Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Fleto

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tesco Express pénztárosa ugyan belátta, hogy ha nem stimmel a gépben szereplő és a termékhez kiírt ár, akkor azt nekik ellenőrizni kell, a dühös boltvezetővel történt egyeztetés után mégis úgy alakult, hogy D. csak a magasabb áron tudta elvinni a kolbászt. Gondoltam megosztom…..
Mr. Fleto 2010.04.23 08:51:48
Nahát-nahát gyönyörű országban élünk.
Szólásszabadság és törölt kommentek egy blogon. A lényeg hogy kivájjuk egymás szemét.Tipikus magyar blog tipikusan magyar emberekkel.Rengeteg helyen próbálkoztak nálam is hasonló dolgokkal.Például a tizezresbol ezresekkel adott vissza és egyiken már nem volt jel.
Fordítva adta hátha nem nézem végig majd elnézést kért.Mert végignéztem.De ha nem teszem lehet felrakni a polcra a többi mellé.
A lényeg az hogy lehet az Tesco vagy bármi cég ők a haszonból élnek.Átlehet menni a konkurenciához a túloldalra és lehet figyelni a zárva táblát.Versenyhelyzet van?! Vagy mégsem?Vegyük a kábeltévé szolgáltatókat. 3 fő szolgáltató a versenyhelyzetben szépen felosztotta az országot és óriási választási lehetőségek között "választod azt ami van" vagy elmehetsz, mert el lehet menni.
A gyűlölet továbbra is eluralkodik és a balga magyar ember hagyja is ezt.
Bizony ha annak idején nem volt apuci anyuci a kondérnál most a porontyok isszák a levét! De lehet változtatni.
Mielőtt bárki bármiről blog topicot nyit jobb ha belegondol hol és mit csinált,mikor tett jót vagy rosszat embertársaival.Nekem jó érzés volt mikor egy korrekt kiszolgálásnál , többet fogyasztva mint ahogy a számlán látszott szóltam a pincérnek hogy 900ftal kevesebbet számoltak. Minenhol amikor valamit cselekszünk a "jó érzés"-en van a hangsúly.Én gyakran járok tesco-ba,
nem vagyok milliomos és a hangulatom mindig jó. A hiperben például a zenére táncolni is szoktam a testvéremmel.(már 30-on tul vagyunk) Ha valami nem tetszik lehuzom az árvizsgálón és kiadja az árát,vagy visszarakom vagy elviszem. A fent emlitett boltban is sokszor jártam és csak jó tapasztalatom volt eddig. Egy biztos ha 299 volt kiirva nem adhatják el más áron a terméket, lehet ez bármilyen cég.Az alkalmazott hibázott de úgy látom kedves ge te sosem szoktál és mindig kerested az utcán talált 10ft os gazdáját!

Lehet törölni a hozzászólásomat vagy akár elolvasni is utobbit köszönöm.