Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csabesz2000

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bush-kormány idő előtt nyugdíjazott dezinformátorai olvasónk levele szerint magyar UPC ügyfélszolgálatában találtak menedéket. Legalábbis ezidáig 3 hete vetítenek mindenféle indokot, miért nem javítják meg Naiv Ügyfél kábeltévéjét. Valójában persze azért, mert év…..
K.N. és társai lucullusi lakomáról álmodtak, amikor kiderült, hogy a Gundelban tartják a céges bulit. Bruhaha, a csúcsgasztronómiában láthatólag járatlan olvasónk saját szájpadlásán tapasztalhatta meg, hogy nem a Gundel a város legjobb étterme.   Ceges karacsonyi vacsora,…..
A cukorbetegeknek készült, ám a betegtájékoztató szerint cukorbetegeknek nem ajánlott teáról szóló posztunkhoz már érkezett hozzászólás a gyártó cégtől, most levélben is megkaptuk állásfoglalásukat az ügyben. Ezt a levelet nyilván sokkal kevesebben fogják elolvasni, mint…..
Levelet kaptunk a Palacsinet-től, akikre még pénteken panaszkodtak Miklósék. A levélből megtudtuk, hogy a pizza nem tud megfordulni a dobozban, hogy a 2 és fél óra csúszást erős túlzásnak tartják, de azt is, hogy szerintük a vevőnek mindig igaza van. Kedves Homár! A…..
A halottak napi apokalipszis az ilyenkor szokásos többórás dugókat hozta az autópályákon. Elég szomorú, hogy ezekről csak akkor értesülhet az ember, ha valamelyik sorstársa betelefonál egy rádióba: Mit tesz az ember ha nekiindul a halottak napi országjárásra? Talán nem esik…..
Úgy látszik a Citrommal nem csak az a baj, hogy akcióval veri át a tanulóit. GR 2 hónap után megunta, hogy oktatóra várjon és átiratkozott máshova, ám hiába kérte vissza a gyakorlati oktatásért befizetett pénzt, azt 4 hónapja nem kapta meg. A szerződés 8 napról szól, ez már…..
Csabesz2000 2008.11.03 12:29:53
Miklós kérdése jó: ha minden adatot számítógépen tárolnak az ügyfélszolgálatok, miért küldözgetik A-ból B-be majd B-ből A-ba, ha az ő hiábjukból hetekig nem tudja használni a szolgáltatást? Válasz híján Mikós inkább szolgáltatót vált. Látom, hogy sokaknak meggyűlik…..
Tízparancsolatot olyan témákban szoktak hozni, ahol az érintettek hajlamosak a kihágásra. Ami fel sem merül, azt minek tiltani, ugye. Ennek a fényében különösen vicces a budaörsi Tesco játszóházának belső szabályzata, ezer köszönet érte Armandónak. El is képzeltünk egy igazi…..
Idi Amin Dadáról, az egykori ugandai diktátorról, aki az emberevés mellett arról is hirhedt, hogy országából egyszer csak kiűzte az ázsiaiakat, kevesen tudják, hogy a rémuralom kevésbé jövedelmező napjaiban leveskockán élt. Bob, a szerencsés Homár-olvasó le is tudta fotózni a…..
Ilyen az, amikor egy hülye termék felbosszantja az embert és nincs megállás. Karesznek melege volt, jégkockát akart, de csak csordogálást kapott, mert a jégkockakészítő zacskó olyan volt, mint a szita. Ez annyira begerjesztette - nem a zacskót, Kareszt - hogy hosszú fotósorozattal…..
Ugyan levélírónknak valóban nem volt a 06:20-asra érvényes jegye, mégis megpróbálkozott a lehetetlennek tűnővel: ha már a pénztárban félretájékoztatták, talán a kalauz lesz olyan rugalmas és megérti a helyzetet. Ehelyett rendőrségi intézkedést és egy hittérítőt kapott.…..
Móki lovagiasan szembszeállt a hölgyet abuzáló marcona ellenőrrel, válaszul pedig megkapott mindent a békávés repertoárjából: ütést, rúgást, köpést, tegezést. Most fáj a karja és a minimális kulturáltságról elmélkedik. Vajon mikor lesz már vége az ellenőr-terrornak?…..
Elég szar lehet külföldről hazatérő járatot lekésni, de Gáborékkal ennél sokkal megrázóbb dolog történt. Már ültek a buszon, amikor kiderült, hogy az OrangeWays túlfoglalta a járatot, és a 64 tényleges férőhelyen felül eladott 12 virtuális hely pont az ő székeikre szólt.…..
Nincs kitörés a sors megvadult centrifugájából, üzeni nekünk a Bors napilap. Vagy azt üzeni, hogy aki horoszkópot olvas, az olyan hülye, hogy ujjal kéne rá mutogatni? Karakán vélemény, bár egy horoszkópot is közlő laptól legalábbis meglepő. Egész életében lapoknál dolgozó…..
Igazából a félmeztelenség, de így jobban jött ki a cím. Az elkövető ismét Jómunkásember, a helyszín pedig a budakalászi Cora. Az Invázió speciális nyári divatirányzata izlés szerint az alsó illetve a felsőtest csupaszon hagyása fittyethányva a káros sugarakra. Még jobb, ha…..
A tömegközlekedés lappangó veszélyére hívja fel a T. olvasók figyelmét Balázs, akinek fél órájába telt kiszabadítani egy nénit egy vécéből. A Vértes Volán állomásán valamikor régen lelopták a vécéajtókról a kilincseket, azóta egy kolléga van, aki "ilyenkor…..
Sky szerint szervezett ellenőr-rendőr banda garázdálkodik a miskolci villamosokon. A kezelt jegyet kikapják az utas kezéből, leszállítják és ha nem fizeti ki a helyszíni bírságot, rendőrt hívnak. 6 gorilla, enyhe fizikai erőszak, csipetnyi fenyegetés és üvöltöző nő van, de…..
Csabesz2000 2008.04.16 18:29:01
Nem tudjuk, az elmúlt 20 évet hol töltötte Andrea, de legalábbis meglepő, hogy egy 1200 forintos narancslevezett víz miatt írt a Fogyasztóvédelemnek, még akkor is, ha vodkanarancsot rendelt eredetileg a Dokk Caféban:2008. Február 23.-án a budapesti Mammut 2 II. emeleti Dokk Cafe nevű…..
ToMe az év legkeményebb klubjában járt, ahol nem csak a külföldi djket hajtják el csuklóból, de a jelek szerint a fix áras cigik sajátos törvények szerint ezer forintba kerülnek a rácellukszozott öngyújtók miatt: történt hogy multhéten bulizni indultunk egy budapesti clubba,…..
Rohadt jó napom van eleve, emiatt pedig 23 perce kuncogok. Ez asszem az az önmagán túlmutató, már-már örökérvényű izé, amit költészetnek szoktak nevezni. Képzeljék el egy kötetben, valami szép talpas betűvel szedve! Balázs ennyit tett hozzá a fotóhoz: Szerintem vicces,…..
Csabesz2000 2007.10.01 00:34:07
A Homár olvasói különösen boldogok, ha az őket olyan sokszor apró stiklikért szopató rendőrök lebuknak. Mint most is, piázás közben. A mai nap a pecsi Perczel utcaban kozlekedtunk, s az alabbi kep fogadott. Valamit megjegyeznek: a rend orei egy vendeglatoipari egysegbe tertek be, s…..
Péter kicsit meglepődött, amikor az őt igazoltató rendőr azért büntette meg a szélvédő mögött pihenő első rendszáma miatt, mert úgy emlékezett, egyszer már megbüntette hasonló ügyben, ezért visszaeső: tegnap este belefutottam ismetelten ugyanabba a rendorbe aki kb. 2 honapja…..
Csabesz2000 2007.08.24 21:22:48
Bár a hónap végéig érvényes fizetőeszköz Magyarországon a fémcsík nélküli ezres, van, ahol a törvények nem érvényesek. Péter füstölög alant. Kedves MNB, Homár! Mellékelt fotót 2007. augusztus 19-én készítettem a Sugár mozijának pénztárában, ahol táblán…..
Csabesz2000 2007.08.21 13:18:39
Van olyan, hogy a végén kibékül az ideges vevő és az önjelölt pedagógus eladó. Ez történt Rolanddal, aki olyan levélben számol be az örömhírről, amiben spontán szerepel a "sárbobálás" szó. Tisztelt Homár ! „A hangnem miatt törölt rendelés„ című…..
Csabesz2000 2007.08.21 00:51:02