Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Big Jack

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elhunyt Pete Postlethwaite, az angol színészt az angliai shropshire-i kórházban érte a halál. Régóta küzdött a rákkal, ami végül kegyetlenül maga alá gyűrte Postlethwaite-et. A színész leginkább mellékszerepekben volt látható, játszott kisebb költségvetésű drámákban és…..
Big Jack 2011.01.03 21:46:52
 Jason Flemyng (A titánok harca, Kick-Ass) csatlakozott az X-Men: First Class stábjához.Ő fogja játszani Azazel szerepét, aki képes teleportálni, és démoni ereje van pl. bénító energiát tud bocsátani az ellenfelekre. Már az apja is úgy nézett ki, mint a démonok, és tudott…..
Big Jack 2010.08.16 13:02:29
@Llew: A képregény szerint ha jól tudom Mystique korát nem lehet megállapítani mivel bármilyen korú ember lehet belőle tehát ez nem hiszem hogy gond lenne.
A Fox stúdió úgy döntött, hogy a CGI-vel könnyebben életre lehet kelteni egyes karaktereket, nemrég elhatározták, hogy A majmok bolygója feldolgozásban nem lesznek majomkosztümbe bújtatott statiszták és színészek, hanem teljes egészében speciális effektekkel varázsolják bele a…..
Nincs április elseje, pedig a hír hallatán egy gyors pillantást vetettem a naptárra. A HollywoodLife oldal tudomása szerint az éppen aktuális tinisztár, Justin Bieber mozifilmet tervez. Nem vígjáték lesz, nem is akció, se horror,  a srác egy életrajzi filmet szeretne…..
Big Jack 2010.07.20 20:16:26
@Krizzta: A külömbség hogy az egyiknek azért van tehetséges. Legalábbis szerintem.

Maximum a Brunoban tudnám megnézni mint Bruno tanítványát xD.
Filmdroid Stb... 2010.07.16 23:52:00
- Robert Schwentke szeretné feldolgozni Sam Packinpah egykori thrillerét, az Osterman hétvégét. - Mark Neveldine és Brian Taylor hivatalosan is leszerződött a Szellemlovas folytatására, most már biztos, hogy ők rendezik. Az is tuti, hogy Nicolas Cage visszatér. - Pletykálták, hogy…..
Kevés az olyan film, ahol csak egy nő vagy csajok játsszák a főszerepet, Zack Snydernek is feltűnt a dolog és úgy határozott, hogy el fog készíteni egy olyan produkciót, ahol a középpontban nem egy, hanem több hölgyemény lesz látható. A Sucker Punch egy fantasy lesz, amelyre azt…..
Filmdroid Még egy kép a Thorból 2010.07.16 10:45:27
Nem is oly rég került ki egy kép a blogra a Thor filmből, most érkezett még egy. Ezen Odin és fia, Thor látható, amint éppen beszélnek valamiről. Kenneth Branagh eléggé járatos Shakespeare világában, ám eddig képregények terén nem nagyon fordult meg, Mindenesetre legalább a…..
Néhány napja láthattuk a Rango animációs előzetesét, ennek a szinkronos változata is megérkezett, így legalább jobban érhető, hogy az identitás zavarban szenvedő kaméleon és környezete miről hadovál. A produkciót Gore Verbinski rendezi, a "főhős" hangját Johnny Depp…..
Big Jack 2010.07.16 09:53:37
Ryan Reynolds alakítja a Zöld Lámpást a mozifilmben, a színészre a szuperhős ruhát CGI-vel rakják rá. Az Entertainment Weekly következő számának a borítóján a Lámpás fog feszíteni, így képet kaphatunk arról, hogy miképp fog kinézni a főszereplő a képregényfilmben. A DC…..
Filmdroid Nyerj Avatar posztert 2010.07.11 15:11:00
Egy szép nagy méretű Avatar poszter boldog tulajdonosa vagyok, itt porosodik már néhány hónapja, mivel sajnálatosan nem tudom sehova se kirakni, maximum a plafonra férne el. Úgy gondolom, hogy más is boldogan birtokolná ezt a 2 m x 1,5 m -es posztert, ezért hát azé lesz, aki a 150.…..
Big Jack 2010.07.14 10:38:06
Big Jack 2010.07.14 10:40:54
A Marvel nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy Edward Norton nem fog játszani a Bosszú Angyalai mozifilmben, a színész helyett más alakíthatja Bruce Bannert. Kevin Feige, a Marvel fejese nyilatkozatában arról beszélt, hogy olyasvalakire van szükségük, akiben megvan a kellő…..
Big Jack 2010.07.12 15:39:34
@a8zoli: miért is?
A svéd Engedj be! sokak kedvencévé vált és világszerte nagy népszerűségre tett szert. Természetes tehát, hogy az Álomgyár felfigyelt erre az alkotásra, gyorsan be is szerezték a jogokat és Matt Reeves-t, a Cloverfield rendezőjének a kezébe adták a gyeplőt. Kodi Smit-McPhee Az…..
Martin Scorsese egy interjúban elmondta, hogy szerinte a Harry Potter filmek egyik főszereplője, Rupert Grint jó színész és szívesen dolgozna vele együtt produkcióban. "Szerintem Grint nagyon jól játszott a Harry Potter filmekben, sok jelenetben a kölyök ellopta a show-t a…..
Big Jack 2010.07.01 20:19:08
@Brekicc: Te komolyan ennyire primitív vagy hogy azért szólsz le valakit mert Brit vagy mert vörös a haja?Ez azért elég szánalmas.Egyébként meg ha Scorsese mondja akkor csak van benne valami.Én mindenesetre megnézném hogy milyen gengszter szerepben.
Shia LaBeouf is Cannes utcáit tapossa, az Associated Press pedig mikrofonvégre kapta a fiatal színészt, akit a Transformers 3-mal kapcsolatban kérdeztek. "Mikor megnéztem a második részt egyáltalán nem voltam elájulva tőle. Volt benne néhány igazán jól sikerült…..
A Wanted folytatásában vissza akarták hozni Angelina Jolie-t, annak ellenére, hogy a karaktere az első részben elhunyt. Elvileg ki is ötlötték már, hogy Jolie hogyan tudna visszatérni, ám nemrég kiderült, hogy a színésznőnek nem fűlik a foga ahhoz, hogy jelen legyen a Wanted 2-ben…..
Big Jack 2010.04.23 18:57:19
@ChrisDry: Bocs de ebbe muszály bele szólnom.Mi az hogy a tizenéves fiúk odavannak érte összetévesztesz a tinilányokkal meg Robert Patinsonal vagy mi a neve.
Én sem hiszem hogy jó lenne ebben a szerepben bár ki tudja lehet hogy csak tényleg szerencsétlenül választ filmeket