Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beebeebee

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Donald Trump elnökké választása alaposan sokkolta az amerikai (és a nemzetközi) közvéleményt, és bár a kedélyek majd nyilván lenyugszanak (legalábbis reméljük), közvetlenül az eredményhirdetést követő órákban elég érdekes ötletek is felmerültek. Az egyik ilyen például…..
FroG kolléga "10 film, amit látnod kellene" cikkeit (az első poszt itt, második poszt itt olvasható) elirigyelve arra jutottam, hogy összeválogatok Nektek néhány olyan viszonylag ismeretlen horrorfilmet, amit szerintem érdemes lenne megtekintenetek. Mivel ezek a filmek a blogunkon még nem kaptak…..
Natalie Portman és Mila Kunis két rivális balett-táncost játszik a Fekete hattyú dráma-thrillerben. Ám attól még hogy nagy ellenfelek valahogy úgy alakul, hogy a két karakter együtt tölt néhány intim percet. Sajnos Darren Aronofsky filmjét nálunk csak márciusban adják, ekkorra…..
beebeebee 2010.12.27 14:38:42
Ismerkedjenek meg az Emberrel, Aki A Legtöbbször Küldte El Az Aegon Biztosítót Az Anyjába. A Homár természetesen nem szereti a csúnya beszédet, aminek praktikusan sincs értelme, mert a dolgok ettől nem fognak megoldódni. Érteni viszont értjük, miért durrant el olvasónk, K. fejében…..
beebeebee 2010.11.09 16:20:38
@kubana: Nem gondoljátok, hogy a biztosító meg azért csal és szivat ahol tud, mert Ti is ezt teszitek?

Én annyit tudok, hogy a biztosítási üzletág mindig jövedelmező. Akármi van, ha árvíz, ha leszakad az ég, bármi. A biztosító társaságok valahogy mindig nyereségesek lesznek. Pl. Érdemes utánaolvasni, hogy a Katrina-hurrikán után hány biztosító ment tönkre. Illetve hány család vár azóta is a pénzére. Szóval a biztosítók sehol sem arról híresek, hogy szeretik kifizetni a tönkrement dolgokat és nem kell őket sajnálni.
Tömegközlekedési vállalatnál járművezetőként dolgozó olvasóinknak üzenem, hogy ha a következő napokban az utasok elkezdenek idegesítő mennyiségű apróval fizetni, akkor az egy Kisalföld Volános kolléga miatti bosszúhadjárat része lesz. Endre, akivel jól kicsesztek, nem…..
beebeebee 2010.10.26 16:58:03
@llg: hát azért az csak nem ugyanaz, hogy csak a sofőrnél lehet jegyet venni, de ő nem ad vagy az automatából is lehet jegyet venni csak hülye vagyok és inkább a sofőrrel szarakszok

a volán kapja be, aki védi a volánt az is,
aki jófejnek tartja a zsebbe dolgozó köcsög sofőröket az majd nem pityogjon ha nem lesz járat egyáltalán, mert elvileg senki nem veszi igénybe
ez az utóbbi a leghülyébb kategória
Harapós macska, önszórakoztató kutya, a magát Egy nyugodt, csendes életre vágyó Pest környékinek nevező olvasónk jól ráfaragott, hogy kiköltözött a nyugodt agglomerációba. Sajnos még nem árulta el, hogy pontosan hová. De az biztos, hogy egy vonyító állatsereglet mellé, és…..
Filmdroid Precious 2010.07.18 00:25:00
 A Precious érdekes jelenség. Idén 6 Oscarra jelölték a legjobb film, rendező, női főszereplő, mellékszereplő, adaptált forgatókönyv és vágás kategóriákban, amelyből a főszereplőt és a forgatókönyvet (Geoffrey Fletcher) el is vitte. A kis független filmet, amely…..
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..
Attila a mifelénk sajnos szokásosnak mondható módon világosodott meg 10 év Vodafone-hűség után. 3 új telefont szeretett volna előfizetéssel, de annak ellenére kértek tőle darabonként 80 ezer forint kauciót, hogy nem hitelre akarta venni, és hogy a telefonok értéke sem haladta meg…..
beebeebee 2010.06.15 10:26:33
@Zabalint: Vagy simán hülyék. pl.: barinőm is, ahelyett, hogy váltana minden nyáron hallgathatom, hogyan cseverészik a vodás segélykérővel, ami után ugyanúgy nem működik a roaming.
beebeebee 2010.06.15 10:59:08
@orly: én nem szídom ami nekem van, én szeretem a pannon/telenort. Ügyfélszolgáltattal meg vagyok elégedve, kártyafüggetelen telóval használom ezer éve, úgyhogy nekem tényleg csak a szolgáltatóval van kapcsolatom. De meg vagyok elégedve.
Két dolog jutott eszembe, miután végigolvastam Ildi hosszú, de a maga módján igen szórakoztató levelét. Az egyik az volt, hogy "ügyes", a másik, hogy egész hihetetlen, mit meg lehet csinálni emberekkel. Ildi a Dob+Basszus színházi verziójára vett jegyet a Bárkába. A…..
Vizion kiemelt, flottás ügyfél a Vodánál, de úgy tűnik ez inkább hendikep, ha elromlik a telefonja. Míg a nem kiemelt ügyfél azonnali cserével megúszhatja a problémát, neki futárra és szervizre kell várnia, ráadásul a beígért cseretelefon sem bír megérkezni. Szerencsétlen…..
A Tesco húsospultjában dolgozó hölgy talán valami magánjellegű probléma miatt gyűlöli a nőket és csak férfiakat szolgál ki. Vagy valami szintén titokzatos ok miatt egy bizonyos dress code alatt nem hajlandó szóbaállni a vásárlókkal, mert az zsenánt. Esetleg csak potenciális…..
beebeebee 2010.05.19 16:15:24
@csí00: "Szerintem kisebbséghez tartozó kiszolgáló"
Ez most a pozitív diszkrimináció?
Mondjuk nem értem miért kellett ezt kihangsúlyozni, nem értem mi volt a célod vele...
Ezt írja Vulgapicture a Tumblr-en: "Most, hogy már rég a munkahelyemen kellene lennem, de a vonat előbb bizonytalan ideig állt Pilisvörösváron egy sínre dőlt fa miatt, majd mire elvontatták a fát, rádőlt újabb kettő, és mindenkit letanácsoltak a vonatról, és rövid orkánban…..
Fantasztikus tréninget jelent az ember idegrendszerének, ha problémája támad bármelyik magyar mamutszervezettel, legyen az önkormányzat, közszolgáltató vagy óriáscég. Az OTP-re mindig lehet számítani, ha ügyfélkínzásra terelődik a szó. Ismerkedjenek meg Adival, akivel…..
"Szeretném Nektek bemutatni egy új faj képviselőjét, Fáncsit. Fáncsi denevérkutya. Igazából - bár nem vizsla, hanem egy hosszú lábú tacskó keverék - irtózatos pozíciókban szeret aludni, amit sajna nem mindig sikerül elkapni, de néha azért igen" - írta nekünk az…..
Hát mi ilyet eddig csak serdületlen kiskutyáktól láttunk. Vagy ez a fajta bolondos viselkedés gyakori a macskáknál is?..
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..