Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kapalika

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
így néz ki egy formális, terített asztal A minap feltűnt nekem, hogy egy csomó barátom rosszul tartja a kezében a kést és a villát. Aztán az is, hogy ha egy fomrális vacsorára vagyunk hivatalosak, néhányan kétségbeesve nézik az evőeszközök, tányérok és poharak hadát. Nem…..
Jó magyarok nem kölcsönözhetik ki könyveiket egy olyan intézményből, melynek nevét egy kommunista adja. Szabó Ervint felejtsük el. Bűnös. Pontosan miért, nem tudom, de legyen annyi elég, kommunista. Nem érdekel, hogy ő építette ki a közkönyvtár-hálózatot vagy ő honosította…..
addict A legjobb Youtube kampány 2010.09.03 08:00:00
Nem túlzás azt állítani, hogy ez az utóbbi idők egyik legötletesebb kampánya, amit a Youtube-ra szabtak. Hasonló volt már nem is egy (legutóbb itt az addicton is volt szó az Expandables reklámjáról), de ilyen ötletes egy sem. Nem akarom lelőni a poént, ezért elöljáróban csak…..
Én pedig megragadnám az alkalmat, hogy sulykoljam: Holnap 16 órától nagyonnagygyűlés a Kossuth téren, illetve ma 16-22ig transzparens-, és táblakészítés a Király u. 39.-ben, minimális alapanyagokat hozzatok!szólj hozzá: megmérgezik a polgármestert!..
kapalika 2010.08.28 16:48:33
Még hogy csak Budapesten divat luxusautóval tilosban parkolni! A méregdrága autók tulajdonosai gyakran nem csak itt a Balkán peremén, de az évszázados arisztokrata hagyományokkal bíró Angliában is szemrebbenés nélkül a tiltott helyen állítják le autójukat. Vélhetően az idei…..
„Kapjátok be, gyíkok!”  A South Park alkotói, Trey Parker és Matt Stone a minap közleményben tudatták a nézőközönséggel, nem ők cenzúrázták a rajzfilmsorozat legutóbbi epizódját, hanem a Comedy Central csatorna, amely az Egyesült Államokban sugározza az immár…..
Tegnap már megírtuk, hogy a South Park 200., jubileumi epizódjában mutogatott maciruhás Mohamed próféta kiverte a kollektív muszlim biztosítékot, mert őt aztán ábrázolni nem lehet, sehogyse. Kissé érthetetlen a dolog, hiszen nem Mohamedet mutogatták az egyébként meglehetősen…..