Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diamond Dave

0 bejegyzést írt és 152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle Arcápolás férfi módra 2009.07.02 07:30:00
Mondjon bárki bármit is: a férfiak arcbőrének is szüksége van a rendszeres ápolásra. Tudom, hogy ez még nálunk nem mindenkinél szokás, sőt vannak akik cikinek tartják, hogy foglalkoznak a bőrük tisztaságával vagy állapotával.Most néhány olyan kozmetikumot szeretnék…..
Diamond Dave 2014.06.21 18:34:36
Lett olyan mostanában, hogy bakancslista (bravúros fordítás) - tehát, mielőtt megrúgnád a vödröt, illetve feldobnád a bakancsot, azért mindenképpen tegyél meg pár őrültséget, hiszen ezek nélkül jottányit sem ér az élet. Az ihletet cadix barátunk adta, aki zseniálisan…..
Diamond Dave 2014.06.02 21:08:12
@Trónkövetelő:

- Elmenni Bibionéba/Jesoloba/Riminibe a _tengerpartra_napozni

1996
Tudjuk: a koreográfiát nem az ellenfél szurkolóinak, hanem csakis a csapatnak készítitek (valahogy pont a Fradi ellen jön össze mégis); a blogot a fióknak írjátok - de azért mégis nyilvános, és titokban igenis érdeklődéssel nézegetitek a statisztikákat. Azt…..
Rákospalota-Újpest (akkor még Palota-Újpest) vasútállomás 1899-ben. Persze, hogy mindig is Palotán volt! Ha igaz (és ha közreműködtök tippekkel, lásd legalul a felhívást), egy ritkán jelentkező sorozat indul az Urbanista blogon, melyben a kerületek, városrészek, illetve a…..
2013 legnagyobb coolsága valójában a legegyszerűbb dologról szól: önmagunk elfogadásáról. Lehetsz bárki, lehetsz bármilyen, szeress bárkit, ha a szívedre hallgatsz, szárnyra tud kapni a benned szunnyadó kúlság. Dávid először utánozhatatlan hangulatú mikroblogjával…..
Kezdjük azzal, hogy ez a srác egy olyan kocsmát üzemeltet, ahol rendszeresen két korábbi COOL LIST HUNGARY-győztes tülekedik, csak hogy ők kezelhessék a sörcsapot. A Bulinegyed szélén megbúvó, csak a beavatottak által ismert Központ a nemzetközileg is legmagasabban…..
Hihetetlen, milyen érzékeny a magyar ember, (legyen Magyar Ember, nehogy ebből is baj legyen) ha úgy gondolja, hogy az ő böcsületébe acélbetétes, szaros talpú bakanccsal gázoltak bele. Volt ugye sok tyúkper abból, hogy valaki…..
HamPLÓ Budapesti látképek 2013.01.06 16:36:06
Ab van Donselaar hihetetlen mennyiségű - és minőségű - villamosos felvétele közt volt néhány városi látkép is. Némelyiken mintegy utalásféleképpen szerepel villamos is, mások egyszerű turistafotók, de így, harmincvalahány évvel később már azok is érdekesek... Nem tudom,…..
GrandRieux írása A sajtóban már arról cikkeznek, hogy idén folytatódik a Békemenet. Mint egy régi, rossz propagandafilm, színes úttörők, felvonulók, Kádár Jánost éltető jelszavak nehezítik a történelem különösen megterhelt levegőjét. Ez a levegőrontás pedig egyre…..
"A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és…..
Szívszorító és egyben sújtó belegondolni, hogy még 2009-ben is az iWiW jelentette az elsődleges közösségi hálót itthon - a facebook pedig afféle külföldön dolgozó- erasmusos fiatalok gyűjtőhelye volt, de ott is csak mutatóba láthattunk magyar állampolgárt. És ez alig 4 éve…..
A hiénák csak erre vártak. Lesik, szinte scrutinize-olják a híreket - és ahogy történik valami, lecsapnak. Falkában, előre, a tények és a háttér ismerete nélkül - elég, ha a gyanú felmerül -, a feleket meg nem hallgatva, azonnal ítélkeznek. Megmondják, ki a tettes, kik a…..
Nagy elánnal támadja újabban a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) az életbiztosítások MLM-rendszerű értékesítését. Nem tudni, hogy ennek eredményeképpen kihalnak-e az MLM-rendszerű értékesítési módszerek a banki és biztosítói piacon, de ha mégis, nem kell…..
Ismét kitettek magukért a britek, akik közül rengetegen búcsúztatták magukon kívül a 2012-es évet. Newcastle-től Birminghamen át Liverpoolig rengetegen itták szinte öntudatlanra magukat. Elgondolkodtató képek következnek. A briteknél meglehetős kultúrája (már ha ez a…..
Így az ünnepek alatt ismét fel-fellobbanni látszik a régi vita, hogy mi a magyar, ki a magyar - és hogy egyáltalán mi köt minket Európához. Sokan feljogosítva érzik magukat, hogy a Nemzet, a vén Európa, vagy akár a Jóisten nevében is nyilatkozgassanak - noha erre felhatalmazása…..
Jó, értjük, a Nagytétényi útról nézve Debrecen is csak egy nagyobb vidéki tanya ( villamossal, baszki!), az ország határán túl meg város már nem nagyon van Moszkváig. Ezért lett a Fókuszban Marosvásárhelyből, a 154 000 fős megyeszékhelyből erdélyi kisfalu (sic!). Itt a…..
Szombat este összeesett a színpadon, kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni Mike Scacciának, a Rigor Mortis, a Ministry és a Revolting Cocks 47 éves gitárosának. Scaccia az eredti zenekarával, a thrash metal Rigor Mortisszal lépett fel Fort Worth-ben, itt…..
Diamond Dave 2012.12.24 12:09:17
@Gyurma73:

Haláleset idején nem dicsekszünk saját műveletlenségünkkel, egyébként meg húzzál bejglit sütni.
Történelmi pillanat: újra olvasói poszt. Igen tudom, rengeteget küldtetek, de sajnos lusták vagyunk őket nemhogy megszerkeszteni meg lehozni, de még elolvasni is. Meg hát sajnos úgy vagyunk ezzel, hogy valójában csak a sajátjainkat szeretjük igazán. Ezért elnézést kérünk…..
Mennyivel egy őszintébb, vadabb, őrültebb világ volt az! De mindenben. És bizony, akárhogy is nézzük, jobb és vidámabb is volt. Manapság milyen zenék mennek a rádióban, a tévében, az interneten? Negyedórás sztárok, tehetségtelenség-kutatók bábjai, Fluor Tomi, Kis Jimmy, SP…..
Diamond Dave 2012.12.22 12:40:22
Hogyan tud a hatóság embere a jogot felhasználva, azzal visszaélve zaklatni valakit? A szabálysértési bírságolás erre kiváló eszköz. Főleg, ha az érintett hátrányos helyzetű, így jogérvényesítési képessége alacsony. Videónk főszereplője egy kis Borsod megyei településen…..