nyer, akkor viszi a szavazatait az országos listára. Ahol valószínűleg egy mandátumot sem fog érni 11 e. szavazat!

Ha szoros az eredmény:
Igen úgy szokták számolni, hogy ki mennyi szavazatot kapott, és az érvényteleneket külön teszik, majd, ha szoros az eredmény azokat ismét előveszik, és átnézik! A törvény az, hogy keresztek, vagy iksszel kell szavazni!! Ha nem ezt húzod be szabálytalan vagy, és érvénytelen lehet a szavazatod!
DE
Ha csak egy karikát satírozol be, akkor a választási bizottságok el szokták fogadni, mert egyértelműen jelezted, hogy mi a szándékod, noha szabálytalanul jártál el. Volt olyan hogy egy szavazat döntött. A bíróságok érvényesnek vették azt a szavazatot is, amin nem volt megjelölve semmi, de kézírással rá volt írva: Hülye Nyomorék FIDESZ!
A polgár itt is szabálytalanul járt el, de egyértelműen kinyilvánította az akaratát!

Úgy hogy mielőtt legközelebb azt találod posztolni, hogy a tatárokat a nemzetközi zsidó tőke hívta az országba, mert mert féltették a karvalytőke gyarapodását a teljesen egységes magyar nagyuraktól! Nos talán utána kellene olvasni!
CSR lőtte ezt a hihetetlenül zsugorodó hústartalmú löncsrudat, aminek a felső címkéjén egyértelműen igyekeznek összezavarni a fogyasztókat. Mennyi hús van benne? 90%? 80%? 70%? Vagy összesen 240%? Aztán eljutunk az alsó címkéig, ahol már kezd a valósághoz közelíteni a…..
Miután két napja egyfelől a baloldali, ellenzéki összefogás pikáns részletei, másfelől a Moszkvában sebtében és váratlanul aláírt, a nyilvánosság által alig ismert, a nukleáris energia használatára, azaz a paksi erőmű bővítésére vonatkozó megállapodás egymást köbre…..
A Miniszterelnökség fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára nemrégiben elmesélte hogyan fog alapjaiban átalakulni a fejlesztési források elosztásának intézményrendszere, és hogyan szüntetik meg a korrupciót.   Felszámolják a Nemzeti Fejlesztési…..
Gyorsan bejárta a világhálót az a néhány kép, amelyeken Lázár János pózol, illetve mulat néhány arisztokrata, újgazdag, illetve csaknem ezer lelőtt fácán társaságában. Az esemény egy vadászat volt, a képeket a Facebookra kiposztoló egyik résztvevő szerint Lázár János…..
Exxit 2014.01.08 15:36:38
@Gera:

Álljatok már le ezzel a kommunista dumával! Kicsit nagyon unalmas már!

Majd ha azt mondják, hogy minden az államé, egy embernek nem lehet 100 millánál nagyobb magánvagyona, és tényleg én döntöm el (nép), hogy a befolyt pénzt mire is költsük, na az lesz majd kommunizmus! (szép álom)

Ha meg, úgy nézem a kommunistákat ahogy te gondolod, akkor a Fidesz-Kdnp-ben több MSZMP tag van mint a szegfűsöknél!