Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Samara Morgan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Léteznek olyan emberek, akiknek gyakorta fáj az élet. Akik hosszasan képesek a söröspoharuk mélyére merengve azon filozofálni, hogy mennyire más lehetne minden. Akik órákon át ecsetelik a barátnőiknek, hogy mi és hogyan rossz éppen az életükben. Akik talán azt is elmondják, hogy…..
Az igazságos világba vetett hit a szociálpszichológia egyik leghíresebb fogalma. Azt jelenti, hogy az emberek jelentős része meg van győződve arról, hogy a világ egy alapvetően kiszámítható és leginkább igazságosan működő hely. Talán első pillantásra ez a hit nagy…..
Samara Morgan 2018.02.09 09:15:49
@vajdasagi: Szia, a világ jó hely, ezt úgy érted, hogy a te világod, amit szubjektívan megélsz? A környezeted? Borsod megye? Magyarország? Nem teljesen tiszta mire gondolsz.
Na ehhez mit szóltok?..
Samara Morgan 2016.02.16 09:18:08
A stressz az egyik olyan pszichofiziológiai fogalom, ami szélesen elterjedt a köznyelvben. Sokan tudni vélik, hogy mi is a stressz, és azt látom, hogy mindenkinek precíz személyes definíciója van a stresszről. Az is megfigyelhető, hogy a stressz egyfajta mumus, ami leselkedik az emberre,…..
Samara Morgan 2016.01.05 11:06:43
@Kishableany: Sajnos nem sikerült megértened miről szólt a cikk, ami kicsit lehangoló, mert nem véletlenül van pontosan így megfogalmazva. Az előítéletes személyeskedés inkább pökhendi beképzeltségről és további hozzá nem értésről tesz tanúbizonyságot. Ne add fel, én azért megmosolyogtalak, nem veled, téged.
Ennek semmi értelme, csak a második felétől lesz kicsit viccesebb, tehát PONT JÓ B) ..
Samara Morgan 2014.10.17 13:47:15
Marilyn Manson - Born Villain(Cooking Vinyl Records) Úgy hozta az élet, hogy Slash és Marilyn Manson új lemeze egymás közelében jelent meg, így hát aki a rockzenével az átlagnál kicsit elmélyültebben foglalkozik, vélhetőleg mindkettőt meghallgatta legalább egyszer. Nyilván a…..