Regisztráció Blogot indítok
Adatok
introverted22

0 bejegyzést írt és 737 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
introverted22 2019.09.27 13:57:00
@Thats What She Said!: Teljesen EKG a Helgával kapcsolatban.
Patrikék szerint Tibi változása Karola kirakásával kezdődött, onnantól már nem az igazi. De azt is elmondták, hogy a visszanézett műsorok teljesen mást mutatnak róluk (mármint mindenkiről), mint amilyennek ők élik/élték meg a dolgokat.
4.00-kor nem esett jól az ébresztő hangja, de aztán nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy éppen a 23. rész megírása jutott nekem osztályrészül, mert ez a szerencseszámom. Nem azért, mert ezen a napon születtem (nem a lófaszt nem), és még csak nem is azért, mert ez volt Michael Jordan mezszáma a…..
introverted22 2019.09.25 08:48:32
@masejtik: Azt azért sejted, hogy az olyan NŐk stabil párkapcsolatban élnek, és baromira nem céljuk egy ilyen művalóság showban megmutatni magukat. Pasikból is csak Gábort tudták felmutatni, aki helyes és normális volt. Ő volt az, aki az első perctől vállalható és kedvelhető volt, ráadásul jó volt ránézni. Az összes többi vagy az elején volt fax, vagy a végére lett az, vagy eleve az és nem is lesz másmilyen.
introverted22 2019.09.25 08:52:47
@Thats What She Said!: Szerintem viszonylag kevesen maradtak Tibi rajongók azután, ahogy az elmúlt kb egy hétben viselkedett. Ők, hogy Zsani egy irritáló nyafka picsa, de attól nem kéne vele úgy bánni, mint egy lábtörlővel. Én amúgy simán úgy intézném a párokat, hogy Tibi a végén menjen haza...
introverted22 2019.09.25 12:37:15
@Fredo78: Szerintem nem attól lesz valaki férfiatlan, hogy szeretni tud valakit, aki megbántotta. Ez nekem csak azt mutatta meg, hogy túl tud lépni a saját egóján. Akármikor elfogadnék egy ilyen pasit magam mellé. Sokkal több esze van, mint a bent lévő pasiknak együtt. Elengedte amikor menni akart, nem volt hisztisen féltékeny, pedig ő aztán tényleg full szerelmes volt, és ahogy néztem még most is az. Nnna kb ő az, aki megérdemli, hogy boldog legyen, és az hogy odamarna a sok bentinek, ha egyszercsak visszamennének Niával. Meg mondjuk az is be fog nekik marni, hogy ha vége lesz ennek a csodának, és ezek ketten még mindig együtt lesznek :)
Luna megérkezése volt a  nullás lisztbe való reccsenős belefingás: a titkosnak szánt, majd hangosan felolvasott üzenetekből kiderült, hogy Tícián szeme csillogni kezdett, amikor Pumped Gabo volt nője betoppant. Véletlen? esetleg hirtelen kijött allergiás reakció? Aligha, ez itt olyan csillogás, ami…..
introverted22 2019.09.24 13:35:33
@Grapy: Erik mindig úgy jár, hogy ő rajong, a csókot meg a többit meg más kapja. Lásd Nia Gáborral és most Andi Rajmival.
Az a baj, hogy annyira xarul van vágva, szerkesztve ez a műsor, hogy semmit nem kapunk belőle, amitől érthetnénk, hogy mi miért és hogyan alakult... Azt sem látjuk, hogy a kapcsolatok hogy válnak barátiból ellenségessé, majd újra barátivá. Csak azt látod, hogy egyik pillanatban még haverok, aztán rohadjon meg, aztán megint pacsi van... De hogy mi történ, amiből ezek lettek... hát az passz.
introverted22 2019.09.24 15:41:18
@bElannaTorres: Zsófi az a fajta ember, aki bárkit képes mocskolni, de rá senki ne mondjon egy rossz szót se, vagy világvége. Nem lehet mindenkit kedvelni, főleg, ha 24 órában össze vagy vele zárva. Ez nyilván alap. Aztán hogy ki hogyan oldja meg...az megint más kérdés. Zsófi azt hiszi, hogy TC mellett ő 100% biztonságban van. Pedig érik az a párcsere, ha így folytatja. És hát az eddig bemutatottak után kinek kellene Zsófi? KB senki felé nem nyitott. A csajok felé meg hiába, azok nem fogják benntartani a seggét, főleg mert a lányok közt nincs barátság, max látszólag. A fiúk nyitnak mindenki felé, sokkal jobban is tudnak boldogulni. És hát ez lenne a játék lényege, hogy mindig legyen B terv.
Üdv mindenkinek, aki még nem adta fel, hogy az Éden Hotelre egy kicsit is emlékeztető hangulatot csípjen el az eddig elég unalmas mederben, megfejthetetlen szabályok mentén csordogáló Love Islandben, beszállok én is a hogyvoltozásba. Igyekszem felzárkózni a csapathoz, de amikor nyaralás után…..
Először is elnézést a kései hogyvoltért, nehéz a munka és a semmittevés közti kényes egyensúlyt fenntartani, ma ez például nem is sikerült. Csapjunk is bele, IzomTibi kézisúlyzókból és gyertyákból csinál a fűbe egy szív formát, gondolom Schwarzenegger szellemét próbálja megidézni. Ez sajnos nem…..
introverted22 2019.09.20 07:34:39
@megvagyhadnagy: pedig én nem lennék meglepve, ha Helgának is Tibi lenne a veszte. Amúgy nekem Zsani igen kevés bárhonnan nézve, de Tibi parasztsága nem volt indokolt. És ez az oldala már a reggeli maradék evésnél is előjött. Lehet az a baja, hogy Zsani nem hagyta magát, és így keres olyat, aki könnyebb? Kezdi megmutatni a valós arcát?
introverted22 2019.09.20 10:21:29
@Rugdoll: nna de tudjuk, hogy kb ami marad alapon megy a dolog, ezért marad neki Alexa... Sztem sTrici-Zsófi, Erika-Andi, Tibi-Zsani, Helga-Gergő, Rajmi-Nia, új fiú-Alexa... Vagy, Erik viszi Zsanit, Tibi Helgát, Gergő Andit, a többi marad ahogy írtam... Kb ezt látom opciónak...
introverted22 2019.09.20 10:45:23
@AkkorlegyenPtr: Nna mondjuk ott egyedül Helga tudott normálisan reagálni, mikor lebaxta a többieket, hogy ki a faxt érdekel, hogy Nia megy vagy marad, itt Gábor egészségéről van szó... És jah, ha ez nem csak egy újabb szerkesztői kavarás, akkor maximálisan igaza volt.
Istenem gyerekek, ha nekem mégegyszer végig kell hallgatnom Lalit, hogy mostmár ne szavazzak arra hogy Ákos vagy Máté mellizma nagyobb-e, akkor jó eséllyel törnek felszínre különböző önpusztító mechanizmusaim, de minimum nagyon szeretném egy jól irányzott maflással leütni Lali fejéről azt a kurva…..
introverted22 2019.09.19 15:11:26
@AkkorlegyenPtr: Szerintem sajátokkal jöttek, mert Szilvi ruhatára jóval egyszerűbb volt, illetve Alexa is már nyafogott, hogy nincs a pirosnál jobb fürdőruhája, szóval sanszos, hogy sajáttal nyomulnak, csak Nia és Zsófi belenyúlt ugyanabba a bikinibe, ezért van abból kettő. Amúgy meg nem rémlik, hogy ruhaszponzort is felsorolnának bármikor, de lehet, hogy csak elkerüli a figyelmem, mert érdektelen...
introverted22 2019.09.19 15:15:17
@Theriad: A derékháj sztem alkati kérdés, nekem 80 kilós koromban sem volt jellemző, (fogyáskor meg gyorsan eltűnik még az a minimális is, ami volt) kolleganőmnek meg 40 valahány kilósan is van, és elég feltűnő is. .
introverted22 2019.09.19 22:39:35
@Cnere: Mondjuk most azonnal hova is menne? Gáborral a kórházba? Mert szerencsétlen ott lesz, ahogy mondta, szóval ráér pár nap múlva feladni és utánamenni... Ki tudja, lehet az lesz... Az lenne a legtutibb csavar a sztoriban :)
Álmomban a Love Islanden voltam, és marhára izgultam, hogy a gyerekeket ki viszi oviba, és vajon megmossák-e este a fogukat, és persze reméltem, hogy a férjem megérti, nekem most itt a helyem, és én nem a szerelmet keresem, csak úgy idecsöppentem, mert azért pihenésre mindenkinek szüksége van. A…..
Volt egy kis kavarás, hogy kinek, mikor mit, nem ragozom, amúgy is képregény jött volna. Enjoy...
introverted22 2019.09.16 14:55:16
@AkkorlegyenPtr: Karola azért csinálta azt, amit, mert Tibi mocskosul megbántotta, és ezek után keresett valakit, aki vígasztalta, ha csak arra a pár percre is. Tibi előadta, hogy hót szerelmes, aztán ahogy bejött egy új szőke, egyből újra hót szerelmes lett. Karola nem mondta, hogy odáig van érte meg vissza.
Ebben a játékban a fiúk azok, akik mind olyan nagyon szerelmesek lesznek. A lányok szeretnének azok lenni, csak valahogy nem megy. A fiúk elnőiesedtek a lányok meg elpasisodtak, és még a pasiknak ez nem gond, a lányok férfiakra vágynak, abból meg nem nagy a kínálat odabent (egy sincs).
Jah, Gábor nem ment volna bele, ha tudja, szerintem akkor abból előbb lett volna kavarás, a balhé se lett volna kisebb. Sajnálom, mert Nia jól járt volna vele, helyes, normális, és nem egy pszichopata, mint Erik volt. Talán egyszer bejön az a pasi, akitől az ő világa áll fejre és akkor biztos, hogy más lesz a helyzet. Ha Gábor mellette maradt volna, nem nyitott volna más felé... így kapott esélyt.
introverted22 2019.09.16 15:07:41
@Mate4182: Erik azóta pikkel Niára, mióta az nem lett belé szerelmes. Ha tudná, hogy Andika sem fog beleesni, és az mit mond a háta mögött, akkor hidd el, hogy Andikával is pont olyan gyökér lenne. Eriknek kb mindegy, hogy Nia mit csinál. Most kapott egy okot, hogy üvöltözhessen. Nem lett tőle jobb a szememben.

Az a baj, hogy a legtöbben azt nem veszitek észre, hogy Nia qrvára bizonytalan önmagával kapcsolatban, és ezt próbálja a legtöbb tettével leplezni. Nem olyan beképzelt ő, mint amilyennek hiszitek. Próbálja eljátszani a kemény csajt, de csak azért mert soha nem volt mellette olyan pasi, aki azt mondta volna neki, hogy állj le drágám, majd én ezt intézem. A legtöbb pasi behódol neki, és megint ugyanott van velük.
Erik előadta a macsót, aztán láttuk, hogy milyen...
Gábor kedves volt, de talán túlzottan is, és hagyta, hogy Nia azt tegyen amit akar, sosem tudta irányítani, mert nem egy domináns pasi, nem is próbált az lenni soha, így a döntések ismét Niára maradtak.
Ő lenne a legboldogabb, hogy ha végre átadhatná az irányítást másnak és megpihenhetne, de olyan pasi még nem sétált be a villába. Persze ezt velem is csak a sok év pszichológiai tapasztalat mondatja, anélkül én is csak érzelmileg nézném és valószínű egyetértenék mindenkivel, de így nem teljesen :)
introverted22 2019.09.16 15:15:21
@Nethooligan: Én azt gondolom, hogy Nia és Kitti van olyan viszonyban, hogy megbeszélték, nem volt az akkora meglepi neki.
Karola nem hazudott Tibinek, azt mondta, hogy szeretné megismerni Rajmit. Erre Tibi kifordult önmagából, ami Karolának is feltűnt. Nem mondta, hogy Rajmit választja, azt mondta, hogy még nem tudja. Részéről szó sem volt hitegetésről, ezért Tibi helyében én mertem volna Karolát választani.
Az egy dolog, hogy sokatoknak nem tetszett, hogy Karola nyitott más felé, mert hát a Tibi a favorit, de hazudni nem hazudott neki. Nem mellesleg én se szeretem, ha az ember befeszül, mert egy másik faxival beszélgetek... szóval jah, értem én hogy Karolát mi zavarta.
Bele is vágunk a közepébe, rapidrandi az új fiúval, Mátéval, aki akkora tuskó, hogy a láncfűrész lefulladna benne.  Hősünk újabb próbálkozást tesz a szekunder szégyenérzet magasabb szintjére emelésével, első áldozata MissHunAndi. Andi üdítően nőies jelenség az amúgy eléggé férifas viselkedésű…..
introverted22 2019.09.13 15:23:35
@bElannaTorres: Szerintem ezzel mindenki EKG, mert Máténak esélye nincs senkinél, Patrik meg legalább kedvelhető arc volt, még ha pasiként nem is volt igazán bejövős.
Nia a nagy szája ellenére nincs megelégedve magával. Hiába vett melleket, az önértékelési gondok attól még nem múlnak el, csak máshol kezdi keresni a "hibát". Amígy nem békél meg magával úgy igazán, addig senki nem lesz neki elég jó, mert nem velük van baja, hanem magával, csak rájuk vetíti ki.
introverted22 2019.09.13 15:45:55
@Brigante: Ezzel egyetértek, kb pont ezért is zárták ki. Tudták, hogy megnyerné, és azt is, hogy utána nem bírnának vele, mert menne a saját feje után. Mondjuk ezt Alekosszal is beszopták...
Amúgy ott akkor az is felcseszett, hogy pont egy Viki miatt repült Simon....
introverted22 2019.09.13 15:47:46
@szociál: Öööö, az a helyzet, hogy Axl nagyon sokat hordott Gunsos polót... Mondjuk neki jól állt :D
Rajmi és Kitti ébredésével nyitjuk a reggelt, Rajmi majdnem egészen sokáig gyászolta Karót, éjszaka már Helgát ölelte volna, de aztán meggondolta magát, hogy még korai, számol be a fetrengő lánynak, aki el van ájulva új párjától, és sokkal jobban bízik benne, mint Patrikban. Szegénykém, úgy hiszem,…..
introverted22 2019.09.12 11:45:36
@hereverő heverő: Izgalmasabb, meg minden, de hát ide azért jönnek, hogy szerelmet találjanak.. Ha szétbaxxák azokat akik beszerelmesedtek 2 nap alatt, akkor hogy lesz itt komoly érzelem? Mert hát itt az az elsődleges célja mindnek, nem a 20 misi.
introverted22 2019.09.12 13:36:17
@Nethooligan: Pont az fog kiesni, akit a szerkik ki akarnak szórni :D Szerintem tök mindegy, hogy hányan meg kire szavaztak. Nem ezen fog múlni :)
@Qqts: Én is Simonra szavaztam volna. Volt szerencsém egyszer a való életben is összefutni vele, pont olyan fura figura volt civilben is. Egy ideig a hogyvoltoknál is kommentelt és tök értelmesen lehetett vele beszélgetni, szóval valahol tényleg olyan volt, mint amit a VV-ben mutatott magából. Szerintem azért intézték úgy, hogy kiessen, mert nem tudták kontrollálni. A többi birkával ellentétben...
introverted22 2019.09.12 13:48:51
@Qqts: Most már gyökérkiállítást van csak a villában. Értelemmentes embereket raknak be, mindig kell egy meleg, egy nagyonműanyag, egy tuja jó pasi, egy roma, egy határon túli, és valakik, akik a műsorért kb azonnal dugnak. Ennyi a recept, és innen meg azt csinálnak, amit akarnak. Már nincs komoly, hosszan tartó pszichológia játék, már senki nem vár el tőlük igazán semmit. Már nem is próbálkoznak stream-el, mert vállalhatatlan lenne vágás nélkül az egész társaság. Igazándiból nekem Attila óta ott nem volt kedvencem. Ő viszont nagyon az volt.
Karola aggódalmas arckifejezésének látványára ébrednek a szigetszlesvilla-lakók ezen a reggelen, Rajmi még a csipát sem kente el rendesen a bal szeméből, máris támad - Hiányoztál - mert ez az érzelmes jó gyerek 12 óra ismerettség után már szarni sem tud egyet anélkül, hogy ne Karolán járna csepp…..
introverted22 2019.09.11 11:45:58
@hereverő heverő: lehet, hogy megint bedobnak egy pasit, hogy ismét 2 szingli legyen... bár azzal, hogy 6 pár lett, nincs már szabad szingliágy... Kíváncsian várom a folytatást :)
introverted22 2019.09.12 09:47:11
@Nethooligan: A szitu annyiban volt más, hogy Nia nem választotta őt, sőt, jelezte, hogy kár volt, és azt is megmondta neki, hogy nincs köztük kémia. Helga viszont választott, mert neki szimpatikusabb volt Patrik. Ráadásul eleinte úgy csinált, mintha lenne esélye valamire, aztán mikor ez a kis hülye beleélte magát, utána próbálta leállítani és elég bunkó módon. Arról nem beszélve, hogy Helga azóta is mocskolja a háta mögött. Nia nem tesz ilyet, és elég közeli haveroknak tűnnek, sokat dumálnak, "tematikáznak".
A szétfolyt csöcsű Izom Tibi szívecske formájúra vágja a sonkát, az akciós trappista sajtot, meg a ciprusi sága füstli virslit, amit reggeliként szervíroz is a pudvás seggű plasztik csajok és gyúrós józsik által hupákosra ült napozóágyon. És, ha azt hinnénk, hogy ez ide, a Szerelem Szigetére, a…..
A párbaj előtti napi wellness programon Reni megmeditálja a Szív Hídjai Felekezet tagjait. Adri úgy elengedi magát, hogy egyből bekönnyezik. Greg is lemegy alfába, de úgy, hogy épp csak a záróizmai nem mentek át totális nirvánába. Zsu, mert ő is ott volt a szeánszon, inkább elpoénkodta az egészet.…..
introverted22 2019.02.06 10:58:36
@VV Erőlegény: Radics azért repült mert egy tipikus bunkó volt. Ha nem lett volna az, még bent lenne...
introverted22 2019.02.06 11:04:52
@Sanda.Ipse: A szórakoztattak minket alatt azt értem, hogy úgy viselkedtek sima beszélgetésekben, feladatokban, hogy az számunkra szórakoztató volt. Alekosz egy idióta, de én jót röhögtem a baromságain. Nem csak akkor amikor feladat volt. Ugyanez volt Attila, ahogy kiadott feladat nélkül is csinálta a feszültséget.Ez az évad nem csak a feladatok hiánya miatt lapos, hanem emberileg is az. Elfáradtak, pedig hónapokkal kevesebb időt töltetenk bent, mint a régi szériások.
Bajusz hobbiszélerőmű Péter felel ma a hangulatért, amiből biztosan nem lesz hiány. Első körben a Rúdlény kűzd meg valamelyik ÉNB-sel, nem túl szemérmesen nehézsúlyúnak hívják.. Azon gondolkodtam, hogy Renin ez a fogvédő talán inkább javított, mint rontott optikailag. De aki…..
introverted22 2019.02.05 13:15:26
@,,: Hunor mindenkit megfektet, aki alákerül, de külsőre Zsu tetszik neki már régóta. Adrit azért dugta meg, mert kínálkozott a lehetőség, és neki igénye van a testiségre. Nincs ezzel semmi baj, ha van hozzá partner, csinálja csak. Nem úgy ment be, hogy kint várja a menyasszonya :)
introverted22 2019.02.05 13:24:06
@,,: Nem mondtam, hogy bejön, de nem is fogom emiatt elítélni, ahogy a nőket sem, mert ha szingli és normálisan tud viselkedni, akkor dugjon azzal, akit megkíván, ha abban a másik fél is partner. Vivikével is az volt a gond, hogy mindenkibe full szerelmes volt és ahogy az a valaki eltűnt, már mászott is a követekező farokra. Vőlegényt nem látta pár napig már beleült valakiébe, aztán az kikerült a villából, egyből ült bele máséba. Majd ment volna tovább, ha nem ért volna véget a karrierje a villában.
introverted22 2019.02.05 13:38:14
@,,:
@bElannaTorres:
Vivi önmagát szerelmesnek vallotta, és úgy ült bele több farokba, Hunor meg eleve csak a testi szükségletekre hivatkozott. Ha ebbe a másik fél belemegy, akkor belemegy. Ha nő csinálná ugyanezt, akkor azzal se lenne bajom. De a csajok általában mindig szerelemre hivatkoznak, és onnantól válik ellenszenvessé a történet. Én nem ítélem el azt, ha valaki szereti a szexet és csinálja bárkivel aki számára elérhető, csak ne hivatkozzon érzelemre, mert azzal elrúgja a pöttyöst... nálam.
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
introverted22 2019.02.04 13:24:35
@hereverő heverő: Volt az már fordítva is, mert mikor Hunor ivott, akkor Zsuzsu volt az, aki a tusolóban leállította, hogy inkább igyon vizet és feküdjön le, szóval volt ez már innen is, meg onnan is leállítva... Ha netalántán mindkettő iszik, akkor nekem ez még kérdőjel.
Greg gerinctelen, szóval megy nyalni rendesen, a kérdés csak az, hogy a többiek felnyitják-e Zsuzsu szemét. Jó lenne, ha az a pillanat is eljönni. Megnézném mit csinálna az a jellemtelen kétszínű gyökér, ha mind a 4 jel rákerülne :) Persze akkor megint Zsu lenne a hibás mindenért.
introverted22 2019.02.04 15:37:31
@mobilos perpetuum: NNa igen, Attila átlátta, hogy hogyan működhetnek dolgok, mikor kell és lehet beleállni valamibe, és mikor kell hátralépni. Nem volt ordernáré és harsány, mégis körülötte forgott az egész évad, csak nem olyan direktbe, mint ahogy a mostaniak csinálnák.
A sajnálat több évadban is hozott vissza embereket párbajról. Nem a nyerésig ugyan, de azért tovább vitték vele, mint kellett volna. De itt megint csak az jön a képbe, hogy az ideiek ezt a hullámot is túl hülyék meglovagolni... szerintem...
Hungarocell-táblákat megtámadós akciójelenettel indítunk, amelyben egyszerre fedezhetők fel a Kill Bill, a Linda-sorozat és bármelyik Bud Spencer-film kevésbé jól sikerült jelenetei, majd az egész önfeledt burleszkbe torkollik. Később, a romok tetején Greg azonosul a globális…..
Anikóval nyitunk, és én ma hiányolom a hangjából a szokásos huncutságot és a szeméből azt a kacér csillogást, amitől a hímnemű nézőközönség úgy érezheti, Anikó nekik személyesen üzeni, hogy gyere ide te tesztoszteronszagú férfiállat, nekünk nőknek pedig, hogy gyere, bújjunk a paplan alá, és játszunk…..
introverted22 2019.02.01 11:50:42
@Maximista vagyok: Azért írtam eleve úgy, hogy mind pasi volt, ezért a legtovább bent maradó női játékosokat tenném be velük. Érti kéremalássan?
introverted22 2019.02.01 12:49:05
@bElannaTorres: A lányokat csak tölteléknek gondoltam, hogy színesítsék a műsort és ha a fiúk befeszülnének, akkor tompítsanak kicsit rajta. Nnna meg feszkóforrások ők is, azért is kellenek oda :)
introverted22 2019.02.01 12:53:57
@mobilos perpetuum: A mezei kiválasztás is mindig 1 óra, mert mutogatják nekik, hogy ki milyen geci volt velük, aztán papírra vetik a dolgokat, aztán behozzák a táblát, aztán mindenki indokolgat...
  Egy vallomással indítom a mai összefoglalót: kicsit megtörtem, amikor Rúdlény rántottával teli pofával ugatott közel olyan minősíthetetlenül mint a Győzike a belevalóban. Igazán nyomasztó és negatív ember, talán VV Vera volt hasonló a realityshow-k történetében. Ennek köszönhető az eltűnésem, de…..
introverted22 2019.01.31 10:52:05
@Maximista vagyok: Nna arra én is kíváncsi vagyok. Mit fog mondani? Ugyanazt, amit eddig? Mert hetek óta csak ugyanazt ismételgeti. Előhozza, hogy sokat sír, meg sokat vág fancsali pofát? Azt hiszi, hogy nem látjuk? Ennek ellenére az egyetlen őszinte karakter a villában, mert sok faszsága ellenére ő nem igazán tud kétszínű lenni, mert az arcizmai sem engedik. A két majom meg őt színésznőzi, mikor ő legalább nem beszéli ki azt, aki a barátja, meg ha nyűgje van akkor kimondja, akkor is, ha aztán szarul jön ki belőle. Amúgy meg abban igaza van, hogy a sírás remek feszültséglevezető, nem feltétlen rossz dolog, egészségügyi szempontból sem....
introverted22 2019.01.31 11:01:47
@Sanda.Ipse: Tudom, ez teljesen egyértelmű volt. Már korábban is voltak hasonló gondolatai, csak akkor épp nem Zsu volt a célpont. Mindig is egy bántalmazó személyiség volt, csak a mérték volt ingadozó. Zsut talán pont a sírásai tartják egyben, mert a stresszt így ki tudja adni magából. És Adri is kimondta, hogy becsüli benne, hogy ilyen mocsok erős, mert ezt nem sokan bírnák, és ebben igaza van, mert ennél kevesebb miatt is mentek már haza emberek, vagy követtek el olyat, ami kizárásoz vezetett.
introverted22 2019.01.31 11:04:20
@csillagporszem: EKG. Pedig ő volt az egyetlen, aki tisztában volt vele, hogy nem kellett volna, és ezt nyilvánosan el is mondta, túl azon, hogy bocsánatot kért érte, csak azt épp sosem láthattuk.
Van ez a hülye feladat, hogy párban állva kell nevelniük egy-egy tojást a lakóknak, mintha mindegyikük gyakorló szefós lenne. A feladatnak megfelelően most családi portré készítés van soron. A nettó ki a faszt érdekel szegmensben Adri megmossa a tojás kis kukikáját, Reni és Kebab megállás és agy…..
introverted22 2019.01.30 10:53:24
@bElannaTorres: még mindig kérdés bennem, ha emiatt rákerülne Renire a lila, azt Hunor le tudná szedni, vagy erre az esetre nem él a szuperképessége??
introverted22 2019.01.30 11:17:03
@bElannaTorres: szerintem is, hacsak nem utána rakják fel rá, hogy Hunort megkérdezték és nemet mondott... bár az már túl átlátszó lenne... de az rtl-ből kinézem még ezt is.
Mondjuk szerintem kell nekik a show, amihez hozzájárulna a Renyhe-Süsü párbaj...
introverted22 2019.01.30 13:50:20
@moletty: Aurélió csak "bolond" de szerintem nem sunyi és rosszindulatú, minth Renyhe. Talán emiatt szerethetőbb karakter. Nem mondom, hogy nem idegesítő, mert az, de mégse Renyhe.
Ancsanap, helyes, egyre magabiztosabb műsorvezetéssel, feszülős gatya+valami basszal ékesített cipő lent, szürke felső, blézer fent és némi csöcskirakás, kell az. Azt halkan megjegyzem, hogy Ancsa egyre inkább emlékeztet engem a Punisher második évadának két szereplőjének szerelemgyerekére (Floriana…..
Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit…..
introverted22 2019.01.28 11:42:10
@Nyuszomuszo83: jogos, de ha már jót nem is, jobbat akarhatunk :D
introverted22 2019.01.28 11:52:36
@Nyuszomuszo83: Arra vannak a reklámok ;)
introverted22 2019.01.28 12:35:21
@Nyuszomuszo83: Ha nekem nőként elég az a 10 perc, akkor nehogymá az embernek ne legyen elég.
Nem indult jól a reggelem, mert kávé után kezdhettem rögtön azzal, hogy a rendőrséget kellett hívnom. A VV tegnapi adását elindítva ugyanis megrettenve tapasztaltam, hogy Péterünk ma nagyanyám kedvenc ünneplős blúzában dülleszt, mely csakis úgy kerülhetett hozzá, hogy betört hozzájuk és kilopta a…..
introverted22 2019.01.25 08:56:59
@VV Erőlegény: Az a baj, hogy szerintem most Roli lesz a kihívó, és tartok tőle, hogy túlgondolja annyira, hogy a végén Zsut fogja kihívni. Ez nagyon nagy hiba lenne. Renyhét tuti nem hívja ki, Greget és Adrit (le tudnák venni róla a kendőt ha nem akarnák hazavinni emlékbe azt a qrva szuperképességet) nem meri, mert azt hiszi, hogy ellenük nem lenne esélye, Hunort érthető okokból szintén nem, így marad Zsu. És ez lesz szerintem Roli veszte... Jobb lenne, ha Zsut a végére hagyná és pl egy Renyhét pattintana ki a villából, de nem ezt fogja tenni :( Ha viszont mégis, akkor nagyon kellemes csalódást fog nekem okozni ez a Rolifiú.
introverted22 2019.01.25 09:15:52
@VV Erőlegény: Részben igazad van, de azt ne feledd, hogy ahogy Zsu, úgy Roli is ellenfél nekik, és akkor már inkább egy látszólag szövetségest tartanak bent a buliban... Szerintem legalábbis.
Megintcsak szerintem azok, akik még ezek után is Reni és Greg táborát erősítik, már csak azért sem fognak Rolira szavazni, mert nem látják a fától az erdőt. Én sajnálnám, ha Zsú esne ki, meg azt is, ha Roli, mert azt a csatát lehetne a végére hagyni...
Már a keddi műsornál tartunk, de ma se lépünk sokat előre. A szerkesztők még mindig a párbaj utóhatásaira koncentrálnak, mi meg nem tehetünk mást, csak nézzük a nyomorultak részeg vergődését. Láthatatlan László kiesése egyébként borítékolható volt, hisz még a villalakók sem hittek benne, hogy…..
introverted22 2019.01.24 14:02:20
Tök nem idevág, de mégis, minek a rövidítése az EKG? Nem az elektrokardiográfiára gondolok, mert azt tudom, de most komolyan...
Hogy a témához is vakkantsak valamit... szerintem évről évre romlik a színvonal. A casting is xar már eleve, de amit kihoznak belőle az se javít semmin. Én régen nagyon szerettem nézni. A taktikusokat is bírtam, nekem pl Attila nagy kedvencem volt, a Kingás nyűglődéstől eltekintve. Simon is szórakoztató volt a maga kettyós módján (élőben is pont olyan volt, amikor véletlen összefutottam vele), de nyilván pont emiatt nem bírt vele a retek klub, így kirakták, pedig annál többért is bőven maradtak benn azóta is és azelőtt is emberek.
A mostani szériáról meg azt gondolom, hogy Roland korántsem elég okos ehhez a játékhoz, hiszen már rég fel kellett volna ismernie, hogy változtatnia kellett volna. Hunor igazából értékelhetetlen, Greg egy igazi gyökérré vált, Reni halálra idegesít. Zsu az hol idegesít, hol kevésbé, van mikor egész szerethető tud lenni. Sajnos ahogy korábban már leírták, Adri játszotta legjobban eddig a játékot.
Szerintem annak is köszönhető ez a lejtmenet, hogy egy fix korosztályt preferálnak, ott meg igazándiból csak ezekből lehet meríteni. Én a szerkesztők helyében bőven átgondolnám a generációs kilengések bevezetését, és azt is, hogy a feladatokat, meg a heti történéseket egy pszichológus (vagy egy egész csapat) magyarázza el egy külön műsorban. Érdekesebbé tenné a dolgokat.. szvsz...
introverted22 2019.01.24 14:10:51
@Nyuszomuszo83: ó basszus! Kösz!!. Ez így ebben a formában nem jutott volna eszembe, de csak azért, mert túlbonyolítottam a dolgot és mindenáron 3 szót kerestem, amiből rövidítve kijöhet... itt nem gondoltam VV-re mert korábban olyan helyen jött szembe, aminek köze nem volt a VV-hez, ezért nem kerestem összefüggést, de most hogy így mondod... :D
Lilian&Balázs: Balázs elárulja, hogy mindig is arra vágyott, hogy felkeljen előbb, mint az asszony, és reggelit tudjon neki készíteni. Minden egyes nap. Hagyok időt a női olvasóknak, hogy ezt feldolgozzák, esetleg hogy jelentkezzenek a második évadba. A pár ezután duplarandira megy egy baráti…..
Újra eljött a focimeccs és a rettegett tizenkettes karika, amitől mindig olyan az adás, mintha a villalakók folyton nagyokat csuklanának mondandójuk közben. Így a Csehov-drámákat alázó eseménytelenséget még Tivy aktuális Hulkká vedlése sem tudja feldobni, mert az ő dühöngése röpködő "csicskagecik"…..
introverted22 2016.10.21 08:55:38