Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Normál

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Y-GEN Orbán vesztes 11-e 2014.03.19 22:08:50
G. Fodor Gábor szerint Orbán Viktor azért nem áll ki vitára, mert nagyvonalú, hiszen azon az ellenzék csak veszítene. Szerintünk viszont Orbán Viktor fél egy olyan meccstől, ahol nem lejt tökéletesen neki a pálya. Itt van rögtön 11 kérdés, amelyek válasz nélkül hagyása a…..
Normál 2014.03.20 15:06:10
@kvadrillio: az ilyen zsaroló, vagy eltitkosító programok ellen a legjobb védelem:
www.youtube.com/watch?v=pT0wyZRG3A0
Van a lopásnak, csalásnak, hivatali visszaélésnek, vesztegetésnek, korrupciónak az a szférája, ami előtt csak szótlanul állunk, legfeljebb a pofánk szakad le. Magyarország ebben a kategóriában is erős, íme, az elmúlt hét termése alapján néhány győzelmi esélyes. Mong Attila…..
Normál 2014.03.03 17:03:30
@Pan Modry: Nos. Az alapvető eltérés az általad hozott példa országok és Magyarország között, hogy a gengszterváltást megelőzően csak nálunk árulták ki az országot az eftársak teljesen, illetve csak itt maradhattak pozícióban.

Teljesen üres kasszát hagytak az első kormányra, soha nem számoltak el az ország vagyonával.

A többi országban egyszerűen elzavarták a korábbi rendszer embereinek többségét.

Az a látszólagos jólét ami 2008 előtt volt az sokszor a maradék vagyon eladásából (főleg a Horn kormány idején), illetve hitelek felvételéből lett finanaszírozva. (Ez nagy leegyszerűsítés, csak kevés a hely a leírásra.)

De ha egy nagyon kis józanság lenne az emberekben, akkor látnák, hogy nem az utolsó pár évben romlott le pl. az egészségügy, vagy a közösségi közlekedés, az oktatás, stb...

Persze mindent a mostani garnitúra nyakába varrni a legegyszerűbb, meg hát kampány van ugyebár, így nyomni kell az ilyen marhaságokat.

Szóval teljesen más a kiindulási pont ilyen értelemben, vagyis a növekedésben is mások lesznek az eredmények.
Normál 2014.03.03 17:14:14
@legeslegujabbkor: Kis barátom! Ezt a MANYUP-os csúsztatást meddig nyomjátok még?

Már 1000 blogban le lett írva, hogy az a rendszer fentarthatatlan volt, csupán a maszopos haveroknak érte meg, mert nekik csorgott a pénz.

Tudod, mint az utalványos cégeknél...
(Állami pénzeket folyattak át privát cégeken, és szépen leszedték a sápot.)

Pont az lett volna felelőtlenség, ha nem változtatnak!

A forint árfolyama nagyon sok tényezőtől függ. Ha szerinted csak annyi, hogy egy kormánypárti ember mond valamit és máris mozdul az árfolyam, akkor nem sok fogalmad lehet a pénzügyekről.

Ettől függetlenül ez is számít, de 1000 más tényező is befolyásolja az árfolyamot.

Tudod a válság is egy érdekes kérdés, megérne egy hosszabb kifejtést. Itt most maradjunk annyiban, hogy a hatásai még érezhetőek, de remélem, hogy szépen lassan az egész világ kimászik belőle. Csak az USA be ne dőljön a rengeteg hitelével...
Normál 2014.03.03 17:24:46
@gerandra: Nem redukálnám a dolgokat 8 évre.

De ha megnézed az ominózus grafikont, akkor 2006-ban már van egy hatalmas zuhanás. Akkor az mi? 2008-ban "tört ki" a válság...

Egyébként milyen kedvező környezetről beszélsz?
Pont, hogy 2009-2010-re élesedett ki a válság hatása, mert a bukó cégek javarésze pont addig bírta szuflával.

Kedvező környezet a pénzvilágban sem volt, hiszen Orbánéknak a tökét folyamatosan szorongatták, miközben a derék "balos" kapcsolatok folyamatosan nyomták a negatív propagandát külföldön. Soros bácsi is ellenünk spekulált, és a hitelminősítő jósdák sem dobtak jobb minősítést, annak ellenére, hogy a nálunk gyengébben teljesítőknek megadtak egy jobb pozíciót.

Nem láttam kedvező környezetet az államigazgatásban sem, csak tökig eladósodott önkormányzatokat, kifosztott EÜ rendszert és oktatást, stb.

Szóval kedvező környezetet én nem láttam.

A politikában is folyamatosan nyomják a negatív propagandát itthon. Ha csak az index blog ketrecét nézed, számold össze mennyi Orbán-FIDESZ gyűlölő blog jelenik meg naponta.
Rácuppantak a fideszes nagyarcok a friss növekedési adatra, mint kiflis szőke a nyugdíjra. Tök érthető, ekkora ziccer ritkán van, be kellett lőni. Hiába semmi közük a jó számhoz, hiszen nagyrészt az időjárásfüggő mezőgazdaságnak és a korábbi kormányok által idehozott…..
Semmilyen átvitt értelmet nem kell keresni a cím mögött, az szó szerint értendő, legalábbis Nagy-Britanniában, ahol az okostelefonok költsége egyre gyakrabban ró elviselhetetlen terheket az emberekre – akik persze végül is maguk tehetnek róla. Egyre kevésbé tudjuk elképzelni az…..
Normál 2013.11.13 09:22:13
Normál 2013.11.13 09:23:10
@morbiczer: Az ősmobilokról is lehetett bármilyen számot hívni...
Normál 2013.11.13 16:38:13
@GERI87: Ilyeneket nem nagyon ismertem abban az időben.

Inkább olyan válallkozókat, akik 20 éve vártak egy sima vonalra, de nem kaptak. Ezért inkább vettek hortozható telefont.
A Orbán hitbéli főtanácsadója, Balog Zoltán református lelkész szükségesnek tartotta egy kicsit alázni nem keresztény-hívő polgártársait. „A keresztények nem próbálják meg lejjebb venni az erkölcsi ’lécet’ még akkor sem, ha nem tudják átugrani, szemben a nem…..
Ha máritt tartunk, csak kibököm, mert tele a hócipőm: csak félórás netes szörfözés után egy csokornyi leütni való labdát találtam (elnézést a képzavarért): 130ezerre bírságolja Kövér a DK-s Vadai Ágnest és a társát, a "parlament méltóságának (mijének????)…..
Normál 2013.11.13 11:26:35
@dr kíváncsivagyok: Szerintem inkább a szándék az érdekes.

A FIDESZ-nek akartak ártani, de fordítva sült el a dolog.

Vagy a DK akart betenni az MSZP-nek...
Normál 2013.11.13 11:27:54
@panelburzsuj: Lehet. Ezen még nem gondolkodtam.
Normál 2013.11.13 11:29:38
@a 17 éves Parker Schnabel: Óhh én kérek elnézést mindenki nevében, hogy mertünk írni egymás kommentjeire.

Nem tudtam, hogy az engedélyed nélkül nem szabad írni.

Éberség!
Szabó Tímea Pontpontpont 2013.05.16 08:30:00
Belátom, hogy kicsit sajátos, hogy egy blogbejegyzésnek nincs címe. Ennek az oka az, hogy az alábbi témával – temetéssel (így a halállal) – nem akarok játszani, nem lehet keresni rá frappáns szófordulatot. Holott a kormányzati agytrösztök megint elszánták magukat az…..
Normál 2013.05.16 23:28:32
@Mária: Kedves Mária!

Azt hiszem nem beszéltem veled olyan hangon, mint amit te megengedsz magadnak velem szemben...

De a lényeg.

Azért az index cikkét másoltam, mert ha van sajtó termék amiről nem lehet elmondani, hogy FIDESZ barát, akkor az az index. Csak, hogy ne elfogult legyen a szöveg...

De ha te annyira jól értesült vagy, akkor kérlek TÉNYEKET írj le KONKRÉTAN.

Mivel eddig tőled semmi ilyent nem láttam, így erős kétségeim vannak, hogy a FIDESZ fóbiádon kívül mással is rendelkezel...

Köszönöm előre is.
Normál 2013.05.17 11:33:05
@Mária: Kedves Mária!

Tudom, hogy ki a tulajdonos. De amint a mellékelt ábra mutatja az index cikkeinek a 90%-a FIDESZ ellenében csúsztat, illetve a blog ketrecre is hasonló arányban tesznek ki FIDESZ-t szapuló blogokat.

Mint pl. ezt….

Mivel forrást egyik állításodhoz sem csatoltál, csak habzó szájjal fröcsögsz, így nem tudlak komolyan venni.

Vagyis marad az MTI hír közlése, miszerint az eddigi lehetőségek megtartása mellett, lehetősége van a családtagoknak a munkaerejükkel kiváltani a fizetést. Az önkormányzat pedig biztosítja a hűtést, szállítást, stb.

A többi csak mellébeszélés…
Egy átlag magyar hetven kiló húst eszik meg évente. De vajon azt tudja, honnan érkezik az az évi ötvenhárom csirke a tányérba? Az elmúlt századokban még nyilván Béla bácsi hátsó udvarából jött a hús, de a világháborúk után megváltozott a rend, a háztáji nevelgetést…..