Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stica

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Agnosztikus hiszekegy 2006.12.06 14:30:00
Volt is, lesz is még vallási téma itt, ezért most szájbarágósan, ábra segítségével elmagyaráznám az alapokat. Remélem, ezzel elkerülhető lesz, hogy újra és újra feltegye a begőzölt olvasó a vaskos kérdést: honnan tudod, hogy nincs isten, he? Lássuk az első illusztrációt.…..
A Magyarországi marketing-dídzsék felkutatásáért és pellengérre állításáért már eddig is sokat tettünk. Most az elképesztően, elborzasztóan, elbaszottan hülye nevű DJ Samplert szeretnénk bemutatni. Illetve mutassa csak be őt szépen a saját hírlevele."Deejay Sampler vs.…..
stica 2006.11.30 20:33:48
A Művelt Alkoholista Őszi sanszom 2006.08.31 10:59:00
Itt van az ősz itt van ujjés szép mint mindig énekemistentudja hogy mi okbóljövök haza a kioszkbóls húzgálom a zörgő avarbanmint kiskocsit az életem(Parti Nagy Lajos: Szódalovaglás) Nasztupílo ószeny, miszerint uletájut lásztocski. A tél dere már megüté fejemet,…..
Nagy emberek jönnek-mennek a Szigeten, körbenéznek, általában elcsodálkoznak a különleges bioszférán, etetik a vicsorgó punkokat, fotózkodnak a mélyen dekolált gót lányokkal, és tizenéves rappereket simogatnak. Az utolsó nap Tarlós István, Óbuda polgármestere, a Fidesz…..