Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NemSemmi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tv2 szappanoperájából ismert színészt első fokon súlyos büntetéssel, hat év szabadságvesztéssel sújtotta a bíróság. Az ügyvédváltás (Ruttner György, Stohl András korábbi védője) stratégia-váltást is hozott: az egyszer már bevált eszközöket látjuk pepitában…..
Madách Tragédiája kiadásának közelgő 150 éves évfordulóját méltóképpen ünnepelheti meg, aki megtekinti a mintegy három órás darabot a Nemzetiben. A bemutatót követő napokban jártam Pesten, és a bő két héttel későbbi, 25-i előadásra az utolsó jegyet tudtam megvenni.…..
  Én nem tudom (pedig nem vagyok egy Kristóf Attila), hogy miért van az, hogy miközben mi, magyarok lakásra, plazmatévére devizahitelt vettünk fel, karácsonykor meg szimpla személyi hitelekből ajándékozunk és nincs (vagy alig van) megtakarításunk, mert hát miből, aközben…..
NemSemmi 2011.06.03 20:29:25
@Disznóvári: Számolni tudni kell!2000-ben szültem kislányomat,20001-ben kisfiamat-TE GYÖKÉR!
NemSemmi 2011.06.03 21:24:26
@Disznóvári: Bármikor elmehetnék kurvának,de van 2 gyermekem...Anno az én ÉdesAnyám Ratkó korszakban nevelődött..5.és fél éves koromban öngyilkos lett!Azóta néhai az anyám.Nagyszüleim neveltek,sose kaptam szeretetet...Senkim sincs,csak 2 BOLDOGSÁGOM-gyermekeim-Ők az életeim...

NEKED:ISTEN NEM VER BOTTAL!!!!.....
NemSemmi 2011.06.03 20:07:46
@Disznóvári: Az ilyen embernek nevezett senkiknek nem kell átok...maguknak hozzák a "prikezsiát"Sajnálom,hogy általában olyan emberek hoznak érdemben "határozatot",akiknek "lövésük sincs"
a hétköznapi emberekről!Az egyedülálló anyákról...mert
sémák vannak,de ...pl.itt vagyok Én..és más emberkék
különböző életkéi..., ...akiket arra kényszerítenek,hogy adjuk állami gondozásba gyermekeinket,mert nem bírjuk eltartani őket...egyszerűen..csak ez a megoldás...
Mit tanácsoltok ???Hogyan éljünk meg?
A legjobb úton haladunk, hogy közmunka nagyhatalom legyünk... Tegnap Szíjjártó vadította nagy szavakkal az Este műsorvezetőjét és a nézőket:   "Málta mellett az unióban Magyarországon a legalacsonyabb a foglalkoztatási ráta, ezt nyilvánvalóan emelni kell, először…..
NemSemmi 2011.05.12 08:05:52
@zero: Ezek semmit sem tudnak megoldani...szinte érzem a KMK(KözveszélyesMunkaKerülő)szelét..Egyedülálló szülőként 2gyermekkel SEHOVA nem kellek(napi6órában KERESEK munkát).GYES-em lejárta(7éve)óta,Kétszer 8hónapot 8órában dolgoztam adminisztrátorként megbecsült munkaerőként és hiába kaptam minimálbért jól "éreztem"magam,1napot sem hiányoztam...most lehetőségem sincs bekerülni a programba,talán 1hónap/4órás..hogy utána kapjak segélyt,amiből ua.mindenre leADÓZOK(lakbér,rezsi,élelmiszer,BKV...)ÁtKépzés csak papíron szerepel..e évben 2-re jelentkeztem elutasítottak.,.milyen" jó" ez a családi adókedvezmény a jól kereső családnak.(mire jogosult lennék nyugdíjas leszek)Amióta rokkantakat is kipécézte a kormány ,azóta csak csökkentett (papíros)munkaképességűeket keresnek és majd jönnek hozzánk a "rendvédelmiek"is munkát keresni...Frankó melóhelyek kellenének,átképzések,egyenlő esélyekkel,régi ADÓzással és Közmunkaprogrammal
Szerintem
Valószínűleg senki sem innen fog értesülni róla, hogy a görögmagyar Alekosz nyerte tegnap este a Való Világ 4. szériáját, maga mögé utasítva az egyre több néző által kedvelt Jerzy-t, ill. a mindig eszelős Évát, akik majd a vigaszdíjként hazavihetett nagyképernyős…..
Stohl András az RTL Klub Fókusz című műsorában bejelentette, úgy döntött, hogy amíg le nem zárul a pere, nem vállal több televíziós szereplést."Arra a döntésre jutottam, hogy amíg ez az ügy le nem zárul és nem születik ítélet, semmiféle televíziós műsorvezetést nem…..
„Ezalatt nagyon jókat szexeltünk és féltem, hogy lassan bele fogok szeretni, mint ahogy ő is belém” – Egy túl fiatal srác és egy túlságosan megállapodni vágyó csaj esete következik. Az ágyban minden jól megy és pont ez a baj, ugyanis a kapcsolat kezd elmélyülni,…..
NemSemmi 2010.07.28 11:38:38
@Kedves Nard: Nagyon igazad van!