Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadas knédlivel

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyorsan fogynak a vb-jegyek 2010.11.24. 10:36 F. Kapus..
vadas knédlivel 2010.11.24 21:55:44
Köszönöm az infót, mostmár kevésbé érzem magam sorsüldözöttnek :D

@1 drukker: Kicsit mindig sznobnak tűnt ez a "laikusok minek járnak meccsre" hozzáállás, legalábbis szerintem csak örülni lehet annak, hogy egyre nagyobb az érdeklődés a hoki, a válogatott iránt, mert anélkül bizony nehezen jutunk innen már egyről a kettőre. Másrészt nem csak az ősszurkoló szurkoló, töltsük meg az Arénát aztán jónapot :)
A szurkolók ne dobják ki a szívgyógyszerüket – javasolta az orosz válogatott drámai vb-elődöntője után Alekszandr Ovecskin. A csapat egyik sztárja szerint – aki ezen a világbajnokságon nem tartozik a legjobban teljesítők közé – nem lepődtek meg a németek hősies…..
Azért mert valaki nem az NHL-ben játszik, még lehet nagy játékos. Csak az idő fogja megmondani, hogy a fiatalok megtanulták-e a leckét, értékelte Chris Mason, a kanadai válogatott kapusa csapata kiesését. Az orosz kapitány szerint az volt a legfontosabb, hogy lelkiekben sikerült…..
vadas knédlivel 2010.05.21 14:41:28
@PeDro: Persze, mi az nekik, puszta heccből hozták el az utóbbi két évben az ezüstöt, 2007-ben pedig az aranyat. És most nem a keretről van szó, egyszerűen hülyeség ez a "Kanadaiak csak poénból járnak VBre" hozzáállás.
Most kicsit benézték, legalább úgy fogják fel, hogy tanulni kell belőle.
vadas knédlivel 2010.05.21 18:27:49
@PeDro: csupán a "a VB-t sosem vettek komolyan a kanadaiak" felvetésedre reflektáltam. Említettem is, hogy nem a mostani "ójaj, hát ez a kanadai E keret" mizériára célzok, most se teszem, mert bevallom őszintén, unom már ezt az egész hisztit.
Annyi az egész, és csak annyi, hogy ha túltekintesz az idei VBn és olimpián, nem hiszem, hogy az jön le, hogy a kanadaiak tényleg annyira tojnának ebbe a tornába, mint ahogy állítod.

Ami pedig Fjodorovot illeti, értem én, hogy nem kell érte dicsérni, de én speciel nagyon felvidultam, amikor odasózott. Valóban, meg is kapta, ami jár érte, de tekintve hogy elég régóta nagy kedvencem az öreg, jól esett a kis szívemnek kivételesen ilyennek látni. És azt hiszem, Bikov is arra akart utalni a példájával, hogy ez a meccs olyannyira nem egy volt a sok közül számukra, hogy még ezt a vén rókát is elkapta a harci hév. :D
vadas knédlivel 2010.05.21 22:15:11
@Henry The Navigator: "Ha nem tudnám, hogy ki nyilatkozta és nem lennének benne az utalások, akkor is tudnám, hogy ezt egy orosz ember mondta. Igen egyedi és csupa szív, csupa érzelem és mégis kemény szavak." - Áhh, pont ugyan ez jutott eszembe a sorokat olvasva :)

@masterroofs: Köszönet és hála a fordításért, élmény volt egyben elolvasni az interjút.
A fiatal kanadai válogatottnak nem sok esélye volt a tökéletesen játszó orosz csapattal szemben. Az első harmadban még tartották magukat a tengerentúliak, de a menet végén Afinogenov megszerezte a vezetést. A második felvonásban előbb Dacjuk, majd Malkin volt eredményes, a…..
vadas knédlivel 2010.05.20 23:23:14
@spc87: szaros lesz ám a keze annak, aki túl sokat nyúlkál maga mögé. Majd tanulnak a dologból és akkor legközelebb nem kell ezzel takarózni.
Pályázunk a 2011-es divízió 1-es világbajnokság rendezési jogáért, erősítette meg a hírt a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára. Kovács Zoltán elmondta, a torna helyszíne a Papp László Sportaréna lenne Budapesten, a létesítmény vezetésével már tisztázták, hogy…..
vadas knédlivel 2010.04.26 18:08:07
@montipájton: Lehet azért az Arénában is szurkolni, csak akarni kell. Bár azóta se tapasztaltam ott olyat, de 2003-ban a románok elleni meccs alatt azért volt hangulat rendesen.
Pénteken este nyolckor Ljubljanában a becslések szerint 1000-1500 magyar szurkoló biztatja majd a magyar válogatottat, de lélekben az itthon maradt hokiszurkolók is ott lesznek a csarnokban. Az alábbiakban azt próbáljuk összegyűjteni, hol tudják kedves olvasóink közösségi keretek…..
vadas knédlivel 2010.04.23 16:07:45
@YNWA: Úgy néz ki, hogy olyan öten-hatan, felelőtlenül csak egy asztalt foglaltam. Ha nagy lesz a tömegnyomor, lehet hogy átmegyünk a Kármánba mi is.