Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vévé

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GLAMBERT Képek, videók 2010.11.29 09:45:00
Ide várom kommentárba a képeiteket, videókat.(: e-mail cím, vagy egyéb.:D  ..
vévé 2010.12.07 13:22:39
vévé 2010.12.07 13:23:12
GLAMBERT London november 29-én 2010.11.30 19:15:00
 Nézzétek milyen volt a londoni koncert. )): Jó lett volna ott lenni, bár lélekben mi glambertek mindig ott vagyunk. A videóban egy kis Adommy nyelvnyalogatás. Ilyet én is akartam volna látni élőben.:D Mindegy, így is olvadok.:DCsekkoljátok Adam…..
vévé 2010.12.01 09:54:37
Elképesztő magasságokba jutott el a Jégkorongblog. Kedves olvasónk, Satti71 a Siculus Alpin Club tagjaként megmászta a Kaukázus és a földrajzi Európa legmagasabb csúcsát, az Elbruszt (5642 m), és bennünket is magunkkal vittek. Bizonyító erejű fotó hajtás alatt. ..
Hétfőn este lezártuk, kedden formába öntöttük az árvízkárosultak, esetünkben konkrétan a szendrői tűzoltók javára indított jótékonysági akciónk árverezési részét. Több mint harminc tétel kerül fel a vatera.hu-ra. Itt kell megemlítenünk, hogy a legnagyobb magyar online…..
Pénteken véget ért kapusunk kéthetes finnországi próbajátéka. Az utolsó edzés után a klub elnöke arról tájékoztatta a magyar hokist, hogy az edzők elégedettek vele, és bizonyította, helye van a csapatban. Pasi Nurminen Hetényi Zoltánnal is ismertette a klub hivatalos honlapján…..
Még nem esett szó arról, hogy a kölni IIHF-kongresszusra beadott vb-rendezési pályázathoz mozgóképes anyagot is mellékelt a magyar jégkorong-szövetség. A 140 másodperces művet Szekeres László, a Sport Tv munkatársa készítette a válogatott iránti szeretetből, Péter Emese…..
2011. április 17–23. között Magyarország rendezheti a divízió 1-es világbajnokságot. Erről péntek kora délután döntött az IIHF kongresszusa. A tornára a Papp László Budapest Sportarénában kerülhet sor, a magyar szövetség lefoglalta létesítményt. A feljutásért…..
A magyar válogatott remek vb-teljesítményt nyújtó kapusa kéthetes próbajátékra utazik a finn élvonalbeli Lahti Pelicanshoz, adták hírül kinti portálok. A 22 éves fiatalember az SM-Liiga patinás csapatánál ennyi idő alatt bizonyíthatja be, hogy megérett a váltásra. A klub…..
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..