Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nacsi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Panzej blogja Tavasszal 2013.02.19 13:52:42
Én úgy szeretnék megint fiatal lenni. Lobogó hajjal, hátizsákkal, mappákkal a hónom alatt, világmegváltó gondolatokkal a fejemben, megint, újra fiatalnak lenni. Érezni a rám nehezedő súlyosnak vélt gondok gondtalanságát, az értetlenkedést, mikor valaki kimondja a felelősség…..
Miranda barátnőm mindig tudja, mikor telefonáljon. És hogyan rúgjon úgy belém, hogy ne csak fájjon, de még meg is köszönjem.  Van egy hatodik érzéke, ami csalhatatlanul jelzi, ha megfelelő a pillanat, így aztán ma este, mikor a tegnap kézhezkapott bírósági jegyzőkönyv…..
Panzej blogja Kulacs 2012.10.17 00:14:11
Bár továbbra is nyakig a trutyiban, és most már nem is panaszosként, hanem alperesként éljük a hétköznapjainkat, azért mindennek ellenére kötelességemnek érzem elmondani, hogy talán-talán sikerült visszakapaszkodnunk egy kicsit az örvény aljából. Financiálisan mindenképp,…..
Panzej blogja Tudom is én... 2010.08.17 00:38:00
Én nem az a fajta vagyok, aki akkor lángol az ihlettől, ha rossz a kedve. Pont fordítva. Akkor esik jól az írás, ha jókedvű vagyok, ha gondtalan, ha ellágyult, esetleg mérges. Most tehát csak kötelességből rovom a sorokat, meg talán terápiás célból. Hátha segít ez a kiírósdi.…..
Fogalmam sincs, hogy most éppen a leghallgatottabb vagy sem, de nálunk a családhoz a három betűs zenei adó nevetgélős triója szokott szólni reggelente a rádióból. Hogy miért pont ők? Hát nem mondhatnám, hogy a tartalom miatt, viszont van pár érdekes rovat, játék, és…..
Panzej blogja Taposómalom 2010.04.21 11:17:00
Ütöm a laptop billenty űit a vasalódeszkán, és tudom, hogy megint elegem van. Megint torkig vagyok, megint elönt az életundor ahogy szétnézek magam körül, ahogy végignézek magamon, sajnálkozva, kívülről. Egy jó dolog van ebben az egészben. Ömlenek a szavak, rovom a sorokat…..