Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lupibt

16 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
3M9332+ FFP3 és 3M9322+ FFP2 maszkok raktárról elérhetőek! Kattintson a termék nevére, a webshopban való megtekintéshez, valamint megrendeléshez...
3M_8810 FFP2https://lupibt.hu/spd/3M_8810/3M-8810-FFP2S-RESZECSKESZURO-FELALARC-240-DB-KRT-G3M_9332+ FFP3 https://lupibt.hu/spd/3M_9332-/3M-9332-AURA-FFP3-RESZECSKESZURO-FELALARC-120-DB-Kmaszkok érkeztek raktárunkba. VALAMINT   Akciós áron a kézfertőtlenítő szappan, most csak br. 5000 Ft / 5…..
3M 5925 P2 előszűrő betét   Használható:3M 6000 és 7000 sorozatú félálarcok szűrőihez. Rendelje meg itt:https://lupibt.hu/spd/3M_5925/3M-5925-P2-RESZECSKESZURO-80-DB-KRT-G..
Lentebb olvasható a 3M közleménye, melyet változtatás nélkül közlünk: Tárgy: A koronavírus-betegséggel (COVID-19) összefüggésben egyes 3M termékekelérhetőségeivel kapcsolatos információ frissítéseDátum: 2020. március 30.Tisztelt Partnerünk!Amint az elmúlt héten láttuk, a kormányok és a vállalatok…..
Jó hírünk van! A mai napon nagyobb mennyiségű szűrőbetét, illetve kombinált szűrőbetét érkezett raktárunkba, mely azonnal kiadható. A nem szakmai célú felhasználók részére a maximálisan vásárolható mennyiség 5 pár, azaz 10 darab. Amennyiben Ön szakmai felhasználó, és nagyobb mennyiségre van…..
  Tisztelt Partnereink!  A járványhelyzet miatt több változást is kénytelenek voltunk bevezetni. Ezen intézkedések mindannyiunk megszokott üzletmenetét felborítja, viszont jelenleg nincs más választásunk.A személyes áruátvétel lehetősége a fertőzésveszély miatt átmenetileg felfüggesztésre került…..
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk minden partnerünknek! December 21. és január 7. között mi is elmegyünk egy kicsit pihenni, így csak az alábbi napokon lesz kiszállítás, és csomagfeladás: December 27., csütörtök. (Rendelés leadási határidő: December 26., 11:00) Január 3.,…..
Tisztelt Partnereink!Rég nem jelentkeztünk, viszont most fontos közleményünk van:Önkormányzatunk úgy döntött, hogy átszámozza Tárnokon, a Dózsa György utat. Ennek megfelelően házszámunk a korábbi 49.-ről, 93.-ra változik. Földrajzilag természetesen maradunk a korábbi helyünkön, csak és kizárólag…..
Kedves Partnereink!2018. augusztus 17. és szeptember 10. között Balázs szabadságon lesz. Természetesen ez idő alatt sem zárunk be teljesen. Átmeneti késedelem előfordulhat az árutovábbításban, ezért megkérünk mindenkit, főként végfelhasználó partnereinket, hogy a megrendeléseiket a megszokottnál…..
Az Érdi Mentőállomás dolgozói számára szervezett gyűjtés sikerrel zárult, pénteken lehetőségünk volt átadni a 25 pár munkavédelmi bakancsot. Alábbiakban azok névsora akik a felhívásunkra reagálva támogatták az akciót (abc sorrendben):Bán BeatrixBC-Cars Kft. http://bccars.hu/Beke Péter…..
Hamarosan itt a jó idő. A Napot mindenki szereti. Jót tesz a közérzetnek, mozgásba hoz, lehetővé teszi a szervezet számára a D-vitamin előállítását, amely nélkülözhetetlen a kalcium-felszívódáshoz, hozzájárul a melatonin nevű hormon szekréciójához, amely az alvásért és közérzetért felelős. Ezek…..
Tisztelt Partnereink!Gyártási problémák miatt a 2539 és 2540 cikkszámú AWI hegesztőkesztyű helyett az alábbi terméket értékesítjükSANDERLING WELDERElérhető: 8, 10, és 11-es méretben. TERMÉKADATLAP MEGTEKINTÉSE..
A munkavédelemnek két területe van: a munkabiztonság és a foglalkozásegészségügy. A munkabiztonság a munkakörülmények és a munkavégzés szabályait határozza meg, ill. ezek betartását ellenőrzi. Feladata a balesetek megelőzése, a bekövetkezett balesetek kivizsgálása, intézkedések, hogy abaleset ne…..
Szabó Győző közreműködésével készült az a két animációs oktatófilm, melyet a napokban mutatott be az MGYOSZ az egészséges munkavállalókért és a biztonságos munkahelyekért indított nemzetközi projekt keretében. Az építőipar és a szállítás-raktározás leggyakoribb balesetveszélyes példáinak…..
A közelmúltban partnereink számos alkalommal szembesültek azzal, hogy a megrendelt plum utántöltőkhöz nem elérhetőek az adagolórendszerek, illetve szükségtelenül hosszú a várakozási idő. Szerencsére ez már a múlt! Nálunk elérhetőek az adagolórendszerek rövid szállítási határidővel, kedvező áron!A…..
LUPI Munkavédelem Indulás! 2018.03.20 21:18:35
Üdvözöljük meglévő és leendő partnereinket blog.hu-s oldalunkon! Ezen az oldalon közvetlenebb formában tájékozódhatnak cégünk újdonságairól, híreiről. Webshopunk címe:http://lupibt.huÜgyfélszolgálat (9-18h hétköznap):info[kukac]lupibt.huBalázs (30) 234-4541Gusztáv (30) 832-4760..
Attilának nem tűnt fel, hogy egy Shell-kúton félárat fizetett az autópálya-ematricáért, minthogy a pénztáros véletlenül motoros verziót ütött be, így a következő napokban kétszer is megbüntették. A befizetett 27500 forint visszatérítésére kérte az ÁAK-t, akik viszont egy…..
Ender kénytelen lesz másik ingyenes tárhelyszolgáltatót keresni, mert a Newhostingnál már csak a saját futtatású domaineknek szeretnének szolgáltatni.Hát, nem is tudom, mivel nem vagyok fizető vásárló, nyilván nem is sérül semmi jogom és amit csinálnak az okés, csak mérges…..
Videó eltűnt, de itt hallgatható amennyiben nem bírnád nélküle!Köszi Вицушка!..