Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Versenycsiga

0 bejegyzést írt és 222 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The but(t) girl Akcióba lendülök 2019.02.10 19:49:12
Drágám!   Tudom, hogy ma estére mozit terveztünk, és ugyan továbbra is kíváncsi vagyok rá, hogy Anne Hathaway-nek hogy áll a vásznon a kiszőkített haj, de ha te is olvastad a friss híreket a családvédelmi akciótervről, tudhatod: fordulóponthoz érkezett az életünk. Minden, ami eddig meggátolt…..
Versenycsiga 2019.02.11 09:53:40
@látjátok feleim szümtükkel:
Menj el Angliába és nézd meg, hogy ott mennyire könnyebben jutnak a fiatalok lakáshoz, aztán utána osszad az észt. Lehet, hogy négyszer nagyobbak a bérek, de hatszor annyiba kerül a lakás, mint itt, Ja, az nem számít, de zorbán.
Érdekes, én meg tudtam oldani a lakásproblémát, két gyerekkel. Biztosan fideszközeli lehetek én is, csak még nem tudok róla.
A Wizz Air régi vendég a Homáron, az Erstének meg mostanában, mintha bérelt helye lenne, ezúttal közös alkotás született. WizzAir-Erste hitelkártya csapda (gerinctelen reptéri üzletkötővel) Tisztelt Tékozló Homár szerkesztőség, A történetem egy születésnapi ajándék római repülőút okán…..
Versenycsiga 2017.04.30 08:16:32
@Gipsz Ferenc: 150.000 pont körül állok a hitelkártyán, 2.5 év alatt. Még 100.000 és van egy iPad-em, ingyen.
Ennyit az ökölszabályaidról.
Reflektor Népszavazást Paksról! 2017.02.24 14:50:58
    Az olimpia megrendezése becslések szerint mintegy 3000 milliárd forintba került volna, nagyságrendileg annyiba, mint amennyibe a paksi atombővítés fog fájni. A két projektet abból a megközelítésben is párhuzamba lehet állítani, hogy mindkettő évtizedekre határozza meg Magyarország sorsát. Sőt,…..
Versenycsiga 2017.02.25 15:28:19
@Janossz: mindig megtiszteltetés egy takarítóval... Ja nem... tánctanárral beszélgetni.... gondolom, nem érsz rá, készülsz a szigorlatra...:)
Aztán csak ügyesen!:)
Versenycsiga 2017.02.25 15:41:36
@illaim: anyád mondta, hogy egy átbulizott éjszaka után te születtél és sokat gondolkodott, hogy Bélának fog téged is elnevezni.
Csak innen jutott eszembe, buzika.
Versenycsiga 2017.02.25 15:46:04
@Janossz: ah, értem. Ezt akkor tanultad, amikor a sitten kötelezően tánciskolába kellett járnod? A rúdtáncosoknál már elfogyott a hely, köcsög?
Földi Lászlót folyamatosan „szakértőként” aposztrofálja a közmédia, pedig már többször bebizonyosodott, hogy hülyeségeket beszél. Amikor éppen nincs semmi különösebb üzennivalója a Fidesznek, akkor beküldik a „szakértőjüket”, aki minden adásban leszögezi: Európát megtámadták a menekültek.  ..
Versenycsiga 2016.12.28 22:12:56
@morpho: van az úgy, hogy nincs mit válaszolnod, mert nincsenek érveid. Belinkeltem egy rakás anyagot ellenérvet, erre most előadod itt a nagyképűt..:) Szokásos libbant módszer ilyenkor futásra venni a dolgot a "Jáááj, annyira nácik vagytok, hogy nem is állok szóba veletek" felkiáltással. De hát ilyenkor jókat mosolygok rajtatok, hogy kb ennyire szánalmas senkik vagytok, hatalmas pofával.
Egyébként meg morpho: Nem vagy te egy kicsit kapdbeafaszom? Dehogynem.
Versenycsiga 2016.12.29 08:28:05
@$pi$: akkor se fog. Tudod mi lesz a reakciója? Masszív orbánozás, ahol vagy azért ajvékol, mert a zorbán nem védte meg vagy azért mert a zorbán miatt támadtak a terrorista-faszkalapok.
Ha feljebb visszaolvasol, van még olyan liberrált idióta, aki szerint nincs NGZ Európában... ezekkel nem lehet mit kezdeni.
Versenycsiga 2016.12.29 08:38:30
@morpho: látod, hülyegyerek, igazam van, mint mindig: elfogytak az érvek, jön a személyeskedés. Ez vagy te, meg a hozzád hasonló értelmi fogyatékos ballib haverjaid.
Egyébként szilveszteri parti lesz nálam, várlak szeretettel. Lesz három srác is a vendégek között, akik a déli határon teljesítenek szolgálatot. Gyere el, beszelgess velük, ne a Földes-féle zsindexes szarokra rejszolj. Ők majd mesélnek neked sztorikat, olyat is, amit a zsindexen nem olvashatsz. Persze reményeim nincsenek, hogy fel is fogd, mi is a valóság körülötted.
Aránylag sokat vásárolok online. Koncertjegyet neten, parkolást, miegymást SMS-ben. Ma ismét felkúrta az agyam a kényelmi díj. Igaz, a szolgáltató kiépített egy informatikai rendszert, bankkártyás fizetéssel satöbbivel, de ez azért (nagyon) jó neki, mert nem kell irodát fenntartania, ahol az…..
„… et omen quidem dii prohibeant, ceterum in ea tempora natus es quibus firmare animum expediat constantibus exemplis.” (Cornelius Tacitus: Annales, XVI, 35) Adja Isten, hogy minden kétséget kizáróan bebizonyosodjék, tegnap Ankarában és Berlinben „csak” egy-egy „szokásos” iszlamista merénylet…..
Hamar körbement a világon az a videó, amelyben a magyar külügyminiszter összeszólalkozott a BBC riporterével a no-go zónák létezése kapcsán. Az angolok felháborodtak és hevesen tagadták, hogy volna ilyen Londonban. Körbejártuk a kérdést mi is...
Versenycsiga 2016.09.25 22:32:46
@Wilson11:
Ebben a pillanatban is itt, Londonban vagyok, Park Inn Hotel, Heathrow mellett. Iszogatunk kollégákkal. Feldobtam a témát (pár sör kellett hozzá, hogy oldódjanak a gátlások) angol barátaimnak. Tudod, mi az itteni álláspont? Azért léptek ki, mert elegük lett az angoloknak abból, hogy megint egy német akarja diktálni az irányt és egyébként is: aránytalannak érezték a közös kasszához való járulást. Ezt úgy mondják a srácok, hogy ők maradáspártiak, csak jelzem.
Azt mesélik, hogy amikor ment a kampány, a maradáspártiak megkérték Junckert, Merkelt, Schultzot és valamelyik negyedik faszkalapot is, hogy ugyan ne jöjjenek már ide kampányolni, mert csak olaj lesz a tűzre.
Egyébként a másik az volt, hogy azt az ígéretet kapták, hogy azt az összeget, amit az EU-ba öntöttek, azt ezután az NHS-be fogják önteni, ha meglesz a Brexit. Aztán már tudni azt is, hogy ez nem így lesz.
A kérdés eldöntésében a 2011-es népszámlálás volt segítségünkre. Azt néztük meg, hogy hol él a legtöbb, gyermekeit egyedül nevelő szülő. Annyit még elárulunk, hogy a Közép-Magyarország régió értékéből csak Budapest kitesz 108 678-at  ..
Kész, takarodjon ki az összes arab Európából! És vigyék magukkal a törököket, pastukat, afrikaiakat, meg tudja az ég, miféle jövevényeket. Nincs tovább. Elég volt. (Szolgálati közleményként felhívom a figyelmet arra, hogy innen csak az olvassa tovább, aki nem ódzkodik a nyers megfogalmazásoktól,…..
Versenycsiga 2016.03.23 11:55:03
Mivel most már annyi mindenki ért a csokhoz, hogy még a hentesnél is elmagyarázták az anyósomnak, miért kellene minket egy harmadik gyerek legyártása irányába kapacitálni, mi is pennánkra vesszük vagy mi. Valójában persze szót sem érdemelne egy olyan ötlet, amelyet kitalálását követően azonnal meg…..
Versenycsiga 2016.01.27 22:18:55
@tip: gondolom akkor a vég nélkül fizetett, c tipusú segélyek ellen is felemeled a szavad.
Mi kérünk elnézést, de borzasztó depisre sikeredtek idei évértékelőink. Mint minden év végén, most is azt játszottuk, hogy a blog két állandó szerzője egymástól függetlenül leírja gondolatait az adott évről, de rossz olvasni a másikét. Adja isten, hogy rosszul lássuk azt,…..
Duma van! De Block 2015.12.03 14:47:36
Maggie De Block már egy 2014-es bejegyzésben szerepelt a blogon, mert kapott hideget-meleget, miután ő lett az új belga egészségügyi miniszter. A magyar kommentelők és megmondóemberek természetesen már akkor is megcsillogtatták az intelligenciájukat, de ami most történt, az simán…..
Két hete rengeti az olasz közvéleményt az a botrány, amiről a büdös életben nem hallottam volna én sem, ha nem akadok rá egy angol nyelvű összefoglalóra, és amely sem a hazai, sem a nemzetközi média ingerküszöbét nem érte el. Pedig elég kemény történetről van. Talán a…..
Versenycsiga 2015.10.10 09:51:14
@Gringo: majd lesz szép csokibarna kisöcséd is, ha a kedvenceid betévednek anyád fatornyos falujába. Nézd a jó oldalát: life is so colourful.
Ez nem lesz egy népszerű írás, de kötelességemnek érzem lejegyezni. Emlékszünk még a Charlie Hebdo nevű francia szennylap körüli történésekre? Remélem azért még nem volt olyan régen, amikor pár agyament terrorista lemészárolt majdnem egy komplett szerkesztőséget. Akkor…..
Versenycsiga 2015.09.13 09:54:16
@alfacharlybravo:
Nyilván a cigánygyerekek, akik agyonverték a mozdonyvezetőt, ők a csupaszív-szeretet jegyében tették, ezért is nem volt az eset hírérték.
Versenycsiga 2015.09.13 10:24:28
@alfacharlybravo:
Nem nézek ATV-t. Bőven elég az Indexet olvasni, amiből folyik a balliberális elfogultság.
Versenycsiga 2015.09.14 07:45:55
@igazi Ténytár:
Ha már szeretett vezéred emlegeted: gondolom, akkor nem habzott ennyire a szád, amikor random tüntetők szemét lőtték ki a pribékjei.
Valahol örülni kéne, hogy a mértékadó európai lapok és politikusok soha nem látott mértékben keltek ki a hétvégén Viktor ellen. Az a gerinctelenség és embertelenség, amit tanúsított, mára minden eddiginél elszigeteltebbé tette Európában. Szerencsére a lapok többsége…..
Versenycsiga 2015.09.07 15:14:11
@deneskata:
Taníts még, kérlek!
Mutasd már meg, mit kellene tennie a kormánynak a schnegeni egyezményben leírtak betartásához? Ha nem kerítés, akkor mit kellett volna tennie? Bypassba rakni az M5-M0-M1 vonalat? Vagy mit?
Versenycsiga 2015.09.07 15:36:07
@high up!:
"2. MAGA AZ EU MONDJA, HOGY AZ APJA FASZÁT VÉDJE MEG ORBANESZKU, DE NE AZ EU-t. Tüntesse el a kerítését és hagyja békében bejönin a menedék kérőt!"
egy forrást erre plíz, hogy hol kérik meg Orbánt arra, hogy mindenkit engedjen át. Mutasd meg, ahol a schengeni határ védelmének leállítását kéri bárki.
Biztosan nem hazudsz, csak az lehet, hogy valamiért én nem találom...
Versenycsiga 2015.09.07 15:42:45
@deneskata:
Rendben. Mit csináljon Orbán? Tegye bypassba a határt? Vagy mit?
Ha ezt teszi és boldog-boldogtalan bejön a schengeni zónába, akkor milyen eszközöket kellene -szerinted- alkalmazni a biztonsági kockázat csökkentésére? Esetleg nem lenne okosabb lezárni mégis a schengeni külső határt és a görög területekre irányítani több pénzt, segítséget átmeneti és élhetőbb menekülttáborok létrehozására? EU-s szinten - és nem a görögökre bízva - a menekültstátusz elbírálását? Apropó, görögök. Ők, amikor regisztráció nélkül nekiindították a menekülteket Európának, nem szegtek meg pár szabályt ezzel? Nem látom, hogy őket bárki is elmarasztalná ugyanazért, amiért minket.
Válaszaidra és magyarázataidra nagyon kíváncsi lennék.
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt…..
Versenycsiga 2015.08.06 16:45:05
@TGabi:
Teljesen igazad van. Csak sajnos a ballibek az orruk hegyéig se látnak. Most olvasom Hollebecq könyvét, a Behódolást. Kötelezővé tenném a menekültimádók között. (Egyetértek, hogy segíteni kell a menekülteket, de akkor miért nem az origóban akarjátok ezt tenni? És a menekültek miért nem az Emirátusba, Szaúd-Arábiába akarnak menni? Miért a keresztény, bár inkább ateista Európába?)
És mit fognak a ballibek csinálni, ha egy muszlim párt fog nyerni és bevezeti a sariát? A ballibek fognak majd a legjobban nyígni.
Röszkén és környékén járt a TV2 és hanghibás mikrofonja, annak a végén meg Váczi Gergő, a Vujity Trvtko-díj Frei Tamás-szalagos nagykeresztjét érdemlő riporter, a téma persze az ördögi migránsok, akik egy éjszaka alatt ösvényt taposnak ki maguknak a határon, elhajigálják…..
Egy dolog, hogy valahol sok pénz van, az viszont a másik, hogy ebből kik, és milyen arányban részesülnek. A nemzetközi tőke egyik rendszerváltás utáni legkészségesebb magyarországi szállásmestere, Orbán Viktor diadalittasan jelentette: „Magyarország egy nagy korszak…..
Versenycsiga 2015.05.18 08:21:37
@conchita:
Ha. Ha. Ha. Jól szétröhögtem magam. Szerintem te vagy a hülye. Szerinted Simlicskának hogy jött ki 4 milliárd / kilométerre az M4 építési költsége? Az majdnem 200kHUF/négyzetméter. Ennyiért házat is lehetne épiteni. Beszélgessünk erről is?
Amíg megy a huza-vona arról, hogy pontosan melyik útszakaszok lettek fizetősek, újra ingyenesek esetleg többször fizetősek, körbenéztünk, hogy melyik ország hogy intézi hasonló ügyeit a környéken. Elöljáróban annyit, hogy ha svájciak lennénk, az éves autópályamatrica 1200…..
Novi Pazarban, a szerbiai muzulmánok fellegvárának, Szandzsáknak a legnagyobb városában a pénteki imádkozás után ötezren vonultak az utcára,  Mohamed prófétát éltető transzparensekkel és Allah Akbar-felkiáltásokkal. Irfan Malić helyi imám tartott beszédet. Elmondta, hogy az…..
Az elmúlt napokban több optimista cikket olvastam, és kiábrándultam a tüntetésekkel kapcsolatban. Vannak, akik a rendszer végét sejtik a megmozdulások mögött, míg mások csak legyintenek az egészre, mondván, ez volt 2012-ben is. Szerintem a helyzet ennél bonyolultabb, és még nem…..
Versenycsiga 2015.01.06 10:09:09
Olvasgatom a kommenteket, hát mit mondjak... Egyik-másik olvtárs ne menjen diplomatának, mert másnap háborúban fogunk állni az adott országgal...
Például maximum eu no oroszok. Oszt mé?? Az orosz piac méé fáj neked? Hogy ne menjek messzebb, ennek a kormánynak egy kibaszott jó ötlete volt: a Paks2 az oroszokkal. De hát ez a tízmillió erősáramú villamosmérnök országa, itt mindenki megmondta, hogy az nem jó. Csakis a zöldenergia. Persze... Majd külön topikban erről is beszélhetünk.
Azt se kéne elfelejteni, hogy kinek a megrendelésére dolgozott a 4 mancs nevű csürhe, hamisított bizonyítékokkal. Melyik ország termelőit is kellett ezzel védeni...? (Persze azt se szabad elfelejteni, hogy volt itt egy LiBajnai is, aki szintén sokat tett ezen iparág kinyírásáért....)
Ettől függetlenül az eu valóban nem rossz és ha már beléptünk, akkor nem kellene kilépni, ezt feljebb páran indokolták, miért. Viszont a jelenlegi helyzetben a keleti nyitás sem elvetendő ötlet és Vityáék ezt eleinte nem is rosszul csinálták.
Privát véleményem, hogy itt már nem Vitya vezet, ő csak a Fidesz fő szimbóluma. Az arc. A megmondóember. Itt már az öregek, a Kövér-Pokorni-Orbán őssejt kihalni látszik lassan-lassan. A fiatal suttyók, a szijjártó-lázár-arROGÁNstóni féle kivakaródzott parasztgyerekek irányítanak. Majd figyeljetek, hogy amikor nagy lesz a szar, az öregeket betámadják, mindent rájuk fognak és megújulást fognak követelni. Mintha MSZP idején láttam volna hasonlót.
A vicc az, hogy a Fidesz mellett mindenki kiállt volna, ha nem basztak volna ennyire szét mindent és ne a lopás lett volna a fő tevékenységi körük. Giroszász, rogán, szijjártó millió, közben megszorítások, újabb adók. Devizahitelesek átbaszása (ott még lesz egy pukk az idén, amikor az árfolyamgát lejár....). Érdemes körülnézni a külügy háza táján is, hogy ez a kis takonyfejű szijjártó mekkora kuplerájt csinált. Évek, mire rend lesz újra.
A Jobbik meg jön fel, ha tetszik, ha nem. Lehet kulázni ezért, csak azt is látni kell, hogy van ám vidék is, ahol bizony súlyosabb a helyzet (főleg a közbiztonság szempontjából). És a Jobbik megállításához nem is bonyolult a recept: lopások megszüntetése, az eddigiek kivizsgálása és elszámoltatása, a vidék közbiztonságának helyreállítása de legalább javítása, a cigánykérdés enyhítése. Pont.
Szóval nem árt, ha megvan a társadalom szignifikáns részének a bizalma, ha nagyot akarunk álmodni.
Pedig nagyon nem kéne annak lennie. A történet úgy kezdődött, hogy a hvg.hu feltett pár kérdést az MTVA-nak azzal kapcsolatban, hogy mégis, hogyan kerülhetett a tartalomszolgáltatási igazgatói posztra az a Pap Dániel, a Jobbik egykori méádiapolitikai kabinetfőnöke,…..
Versenycsiga 2014.07.23 08:28:22
@sixx: emlékszel a 2007-es történetre, amikor a Press felirat az újságíró kabátján nem látszott teljesen, csak a két s betű és ti csináltátok belőle egy SS című képet? Aztán ott még a hamisítás gyanúja is rajtatok volt, de a biróság nektek adott igazat. (Pedig a hülye is észrevette, hogy manipulálták a betűket)
Ha már kérdezted, eszembe jutott. Most mi leszek? Jobbikos szarkupac vagy fideszseggnyaló?