Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f_miki

1 bejegyzést írt és 942 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeleg a zimankó, téli álmára készül a foci, még egy utolsó (előtti?) nekiveselkedése volt a hét végén, de minden elmond, hogy ennél kevesebb néző eddig csak egy hétközi fordulóban volt, meg a két héttel ezelőttiben. Ritka dzsuva egy idő volt. Nekiálltam kiakasztgatni a kertben a cinkegolyókat,…..
Szeretett bajnokságunk megélte az idei 18. fordulót, azaz innentől nagykorúnak számít. Éljen-éljen, pukkanjanak a kölyökpezsgők, egy pillanatra álljunk meg a nagy rohanásban, hogy értékelni tudjuk ezt a fantasztikus eredményt. Szakály már az előző fordulóban is torokszorító pillanatokat élhetett át,…..
Kicsit késésben vagyunk a beharangozóval, aminek a tippjáték átalakítása az egyik oka, így a kapufa után rögtön a lényeg következik...
Stadionbúcsúztató hétvége következik a bohócligában. Már-már meglepetés kategóriába tartozik, hogy megkezdődik a DVTK stadion rekonstrukciója, ők a Fradi ellen búcsúztatják a régi stadiont szombaton, és elérkezett az idő, amikor Fáy utcai sporttelep egykori ékköve is a megújulás útjára lép, és…..
 Hát Drága Béláim az Úrban, ez is bekövetkezett. Vártuk már, mint Kövesi a Csabagyöngye-Fősör meccset. Nem elsősorban a 12 . fordulóról mondom ezt, hiszen azt azért a laikus drukkereknek is világos volt, hogy a 11. forduló után minimális odds-al fogadhatnak arra, hogy a 12. fog következni. Nem is…..
Régen természetes volt, ma viszont már szenzáció, hogy négy fővárosi csapat vezeti a tabellát. Az élbolyt ráadásul a Vasas vezeti, miután a tavalyi bajnokság első négy helyezettjét már legyőzték, három alkalommal idegenben játszva. Hétközi forduló az angyalföldi csoda árnyékában...
Zajlik az olimpia, a magyar sportolók olyan tempóban nyerik az aranyakat, mintha csak egy úttörőtáboros szpartakiádon lennének. ( Ha a foci EB himnusza az "Éjjel soha nem érhet véget" volt, akkor lassan időszerű lenne az olimpia-himnuszának kinevezni Bódi Gusztitól az "Aranyeső" című opuszt) . De…..
Ahogy azt már megszoktuk, kupacsapataink egy kivétellel le is tudták nemzetközi kötelezettségeiket, innentől eggyel kevesebb dologra lehet majd hivatkozni. A csodás kupaszereplés után nyilván ismét megtelnek a lelátók, még, ha a hazai csapatok fele idegenben játszik is...
Divatba jöttek a labdarúgó-bajnokságban is a szerdai játéknapok, az egyszeri szurkoló már alig győzi szabadsággal hogy minden meccsen jelen legyen és megmutathassa magát egy éppen nézőszám-ellenőrzést végző on-line médium fotóriporterének. Ideje, hogy blogunk Hattrick iránt is érdeklődő olvasói is…..
Már csak három kör a végéig, a dobogós csatában résztvevők száma fogyatkozik, a kiesés viszont még mindig három csapatot fenyeget. Három párosításban is tabellaszomszédok találkoznak, szóval hatpontos meccsek futószalagon...
Felszállt a (zöld)- fehér füst az NB1 tabellájáról, új kakas sas került az NB1 tetejére. Véget ért a hét szűk esztendő az Üllői úton, és a pár évvel ezelőtti helyzethez képest nagyot fordult az Albert-stadion. Azt hihetnénk, hogy ezzel el is dőlt minden fontos kérdés a bajnokságban...bár van aki úgy…..
Hónapok óta találgatjuk, de a hétvégén közelebb kerülhetünk a megoldáshoz. Ha az MTK nem nyer, a Fradi pedig igen, végképp eldől a bajnoki cím sorsa és a zöld-fehérek félgőz helyett negyedgőzzel folytathatják a tavasz hátralévő részében. A három kiesőjelölt közben otthon játszik, igaz papíron…..
Ne szépítsük a dolgot: csúnyán belealudtunk ebbe a kupaszervezésbe, mint Garami Józsi bácsi egy Paks elleni bajnokiba. Ideje azonban felébredni, hiszen mára igazi mozgalommá alakult a sorozat és bár (őszinte sajnálatunkra) a tíz alapító klub jelentős része ma már csak a…..
f_miki 2015.12.24 01:36:25
@Mosolygó Rettenet: küldtem kihívást :)

Kellemes Ünnepet mindenkinek!
f_miki 2016.01.04 23:36:29
@na73: köszönöm a kihívást, lekötöttük a meccset!
f_miki 2016.01.31 21:20:43
@Fallandraise: szívből gratulálunk!! :)
Vasárnap debütál a köztévé új sorozata: a Csak színház és más semmi a Duna tévén. Tíz év telt el a Csak szex és más semmi című magyar film elsöprő sikere óta: Goda Kriszta rendező és Divinyi Réka forgatókönyvíró azóta sem tudta megismételni azt a szakmai és kritikai sikert, amit az egyik első magyar…..
f_miki 2016.01.08 14:04:41
@Pink Petsch: 1. nem jól érted, nem ő lesz - nézd meg a filmet!
2. jól áll neki - nézd meg a filmet :)
A cím is jelzi talán, hogy elméletileg az idei utolsó forduló fog következni, míg a jövő évvel kapcsolatban csak annyi biztos, hogy 2016 lesz. Minden más egyelőre még változhat, hiszen az MLSZ kiszámítható és alapos tervezésének köszönhetően bármi lehet, és annak az…..
Közelít az évvége, egyre jobb az idő (mondjuk most a héten pont vállalható), egyre jobban rátelepül Bohócra a csodás, klasszikus nihil, de hát ezt ismerjük, minden őszvég ilyen, főleg ha az őszvég az már téleleje. Múlt héten is a kellemesen ótvar hasvasesőben csapatok a…..
Sosem fogom megérteni a magyar futballt vezérlő logikát. Sőt, már azt is a néminél egy Radó-lökettel nagyobb eufemizmusnak érzem, hogy egyáltalán logikának írom. Elmondom a legújabbat, ami ugyan már van másfél hónapos, de még mindig nem értem. Ugye Storck szövkap…..
Imádok vidéki kiskocsmákban lenni. Általában a szomszéd asztalnál telepedek le, elmerülök a helyi lapban, és hallgatom, ahogy az asztalokhoz, székekhez, lambériához hasonlóan szinte leltári tárgynak számító mindig jobban tudja kollega elmondja a tutit a többieknek. A többiek…..
- Hello Wien ! - köszönt anno Mátyás király, mikor a fekete sereg élén Bécs városához ért, és ez akkora beszólás volt, hogy amerikában egész üzletág épült rá. De most nem Bécsben vagyunk - mert akkor ez bizony egy Rapid poszt lenne - és Bécsnek nincs is NB1-es csapata, így…..
Három héttel a pótselejtező előtt a válogatottat 18 év után újra a nemzetközi futballtérképre felhelyező Pintér Attila szövetségi kapitánnyal készítettünk interjút.- Gondolta volna tavaly szeptemberben az Észak-Írország elleni vereséget követően, hogy bő egy évvel…..
Fiola Attila szavaival élve „az elmúlt évek legnagyobb sikerét értük el azzal, hogy végül megszereztük a pótselejtezős helyet.” A siker ugyan elsősorban egy bizonyos Michel Platini sikere, de ne legyünk kicsinyesek. Ünnepeljük a magyar futball feltámadását, töltsük meg a…..
Mikor végh hanta sporttárs 2009 őszén gondolkodás szintjén meghirdette a Labdabiztos Hattrick-kupáját, talán maga sem gondolta, hogy évek hosszú során át virágzó kezdeményezés alapítója lesz. Huszadik, jubileumi kiírásával mára igazi mozgalommá alakult a sorozat és bár…..
Újabb sorsdöntő mérkőzésekre készül a válogatott. Az eddigi eredményei alapján csak X-men -nek becézett kapitányunk most Feröer és Görögország ellen vezetheti harcba a csapatot. Az első meccs kivételesen nem szerdán vagy pénteken lesz, mert  - bár mi ezt a két napot…..
Munkahelyemen egy hétig ügyeletes vagyok megint, nézem a naptárat, az egyik programra leadási határidő is van, kettőhöz pedig dokumentációt kell(ene) írni. Annyi minden jött össze, hogy nem is tudom melyikhez fogjak, így inkább egyikbe se kezdek bele, nehogy félbe kelljen hagyni.…..
Jubileumi, 10. fordulójához érkezett a megújított Bohócliga. A hétvége 6 meccse átlagos históriájú találkozókat hoz ezúttal, két egykoron rangadó-szerűséggel, várhatóan fékezett habzású izgalmakkal. Bár, az örök Bohóc törvények szerint talán pont ebben bízhatunk,…..