Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beachball

0 bejegyzést írt és 177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez történik, amikor Toronto békés lakosságát holni csipcsup G20 teadélutánok miatt nem engedik nyitvatartási időben vásárolni: Azt hittem, visszamegy és lefejeli a kirakatot, de azért így is vidám. (via Nerdcore). Elképzelhető, hogy azért féltek annyira a…..
Oiduft találta a történetet, amelyben a gödöllői Kis-Kastély étterem jóságos személyzete a toalettet kínálta fel szoptatásra. Amikor naiv anyuka ennek ellenére inkább a falnak fordulva, pelenkával letakarva merészelt szoptatni, felszólították, hogy hagyja abba:Gödöllő,…..
beachball 2010.06.28 22:13:08
@pupákos: Idővel nem lesz ez gond.
Jogod lesz hozzá.
beachball 2010.06.28 22:14:28
beachball 2010.06.28 22:16:01
@Konrad: Ja, hogy te ebből már le is tudod vonni ezt a következtetést, hát gratula.
Visszataszító sok véleményező stílusa, de azért ilyen megállapítást nem tennék.
Sebaj,majd másban egyetértünk.
Rovenna legfrisseb konfliktusán keresztül szeretné bemutatni az általa smasszer-típusúnak nevezett pénztárosokat, akikkel szerinte nagyrészt tele vannak a boltok. Most a C&A-ban gyűlt meg a baja az öntudatos eladóval, aki nem szeretett volna a gyerek után pakolni, miután az…..
CsZ-t mérhetetlenül felbosszantotta, hogy a 168E sorfőrje nem egyszerűen rágyújtott, de a vezetőfülke ajtaját sem volt hajlandó becsukni, majd olvasónkat - füstös - levegőnek nézte. Az eset CsZ-ből szenvedélyes szóáradatot váltott ki. Humán interakcióval megspékelt kirohanás…..
beachball 2010.06.04 05:45:23
@P75: Az megvan,amikor a kifejezetten nem okos hölgy alá gazdag pasi beteszi a kocsit, amibe nőci csak bemászni tud, akkora, aztán a kormánykeréken bámul ki zavart arccal és a vállával tartva a telefont 3 oktávval a még elviselhető hangnál magasabban csicsereg,hogy "basszus, meghúztam a kocsiiiiiíííít!"?
beachball 2010.06.04 08:15:04
@Ben Sanderson: Isten tudja, azért nem vágyom oda.
Ne mindig olyan helyekkel példálózzunk már, ahol kb. 200 évvel mögöttünk vannak egy rakat dologban!
Milyen szép is volt, amikor a nagymamáink a mezőn szartak libaőrzés közben, Isten tudja,én mégsem kívánnám vissza:)
UPDATE (05/07): A Hervis csak a fejeket látjaEgészségtelen erotikával találkozott Habos Egyes a Széna téri Hervisben. Az öltözőfülkék felett egy kamera figyel a felpróbált ruhák biztonságára a tükrön keresztül: A napokban a Mammutban található Hervisben jártam egy kis…..
beachball 2010.05.05 08:37:52
@salapapa:
Segít, kivéve, ha bikinit próbál vki:)
Cenk kényszerelőfizető lett, miután férje egy hónappal azután elhunyt, hogy egy éves hűségszerződést írt alá a Fibernettel: Férjem ez év januárjában elhalálozott, a Fibernet pedig rám akarja erőszakolni a vele kötött hűségnyilatkozat elfogadását. Én eredetileg hajlandó…..
A János Kórház területén megálló, gyermekéért és a frissen műtött anyáért érkező apa autóján a Szamaritánus mentőszolgálat mentősei leeresztették az első kereket. Az indok az volt, hogy nem tudtak tőle beállni, pedig de. Akkor meg minek? Hogy "bunkó betegeket…..
beachball 2010.04.17 16:39:43
@némberfecske:
Épp ezen gondolkodtam
Basszus, ki az, aki emberekkel foglalkozik és még sosem lett tele a töke annyira, hogy szíve szerint elküldte volna az összeset a p...ba?
Én nem egyszeréreztem már így, pedig még a pestisjárványban is találok biztatót, komolyan.
Csak hogy árnyaljam a betegszállítók, ápolók stb.munkáját: a házunkban van egy nyanya, gyakorlatilag taxinak használja a betegszállítót, hetente jön hozzá az ügyelet (tévedésből mindig hozzánk csengetnek),noha egy örökké élő szörnyeteg.
A kórházban volt olyan kézműtött beteg (!!!),aki még ágytálat se kért, folyton arra gyűrt, hogy direktbe kibasszon az ápolókkal, össze-vissza szarta vizelte magát, csak úgy.Fel nem kelt az 5 nap alatt, amíg ott voltam,én meg 5 törött bordával meg szegycsonttal magam ballagtam fel 2 emeletet minden nap liftezés helyett.
Én semmi pénzért nem cserélnék velük.Tudom,írtam is, hogy a reakciójuk nem normális, de néha meg tudom érteni.
Ma Magyarországon mindenkitől elvárjuk, hogy minimum letérdeljen előttünk, a seggnyalást meg már ki kell érdemelni.
beachball 2010.04.19 15:57:07
Megérzésből, csak a fotó alapján is hiszek Emőkének, hiszen a levelét a kapzsiság nem motiválhatta, mivel a számlát már eldobta. Mégis elküldte nekünk csalódása tárgyát, a parfümöt, aminek a csomagolásába valaki egy kiürült tesztpalackot rejtett el a Tescóban. Emőke, erre…..
Az alanti levelet annak illusztrálására posztolom be, hogy milyen mély hatással van a fogyasztók pszichéjére a politikai dobverés, például az állandósult kampánycigányozás. Norbinak a drogériában látott, teljesen köznapi élőslödőirtó csomagolásáról is AZ jutott eszébe.…..
Igazán tréfás húzás volt a külföldön élők elsőkörös szavazását Húsvétra időzíteni, amikor senki nincs otthon odakint, mert például épp hazajött: A külföldön lakó magyarokat akik még a közelben Európában élnek rendesen megszivatták. Én most itthon vagyok mert…..
A történetben szereplő, a wc-ben étkező és ezért ott a tisztábatevést nem megengedő  takarítószemélyzetnek minimum jár a szarosszendvics. Továbbá szeretnénk felkérni az odajáró anyukákat, hogy az összes szaros pelenkát tessenek a Károlyi kert mosdójának szemetesébe…..
beachball 2010.03.02 21:09:11
@Alikam:
Szartál te már életedben?Most komolyan...
Ha ez így menne, meghalna az illatosítóipar.
beachball 2010.03.02 21:15:58
@Alikam: Ó, persze.Mindent tudsz rólam...elbuktam.
Megszállot anyuka vagyok, basszus?
Feladom.Neked van igazad.Mellesleg én hugyozni meg tojni járok a wc-re, ami bizony szaggal jár.Akkor is, ha nem incenzálok a pelenkával pap módjára.
Rájöttem azonban, hogy a gyerek az más, az nem való klotyóba.
Kedves szitu: tojni kell, beszaladok a klóra, elintézem benn a fini melegben, majd utána tisztába rakom a gyereket odakinn.Nekem jár, neki nem.
Erről van itt szó, nem arról, hogy valaki megszállot anyuka.
Megjegyzem ezek szerint nem olvastad a véleményem kiflicsócsáló Bubukáról és a szüleiről, ami éppen ezt cáfolja.
Egy sajnos egészen szokásos MÁV-os utasmegalázás egyfajta szabadverset csalt elő Waylanderből, a művét a drámai hatás megőrzése végett az eredeti, zaklatott tördeléssel közöljük alant. Annyi történt, hogy a Nyugatiban annyit késett az egyik Duna-kanyarba menő vonat, hogy…..
Mindenki nézzen magába és döntsön, hogy akkor most érdemes-e hipermarketekbe járni avagy sem:Ezt a gyöngyszemet sajnos, csak akkor sikerült lekapni, amikor már felállt, mert addig GUGGOLT!!! Képzelhetitek...Üdvszmut..
Barnabás egy új notebookért fizetett, de használtat kapott. És ezek után még neki kellett hosszasan szívóznia az Electro Worldben, hogy cseréljék le egy olyanra amit még nem használtak a kollégák. A sztori tavaly december 19-én kezdődött. Hosszas megfontolások, keresgélés,…..
Életminőségem jelentősen javult, amióta lakóhelyem közelében megnyílott az Aldi. Azelőtt alig hallottam róla, sőt összekevertem a Lidllel, amiről viszont annyit tudtam, hogy terrorizálja és kukkolja az alkalmazottjait. Baloldali érzelmű állampolgárként tehát eleve gyanakvóan…..
Marcsi csúnyán megjárta az MBT cipőboltban, amely cipőről kötelességünk kijelenteni, hogy nem szép! Lehet hogy baromi egészséges, de csinos sose lesz, hiába erőlködnek a kedves marketingesek azzal, hogy az. Szóval Marcsi megvette a szokásos 55.000.- Ft-os áron a cipőjét, majd…..
beachball 2009.09.09 20:08:31
@helianthus:
Én speciel állómunkát végzek, napi 11-12 órában :(
Nekem eszméletlenül kényelmes volt az MBT.Szeretem, de az is biztos, hogy csodát nem tud tenni.Viszont sokkal jobb, több, mint egy Scholl cipő vagy egy talpbetét.De-mint írtam-nem csodaszer.Nekem megérte megvenni-igaz, nem ennyiért-.Mindemellett biztosan van, akinek nem segít és nem lesz több egy kényelmes cipőnél.
Egyébként mezítláb járni teljesen más, mert ott kemény a talaj, ebben meg puha a szenzor vagy mi a bél.Itthon folyton mezítláb járok, de sosem olyan jó, mint ebben a szörnytopogóban.
James a tudatos új lakó, aki nem hagyja hogy a szomszéd Reál Élelmiszerbolt tapintatlan raktárosai csak úgy kopácsoljanak hajnalonként, most bosszúból videókamerát és klaviatúrát ragadt. A többi lakót úgy látszik eddig nem zavarta, hogy a boltosok kalapáccsal nyitnak ablakot,…..
beachball 2009.08.24 16:30:47
@reunalla: Valami marha faramuci a helyzet. A pasi csak ott lakik, a nő néha, amikor már szjáig ér a szar,fizet valamennyit.
Nem tudom, nekem ez az egész fura.Ez a tulajnő jót akar tenni egy pasival és erre kibaszik 14 ottlakó családdal.érthetetlen.
Annyira dzrva a faszi, hogy megmondtam neki, ne is közelítsen a gyerekemhez, mert kicsinálom.
Mondtam a fiatal ottlakóknak, hogy nem szigetelésre kell gyűjteni, hanem verőlegényekre:)
beachball 2009.08.24 20:53:53
@reunalla:
Ez azért nem 100nm-es ház, csak kb.80nm, két szoba,konyha.
Szinte itt sem kapsz 20 alatt téglát.Főleg vályog van,tégla alappal, azt meg nem vennénk-,annak az ára 17 milla.
De nem tudok csodálkozni.Ma már a panel is 9 millió-,itt.
István azt mondja, a könyvelője kivágta a Pixmánia online áruház számlájával, de a sztorija szépen mutatja ezen kívül is, hogy egy olyan, tényleg rutinügyben is, mint egy elektronikai cucc megvásárlása, milyen szopóágon van a magyar fogyasztó. Érdekes ügybe keveredtem a…..
Zoltán zenéket szerez, egyszer már szerepelt is nálunk, most viszont klasszikus naív ügyfélként írt. Az E.ON minden előzetes bejelentés nélkül vágta le a nyaralójukat az áramellátásról, egy mozdulattal elintézve a családi nyaralást. A kalandhoz nem kapcsolódó, ám a…..