Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anomád

59 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mások is úgy látnak engem, ahogy én önmagam? Vagy ők mást látnak, és én csak elképzelem önmagam a tükörben? Ők mit látnak, mikor tükörbe néznek? Az a valóság, amit ők látnak? Akárhogy is, nekem csak egy tükörkép maradt. ..
semmi sem zökkenthet ki abból az állapotomból, hogy totálisan össze vagyok zavarodva már hetek, de inkább hónapok óta. amit egy szív magában hordoz, annak nyomát csak az idő tudja megfakítani. vagy még az sem...
Vannak dolgok, amik nem változnak. Visszatekintve az elmúlt pár hétre, ezzel az egy mondattal összefoglaltam nagyjából mindent. Hatalmas, szentimentális gondolatok fordultak meg a fejemben, és amikor oda kerültem, hogy elmondhassam őket, végül persze befuccsoltam. Persze volt már…..
Vannak olyan pillanatok, mikor jobban szeretünk embereket. Vagy magunkat. Az életünket. De van, hogy totális csődtömegnek érezzük mindazt, amik vagyunk, amit az életünknek nevezünk. Ilyenkor lelassítunk, átgondolunk dolgokat, vagy épp olyan hirtelen döntésre és elhatározásra…..
néhány napja csődöt mondtam. szétestem. ilyen még nem történt velem. valahogy félek újabban. igen. félek. ezt a szorongást nem tudom kielemezni. nem értem. mindig jól tudtam elemezni a helyzeteket. kimutatni a hibákat. megoldani a problémákat. ez az életem alapja. a…..
Szép volt, jó volt, talán igaz sem volt. A szív ráncaiban még ott van, a megsárgult képek örökké őrzik emlékét, de elfogadom, hogy egyszer mindennek vége. Valahogy minden elkezdődik, és valahogy mindig véget ér. ..
Elérkeztem egy olyan pontra, ahol úgy érzem, nincs tovább. Most már biztos, hogy valami megszakadt bennem. Eddig csak gondoltam, vagy inkább sejtettem, hogy valami nem oké. Nem lesz így jó, és hiába is akarom folytatni azt, amit eddig csináltam, nem fog menni. Mert a józan ész nem ezt…..
Nem túl gyakran van olyan, hogy megbánom életem pillanatait. Szeretek élni annak ellenére, hogy tele van szennyel az egész világ, és annak ellenére, hogy néha úgy gondolom, hogy az életnek nevezett hatalmas dolog... a legkínzóbb, és leggyötrelmesebb dolog, amit csak tehetünk.Biztos…..
Amit most érzek? Egy érzés, mely szép lassan belém vág, és kettéhasít. Velőig ható érzés ez, amely szakadatlan kínoz. Én akartam, hát tűrjem is, nemde? Ez van. Az élet hol kiszolgál, hol megtréfál. De akárhogy is. Ez a kéz nélküli hatalmas valami tudja a legnagyobb pofont…..
Az élet nem egyszerű. Ebben mindig teljesen biztos voltam. És vannak olyan dolgok, amik bizonyos emberek számára teljesen egyértelműnek tűnnek, és mások számára mégis annyira idegen dolgok. És itt lehet szó dolgokról, eszközökről, gondolatokról, gondolkodásmódról vagy épp…..
mikor a dolgok nehézre fordulnak... hova fogsz futni? hova rejtőzöl? hol találsz majd békét? mindannyiunknak szüksége van valakire, akiben bízhatunk. valakire, aki meghallgat. valakire, aki megért. valakire, aki nem szól közbe, mikor beszélsz, csak csendben végighallgat. valakire,…..
Mindannyiunk múltjában vannak dolgok, személyek, megtörtént események, amikről nem szívesen beszélünk. Nem azért, mert ezek rossz dolgok, vagy hatalmas megbocsáthatatlan hibák. Egyszerűen csak kellemetlen érzést kelt bennünk, vagy olyan emlékeket idéz fel, amelyek jobb, ha nem…..
néha megütünk egy falat mert irritál. nincs rá különösebb ok csak megtörténik. más szóval az irritáció kéz a kézben jár a bosszúsággal a türelmetlenséggel és a fusztrációval. hallottatok már ezekről ezelőtt? néhány napja már ezeket érzem. nem tudom megmondani hogy hol…..
Furcsa helyzet állt elő. Mindig vannak olyan időszakok, amikor az embert folyamatosan döntések elé állítják. Illetve hát nem is más emberek, hanem az élet. És merre menjek tovább? Ez az én esetemben jelenleg nagyon is fennálló helyzet, és egyre nehezebb választani. Megvannak a…..
Itt ülök egymagamban a számítógépem előtt, zenét hallgatok, és egyáltalán nem tudom, hogy mégis mit kéne tennem. A dolgok változnak körülöttem, én meg csak nézem őket. És csak azt tudom, hogy ez így nem oké. Általában határozottnak és életképes embernek tartom magam. De…..
Tudjátok! Az örök kérdés. Állítólag a válasz megmutatja az embernek a gondolkodás módját. De van a szkeptikus. Aki megkérdi, hogy 5 perccel ezelőtt ez a pohár tele volt vagy üres volt? Mert ha... azt hiszem mindenkinek megvan a levezetés része.De nyugodjunk meg, akármit…..
Arra gondoltam, kicsit kitérek abból a írásvilágból, amit eddig követtem, megpróbálok valami újat. Meglátjuk hogy sikerül. Azért persze az elmélkedésnél megmaradok. A világról szeretnék írni, és arról, ahogy én látom maŐszinte leszek, nem nagyon érdekel, hogy mi…..
Sokszor hallani azt, hogy az életünket egy könyvhöz hasonlítják, főleg amikor fejezetekről beszélünk az életünkben. Ez valóban lehet így, végül is miért ne... de mikor kezdünk új fejezetet? Mi szabja meg hogy egy tiszta lap vagy egy egész fejezet jár annak, ami vagy aki. Bár…..
Általában mindig van mitől félnünk. Tartunk attól, hogy valami rosszul sül el, valami elromlik, valamit mi magunk rontunk el. Igen, hát ez az élet velejárója. Azt hiszem mindannyian ismerjük azt a részt, hogy: "Amikor lepereg előtted életed filmje..." stb stb. Nos,…..
Az érzések furcsa dolgok… belülről fakadnak, mégis valamilyen külső hatás ingerli őket ott legbelül. Én konkrétan szeretnék rátérni egy érzésre, ami inkább érzelem, és egy őt követő, sőt inkább kísérő valóban érzést fejtenék ki. Szerelem… ki hitte…..
kódexek egy nomád nyomán a zene 2011.08.01 00:57:16
Zene. Mindennapjaim fénypontja. Amikor zenét hallgatok, minden sokkal jobb. És teljesen mindegy, hogy a rádió szól mellettem, vagy épp egy totál zúzós koncerten vagyok. Kitisztul a fejem és csak a zene ami számít. Persze, ha épp zene szól, és nem a mai világ audio szemete, ami…..
mindannyian ismerjük a történetet. feltételezés az alapja mindennek ... de ettől eltekintve ez a feltételezés olyan dolog, amitől az agyam felforr. nem tudom, miért. csak így van. szóval pár ilyen helyzet után úgy döntöttem, hogy összeszedem a kis gondolatmorzsáimat, hogy…..
Azért szólaltassék meg a másik fél is - kéri joggal a kedves olvasó. Ám legyen! :) Nyilvánvaló, hogy nem mehet el szó nélkül az audi a bmw kampányai mellett és ott támadott, ahol az ellenség a legkevésbé várta. A főhadiszálláson. Ráadásul egy új, még keményebb ellenfelet…..
  A kevesebb néha több, tartja a mondás. Az alábbi kis gyűjteményben ötletes, minimalista design-nal mozgatták meg az agytekervényeket a kreatívügynökségek. Némelyikhez kell pár pillanat, hogy eljusson az ember agyáig a mondanivaló, de sokaknál pont emiatt népszerűek ezek a…..
"Ne írj csekket a testednek, úgysem tud fizetni." bölcs szavak. és sok igazság van benne. de gyakran úgy tűnhet, hogy figyelmen kívül hagyjuk a valóságot, és saját magunkkal, és makacsságunkkal kell hogy szembeszálljunk. ez egy probléma a fej és a szív közt. az eszed…..