Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S0und

0 bejegyzést írt és 585 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdte a második lemezének a felvételeit a volt Killswitch Engage-énekes, Howard Jones által vezetett Light The Torch. Ha a Devil You Know néven felvett korongokat is számoljuk, ez már a negyedik korongja lesz a Francesco Artusato és Ryan Wombacher révén All Shall Perish és Bleeding Through…..
Minden bulin valamiért vannak olyan emberek, akik miatt kinyílik a zsebünkben a (képzeletbeli) bicska. Általában ezek az emberek a viselkedésükkel vívják ki az ilyen irányú "tiszteletet", ezek a tulajdonságok pedig nagyon szépen listába is szedhetők bizonyos sztereotípiák alapján.…..
Az Emmy-rekorder sorozatból két évad van hátra, de nem azért, mert az HBO nagyon azt akarta volna. hogy ne legyen több rész abból a sorozatból  ami tévétörténelmet írt a maga 38 Emmy-díjával és aminek bemutatója óta kimutathatóan megnőtt az előfizetők száma, hanem azért, mert a két alkotó, DB Weiss…..
A Telekom és a Vodafone ügyfeleinek új utak nyíltak a mobilos fizetési lehetőségek szupersztrádáján és immár elérhető számukra egy új fizetési lehetőség is, de hogy mi is ez pontosan? Az alábbi cikkünkből kiderül. Mi kell ahhoz, hogy Te is a mobiloddal fizethess? Először…..
A blog láthatjátok alapvetően pozitív oldalról közelíti meg a dolgokat, de mostanában annyi barátnőmmel, ismerősömmel beszélgettem, aki azon siránkozik, hogy „csak neki nincs normális kapcsolata”, hogy ezt muszáj megosztanom veletek. Kezdjük az elején adott egy fiatal, csinos…..
S0und 2014.05.02 23:26:40
@Aston Kanál:

Magasra tett mérce: Egy vonzó férfi, ha nagyon kanos, mindig lejjebb tudja adni a mércéjét, és símán lefeküdhet egy olyan csajjal, akinek amúgy semmi esélye nem lenne nála. A gond pedig itt kezdődik. Ugyanis kis átlagos lányunk innentől kezdve símán azt hiszi magáról, hogy minden esetben labdába rúghat a legjobb pasiknál, és a mércét ő már nem adja lejjebb. Miközben a saját "piaci értéke" közel sincs ott, mint ahova ő képzeli magát.

Ugyanez fordítva, egy model szintű csaj soha nem fog lefeküdni egy átlagos józsival, hiszen tudja nagyon jól, hogy ő jobbra hivatott ennél.
Először is tessék megnézni a fenti videót! Ez a vasárnapi Super Bowl félidei show-ja, ahol Bruno Mars szórakoztatta a közönséget, közjátékként egy teljesen értelmezhetetlen Red Hot Chili Peppers-szerepléssel. Az utóbbi valahol középtájon van, és az előzetes pletykákkal…..
Kissé nagy a kavarodás a fenti Pusha T-dal körül. Maga a rapper sem igazán tudja, hogy most kitől is érkezett az a beat, ami a szövegelése alatt megy. Először azt mondta, hogy  Joaquin Phoenix színész készítette neki, később viszont már azt nyilatkozta, hogy ha nem téved, akkor…..
S0und 2013.10.07 09:53:35
@doggfather: bocs, de a zenészt se ismerem, sőt Clipse se mond túl sokat. Valszeg mert a reppereknek általában nincs túl sok körük a lángológitárokat olvasók érdeklődési köréhez. Még csóró Lars fia is érdekesebb mint N+1-edik repper, ebben a kontextusban.

@MrZombieEater: nédmár egy Craig fan!
..
S0und 2013.06.15 11:13:26
www.youtube.com/watch?v=YLa8XgGc37o

itt a videó ahol felhívják a srácot Hot dog-ot játszani, hát ez kurvajó!
Azt, hogy miért nem tartjuk többre az Aranyglóbuszt a kiskunhalasi Vörös Csillag MGTSZ rendes évi termelési versenyéről, már többször leírtuk, egy belterjes szervezet, a Hollywoodban dolgozó külföldi sajtómunkások jó elvtársaiból összeválogatott 84 fős grémium osztja ki,…..
Limp Bizkit Lethal kipakol 2012.07.07 07:52:00
Valószínüleg olvashatta Wes üzeneteit (többek között nekem is válaszolt) és csúnyán belekezdett egy kitálalásba, ahol többek között pénzéhséggel vádolja a többi tagot. Úgy látszik most már végképp annyi, szóval ezekkel már igazából nincs min ártania...Max beperelhetik…..
S0und 2012.07.11 19:00:42
Nah, hadd osszam meg veletek újból a régi "Wes teóriámat". Vagyis hogy miért alakult újra a banda.

BLB anvil pants odyssey tour dvdnél indul a story. Ott elhangzik az, hogy amikor kilépett LBből, és full time-ba nyomta a turnét BLB-vel, nem volt valami nagy sikerükt. Volt olyan buli ahol 20-an voltak, volt olyan hogy 1500-an. Gyak. 0 publicitásuk volt, a kutya nem ismerte őket. A turné vége fele, már olyan BLB plakátokat csináltak, hogy vesz 50%-ba rajta volt egy LB-s képpel, és ki volt írva, hogy LB gitárosának projectje. Ami szerintem nem kicsit elkeseredett húzás volt már a részükről. Mivel BLB Wes saját side projectje, a nem túl sikeres túrné(kat?) ő pénzelte, és ugyan volt turné manager, de szerintem a fellépéseken kívül is elég sokat dolgozott azon, hogy jobban menjen a szekér.

Itt van ez a csávó, aki egy sikeres banda gitárosa, hozzá volt szokva, hogy neki csak a fellépésekkel kellett törődnie, a mögötte lévő team mindent intézett helyette.

Erre elkezdi a saját side projectjét, ahol mint énekes-gitáros működik, manage-li a bandáját, komoly pénzeket öl bele. Majd rá kellett többennie, azért mert ő Wes Borland, a LB volt gitárosa, a kutya nem kíváncsi rá, ha nem foglalkozik a bandája PR-jével.

Szerintem 3 okból jött vissza:
- először is vissza akart térni abba a székbe, ahol neki csak az éppen aktuális koncertjével kellett törődnie, downtime-ba meg megy a többi bandával és várost néz.

- LB-ben volt pénz, volt fanbase, a megélhetését tudja biztosítani, és...

- Félig titkos szándékkal, építheti BLB-t a már meglévő LB fan-ekből.

ebben a 3 pontban 100%-an meg vagyok győződve.

Nem csak! azért állt össsze Wes meg Fred, mert "felnőttek végre", és rájötek hogy ez az "életük". Nagy francokat.

Továbbiakban az is igazol mindent, hogy lesz majd BLB+LB tour.

Én símán el tudom képzelni azt, hogy Fred és Wes megegyezett mint két "felnőtt" ember. Wes visszajön, újra mehet a szekér, jön mindenkinek a lóvé, és mindeközben egyre inkább előtérbe helyezheti BLB-t, ahol már nem mint valami néma gitáros fog szerepelni, hanem frontember. Ugyan abban a szerepben csilloghat, mint Fred LB-ben.

Röviden ennyi :D
Pocsék hete volt a Samsungnak. Az amerikai szabadalmi persorozat keretében az Apple több mélyütést is sikerrel bevitt - a két legjelentősebb a Galaxy Tab 10.1 amerikai forgalmazásának ideiglenes betiltása, a másik pedig, ami már igazán érzékenyen érintette a közvéleményt, hogy…..
Lethal ügy nincs említve és úgy igazából nem nagyon szól semmiről, de azért akit érdekel, meghallgathatja..
Az általam talán legjobban várt idei kütyü, az ASUS Padfone névre hallgató, telefon/tablet/netbook „öszvér” végre beárazásra került. Aki nem lenne tisztában a dologgal azok számára röviden felvázolom, hogy mi is ez. Egy ASUS által gyártott okostelefonról van szó, amihez 2…..
Wes: Writing riffs for TUTP2. Any requests? ..
Lethal egy ausztrál klubban lejátszotta. Szerintem azért messze jobb, mint egy "Middle Finger", főleg instrumentálisan tetszetős. Lil Wayne-től azért csökken a színvonal, de azért még elmegy. Nektek hogy tetszik?  Update: A banda megkérte a feltöltőt, hogy…..
Androlib blog. Bipp! FUUUUUUUUUUUU 2011.12.06 16:02:00
S0und 2011.12.06 18:35:47
Hiába, a válság utórezgései még a szerelmeseket sem kíméli, ezért elő kell venni a Gazdálkodj okosan!-t a szekrényből. Az első probléma a közösen használt kéró elválás utáni elosztása, majd jön a többi kérdőjel is. Ráadásul a lány otthonról hozza a hibás példát,…..
„Bevallottam neki, mit érzek. Csodálkozott, ez nem lehet, megtisztelő de hogy-hogy beleszerettem a világ legérzelemmentesebb emberébe?” – egy reménytelen szerelem története következik, melyben a lány szado-mazo sms-játék után is csak hugica marad. Szeretne a pasival…..
S0und 2011.11.18 20:53:06
A legtökösebb amerikaifutball-rajongók Detroitban élnek, az mostantól tuti, és ugyan nem ismerem egyiküket sem, de megkockáztatom, hogy az ízlésükkel sincsen semmi baj, sőt. Történt ugyanis, hogy az egyetlen számot vagy dallammenetet kínos együgyűséggel évek óta folyamatosan…..
A Kasabian tagjai egy rejtélyes autós elől menekülnek többek között egy kispolskival, a Supernem frontembere addig mászkál egy lakásban, mígnem egy meglepő helyen találja magát, Katy B meg elutazik a barátnőivel Ibizára bulizni. A Machine Head gyilkos sáskákat szabadít a…..