Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.Pötyi.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Én szeretem a disznót sci-fit. Múlt héten az Akátzban szóba kerültek a könyvek, történetek, irodalom. Próbáltam bizonygatni, hogy a sci-fi mekkora faszaság. Sajnos kevés sikerrel. Valami olyasmit hallottam, hogy „nem jó a sci-fi, mert akkor meg vagy kötve, hogy valami…..
Írok valamiről, amihez vélhetően nem csak anyu akar majd hozzászólni (de Ő mindenképp, mint mindig). A felsőoktatásban bekövetkező jelentős változásokról. Vegyes érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban. Egyik oldalról azt mondom, hogy valahol megértem, sőt! Szükségesnek tartom a…..
.Pötyi. 2012.03.02 13:03:38
Mint filozófia szakos hallgató tiltakoznom kell a példád miatt. Ugyanis a filozófiás hallgatók elhelyezkedési mutatója az egyik legjobb a diplomások között. Ugyanis ahhoz, hogy egy filó szakot 3+2 év alatt elvégezz minimum beszélni kell egy idegen nyelven, másik kettőn meg olvasni. Mert valamirevaló magyar filozófus nincs (Heller Ágnest - hazai (ál)híre ellenére - már az országhatárnál körberöhögik), és a fordítások többsége is erősen gázos.
Persze nem a szakmájukban helyezkednek el jórészt, de lesz munkájuk.
Szóval példálózz inkább a néprajzosokkal, mert az az igazi csőd. =)

Viszont igazad van, mivel a másik szakom magyar, így azt is látom, hogy oda milyen embereket vesznek fel... botrány. Vérbuta picsák töltik fel az államilag finanszírozott helyeket, kb. minden ötödik ember való oda. És ez az ELTE, tehát az első bölcsészkar az országban...

Egyébként korrekt írás.

De ne ess már bele te is ebbe a hamis Matolcsy-idézet csapdába. Mert - az általam egyébként nem kedvelt - Matolcsy soha nem mondta ezt így: "Jól meg lehet élni 47ezer forintból." Ezt az index írta. Az alábbit mondta január végén a Parlamentben: „47 000 forintos tényleges bért kap majd a Start munkaprogramban részt vevő 205 ezer ember, ez kifejezetten a szerény, de biztonságos megélhetés felé vezeti azokat, akik korábban 28 500-ból, rejtélyes módon, de meg tudtak élni."
Tanulság: bármit ír az index, annak olvass utána, mert majdnem mindig csúsztat.
Valamikor megkérdezték tőlem, hogy miről szól a Trónok harca. Nagyjából az alábbi szavak jutottak eszembe: Becsület, árulás, politika, vallás, gazdagok és szegények, hősök és gyáva férgek, gyilkosok, uralkodók, család, hűség, kitartás, áldozathozatal, kötelesség, harc,…..
B-oldal Pixel invázió New Yorkban 2010.04.22 07:30:00
Kisfilm a pixelekről, avagy azért mert minden egyre jobb felbontású, attől még tiszteld a pixeleket! A pixelek - bár egyre kevesebb látszódik - köztünk élnek, ne is tagadjuk. Mickey Rourke és Iggy Pop például a legpixelesebb sztár EVÖR...
.Pötyi. 2010.04.22 14:05:02