Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szenator

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
szenator 2008.07.18 15:26:07
Jó napot, és nekünk mindenünk az anutánk!Korpásat vacsorázott az Inter, hogy kellő végterméket tudjon belehelyezni a Milan palacsintájába? Kit is nyom jobban a tét? Kit akarunk látni a Bl-ben jövőre? Lássuk, mire megy egymással a két ősi rivális. 10. perc: Kaká bőrözte fel…..
Mi a közös a Zlatan Moravcében, a Standard Liege-ben, a Leverkusen-ben és a Bayern-ben? Természetesen a Zenit, újdonsült szemünk fénye – mindegyik legalább négyszer piszkálta ki az oroszok ellenénben az idei kiírásban. És mi a közös a Glasgow Rangersben és Zuzu Petasban?…..
Micsoda pompás kis fordulón vagyunk túl! Az Inter némi fogáskeresés után a második félidőben már bajnokhoz méltó módon szorította be harcias kis ellenfelét, s gyűjtötte be azt a győzelmet, miután már csak a csoda segíthet a Román. A Farkasok tehát, úgy néz ki, hiába…..
Esetleg a nagysikerű Alvó Menyét akció reinkarnálódott, Benson admirális helyett Hitzfeld tábornok vezeti az akciót, mely a nemzetközi klubfutball kiszabadításáról szólna, de ezen a szabotőr szerepét kiválóan megformáló Walter Smith előbb csak mosolyog, majd sátáni kacajjal…..
Aki tud jegyet szerezni, özönöljön pénteken Pozsonyba, a szlovák döntő utolsó, hetedik mérkőzésére. Jelzőkkel nehezen leírható mérkőzésen, hosszabbítás után, a Miskolci Jegesmedve-edző fiának góljával kiegyenlítette hátrányát a kassai…..
Kassainak lenni jó, az biztos. Van egy kiváló csapatuk és egy 8500-as csarnokuk, amelyet szinte minden meccsen teleülnek. És akkora a hangulat, hogy arra nincs szó. Kassainak lenni még akkor is jó, ha nem bajnok a csapat.Gondoltunk egyet F. Kapus kollégával, és azt mondtuk, megnézzük,…..
Kíméletlen testvérharc következhet ma este a La Romareda stadionban, hiszen a védő Gabi és a csatár Diego Milito egymás ellen készülhet, s egy esetleges döntetlen mindkét csapat számára nagy veszteséget jelentene. A Zaragoza szezonja az elmúlt évekhez képest nagyon gyengére…..
Nagy dolgok történtek a hétvégén Spanyolországban. Megmondjuk őszintén, már teljesen ki voltunk bukva azon, hogy a spanyol média kizárólag azzal foglalkozik, miként csalja el majd a McLaren Alonso világbajnokságát. Szerencsére leintették az utolsó versenyt, mi meg végre…..
Utoljára Napóleon bukott ekkorát Moszkvában – gyakorlatilag kiestek az angolok. Az egyetlen dolog, ami mosolyt csalhat fonnyadt képükre, az a skót horda birkacsordává történő szerényülése Grúziában, egyelőre nagyon úgy néz ki, nem lesz szigetországi válogatott az EB-n. A…..
Még folyik a mocorgás, de lassacskán mindenki elfoglalja a táblázaton azt a helyet, ahol a szezon jelentős részét tölteni fogja. Mocorgás alatt pedig azt értjük, hogy az élboly szinte komplettnek tekinthető - azzal a nem elhanyagolható kitétellel, hogy kiguvadó szemmel keresgéljük…..
Még történelemből közepesen kiművelt olvasóinkat sem lepheti meg a hír: megint a németek kezdték. Nagy bátorság volna azonban a DFB Ligakupát valódi tétmeccsnek nevezni, de legalább első blikkre nem sörmeccs-szerű tingli-tanglit láthattak a hosszú  nyári szünet után a…..
A hangulat nem rúg gólokat - Lionel Messi, válaszul a World Soccer kérdésére, hogy vajon az Anfield Road népe által teremtett "elképesztő hangulat" miatt esett-e ki a Barcelona a BL-ből...
szenator 2007.07.11 13:26:58
Egy kedves olvasónk szakdolgozatát kezdjük mai nappal leközölni, amit pontosan az egyik kedvenc témánkban bírt írni, azaz sorozatokkal, ezen belül az amerikai tévével (is) foglalkozik benne. Nagyszerű, olvasmányos anyag, mi nagyon élveztük minden sorát - reméljük a nyájas…..