Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ati78

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Visszatér Dexter 2007.11.22 17:06:00
Információink szerint a Viasat bezsákolta a Dexter második évadának hazai vetítésére vonatkozó jogokat, így visszatér a kényszeredetten mosolygó sorozatgyilkos a második évaddal - de sajnos csak tavasszal. Nem lesz könnyű kivárni, de tessék elhinni, megéri, mert aki az első…..
Kezdőknek és haladóknak egyaránt javasolható módszer, amihez azért nem árt, ha megvan a büntetés befizetésének igazolása. Kedvenc részünk a "Ha a befizetest igazolo szelvenyekre kivancsaik, egy elozetesen egyeztetett idopontban lakhelyemen bemutatom kepviselojuknek." Hajrá…..
comment:com Dexter-promó magyarul 2007.08.02 12:42:00
Köszönjük a Viasatnak, hogy felhívta a figyelmünket rá, hogy már elérhető a magyar szinkronos Dexter-promó, tessék csak nézni:..
Azt a listát már lehoztuk, hogy kiket jelöltek Emmy-díjakra idén, de arról még nem esett szó (csak anyázós kommentekben), hogy kik azok, akik kimaradtak a jóból, akiket nem engedtek oda a húsosfazékhoz. Tanulságos lista, az biztos, ugrás után lehet szemezgetni belőle.A legjobb…..
Subba Niceboys 2007.07.27 16:03:00
Soha véget nem érő kutatómunkánk, amelynek célja az interneten található összes különös szexuális szubkultúra összegyűjtése újabb állomásához érkezett. Csodálatos rajzolt pasik három dimenzióban...
comment:com Emmy jelölések 2007.07.26 12:23:00
Az ilyen jelölések mindig megosztják a jónépet, én is dührohamot kaptam egy-két kategória miatt, de ezzel nem lehet mit kezdeni, akkor is ez lenne, ha népszavazásra bocsátanák a dolgot. Örülhetünk a Battlestar Galacticának és Denis Leary jelölésének; bosszankodhatunk a 24, a…..
A minisorozatokat azért lehet jobban szeretni a "normál" szériáknál, mert tudjuk, hogy vége lesz mondjuk hat rész alatt, kapunk egy kerek történetet, lehet örülni, nem fenyegeti az embert a cancel veszélye, stb. A minisorozatokat azért lehet utálni, mert mire megszeretjük a…..
Ati78 2007.07.27 17:18:14
comment:com Az igazi uborkaszezon 2007.07.20 14:46:08
Nincs mit írni, egyetlen celebnek sem robbant fel a szilikonajka a nagy melegben, Paris Hilton mellei már lassan negyvennyolc órája nem buggyantak ki sehonnan, és Németh Kristóf sem házasodott már napok óta. Úgyhogy maradnak az álhírek. Fotóval. Döbbenet, hoppá! Megabreaking!…..
Mondom a dögmelegben tényleg nem történik semmi, így a Magyar Távirati Irodának is ki kell csapni a pinakártyát  (A poszt címét is tőlük kölcsönöztük, nem magunk találtuk ám ki). Hogy aszondja „Az amerikai fiatalok 4 százaléka hajlandó interneten szexképet küldeni…..
Igen, kérem alássan, meg nem erősített információink szerint augusztus-szeptember környékén ki kell rinyálni a Viasat3 csatornát a kábelszolgáltatóból (ha nincs a csomagban), mert jön a tavalyi év egyik legjobb sorozata, a Showtime Dexter című sorozatgyilkosos, véres…..
Ahogy múlnak az évek, az ember egyre több karrierlehetőségről kénytelen lemondani. Van itt például valaki, aki cserkész szeretne lenni? Hát van egy kurva rossz hírünk: nem fog menni. Két napja böngésszük a cserkészek illemtanát, és bár az elején még számoltuk, hogy ez a sok…..
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..